FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 14 feb 2016, 15:44

Zip je napisao/la:Nema igraca koji je dosao a da ga totti, joker, Mcmx...., i jos neki nisu dobrooo popljuvali..
Vala Zip ti ga pretjera. NIKADA mi necemo napredovati dok god se ne dozvoljava kritika i trazenje boljeg. A Jocker samo sto ne klanja pred Brazilcima, tako da on je zadnja osoba na svijetu da ih pljuje. Nema koristi ni kada svi samo klimaju glavom i odobravaju. A imaju i smisla za humor tako da su meni dragi njihovi komentari.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 feb 2016, 15:50

kengur je napisao/la:
Zip je napisao/la:Nema igraca koji je dosao a da ga totti, joker, Mcmx...., i jos neki nisu dobrooo popljuvali..
Vala Zip ti ga pretjera. NIKADA mi necemo napredovati dok god se ne dozvoljava kritika i trazenje boljeg. A Jocker samo sto ne klanja pred Brazilcima, tako da on je zadnja osoba na svijetu da ih pljuje. Nema koristi ni kada svi samo klimaju glavom i odobravaju. A imaju i smisla za humor tako da su meni dragi njihovi komentari.
Niko ne uskracuje kritike, konkretno ja bi zelio da imamo malo vise realnosti..
Uostalom, TIM je najbitniji.. Ako Jesic bude uspio pronaci pravu postavu, i uspije u tome da igrac trci za suigraca, mislim da ce nam to vise pomoci od bilo koje prinove u ekipi...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 14 feb 2016, 16:04

Zip je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Niko ne uskracuje kritike, konkretno ja bi zelio da imamo malo vise realnosti..
Uostalom, TIM je najbitniji.. Ako Jesic bude uspio pronaci pravu postavu, i uspije u tome da igrac trci za suigraca, mislim da ce nam to vise pomoci od bilo koje prinove u ekipi...
Nema koristi od pozitive na silu, kao kod kona. Ako nesto moze bolje - daj nek se hitno popravi. O tome govori ova tzv grupa "pljuvaca".

Ja sam neki dan napisao svoje misljenje pa da ponovim - Nadam se da NECEMO dovesti nikakva zvucna pojacanja. Radje bih da vidim Denija koji gine na terenu nego poznata i skupa imena kojima se bas i ne trci svaki put.

Sto se tice tima tu se slazem. Kompaktan tim ce lakse doci do titule nego tim zvijezda bez potrebne hemije medju njima. Nervoza na nasem podforumu je uzrokovana jer se Svinjski i komsije dosta pojacavaju a nasima djeluje da niko dobar ne dolazi. Ali to samo djeluje. Nakon patnje svih ovih godina pitari nemaju jake zivce. Valja docekati prvih 5 kola nastavka da znamo na cemu smo :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2016, 16:15

ne znam kako samo mozete unaprijed nekog dizati u nebesa a nekog bacati pod noge ,milion puta se pokazalo da ime i odakle dolazi nista ne znaci ,osim bas top igraca tipa Jajalo i Delač , nama je Damir Hadzic dosao iz zepca ,cimirot ,stojcev iz leotara koji je ispao itd a ima li smol i alispahica ,stepanova ,ikande i drugi koji nisu nista pokazali tako da unaprijed nesto pricati je bezzz. milon stvari utice kako ce se neki igrac uklopiti ,psihicki koliko je jak ,fizicki ,kako pritisak pdnosi ,da ga povrede zaobidju ,kako ga ekipa prihvati , da li je timski igrac ili je individua,da li je problematican itd itd ,nije to samo dovedi igraca ,vidjelo se kako smo prosli jesenji dio kad smo tako nabacali igrace ,rezali u svlacionici jedni na druge .zato ja vjerujem u Jesica i njegov rad tako da mi nije nesto ni bitno ko ce nam doci a na kraju sezone cemo moci pricati da li jesic dobro radio .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 feb 2016, 16:16

Hahahaha, pročitah ovo "daj podršku ili šuti"... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 feb 2016, 16:23

@zip fakat ne kontam cemu prozivanje jer ocito i ti nemas argumenata da potvrdis to sto si rekao.
Ja licno pozelim srecu svakom igracu koji dodje, to nek ti potvrdi Mortem jer sam cak i Kramaru pozelio dobrodoslicu i zazelio da se dokaze.
Ista stvar je bila i sa brazilcima i sa Denijem.
Kad neki igrac dodje imam pravo na svoje misljenje o tom igracu kao i svako od nas. Ako kazem da mi se ne svidja ne znaci da ga pljujem.

I ranije si znao prozivati druge za tu neku negativnost na temi, koju ja ne vidim uopste, a sad si spomenuo par imena. Ok ako tako mislis. Pokusaj ne citat moje pljuvacko misljenje i to je to.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 feb 2016, 16:25

Mislim da je 'frka' oko Harbe nastala prvenstveno zbog informacije da ga Dino gura u FKS,a ne zbog toga sto je on los igrac,naprotiv.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 feb 2016, 16:28

Čitam ovaj intervju sa Reisom, i posebno me zainteresovala konstatacija, kako je po njemu OKIĆ jedan od najboljih igrača kluba, fudbaler sa velikom fudbalskom inteligencijom.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 feb 2016, 16:28

insider, je li Harba na treningu?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 feb 2016, 16:29

zagorski je napisao/la:Mislim da je 'frka' oko Harbe nastala prvenstveno zbog informacije da ga Dino gura u FKS,a ne zbog toga sto je on los igrac,naprotiv.
Da se citiram od jutros, a to je i jedini post koji sam napisao u vezi Harbe.
FrancescoTotti je napisao/la:Cisto sumnjam da je on imalo kvalitetniji od Krste ili Seleta. To i jest problem.

Dino, Dino, ma kakve stvari da si uradio za FKS u proslosti, taj klub nije nicija privatna prcija pa da guras ili ne guras igrace koje ti hoces ;)
Pametnije ti je da se drzis administracije, fudbal prepusti covjeku koga placate za to!!!
Ne kazem ja da je on los. Ali nista bolji od onoga sto vec imamo. Ako je vizija kluba da napreduje, ja ne podrzavam ovaj potez.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2016, 16:31

PitarBordo je napisao/la:Hahahaha, pročitah ovo "daj podršku ili šuti"... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
nebi se slozi ovdje je vise koji kritikuju nego sto hvale , meni recimo smeta sto mi mislimo da cemo se setati ligom pisanje po sirotinji i slicno tome a nije ni blizu tome ,dobijali smo opomene mnogo puta al nikako pameti da dodjemo . recimo sad dizemo emersona i meni se on svidja al ne treba pretjerivati dok recimo rustemovica ismijavamo stalno a momak gine na terenu a emerson jos nema zvanicne utakmice u nasem klubu ,tako da mislim da treba biti objektivni ma da ovo je forum i svako ima pravo da pise sta hoce :salut: :salut:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 feb 2016, 16:39

Harba ima haubicu u lijevoj nozi.Sjeca ga se raja vjerovatno sa turnira kad je igrao za Dzeku Muminovica.Mislim da moze biti igrac od koristi,najvaznije da momak nema"propuh" u karijeri i da nije imao neke pauze kao famozna ranija pojacanja koja u zivot vracamo.Ja sam zadovoljan sa ovim momkom.

Moze igrati na vise mjesta,a lijevo za Dulju i onako zamjene nemamo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 feb 2016, 16:42

Harba dok je bio u Olimpicu dobar je bio, zna lopte a evo koliko vidim igrao je u Slovackoj dosta utakmica
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 14 feb 2016, 16:48

Iskreno volio bih da nam dodje Harba, jer zna sve igrati u sredini, i igrac koji konstantno igra.
Mislim da ovo Jesic prvenstveno radi zbog Zrinjskog, jer Dulja nece igrati, a to kolo ce puno toga odluciti.
Ako dodje (nadam se da hoce), neka mu sretno i da nam pokaze sve svoje kvalitete, a siguran sam da ih ima.
Bas mi je drago sto ne ocekuje vecina forumasa nista od njega, takvi nam se najbolje dokazu (znamo iz iskustva).

SRETNO LAVE :salut:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 feb 2016, 16:57

VivaLasVegas je napisao/la:Bravo za prvu postavu, vidi se ogroman napredak u igri. Bravo Jesicu i saradnicima na taktici. Sa ovom igrom iz prvog poluvremena Zrinjski pada. Astana je osvojila 4 boda u LP, nije malo jbg.
Tako je! I u zadnjoj tekmi u Istanbulu koja je odlucivala ko ce dalje u Ligu Evrope je drzala dugo Galatu u sahu, dok nije pocelo navlacenje Turcima, a vrijedno spomena je da osim tekme u Madridu nisu nigdje bili ispucani, i sve tekme su bile tijesne, i mogle otici u oba smjera.

I pored toga zapazen rezultat za FKS, iako se radi samo o pripremnoj tekmi, Sloboda isto igrala s Nordsjaelland i bilo 2:2 znaci moze se igrati sa svakim, samo ne treba unaprijed gace svuci i naguzit se.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 14 feb 2016, 17:00

Vi pojedini uzimate za relevantnu i istiniti info da Harbu u klubu iskljucivo zelji Selimovic. Popushite pricu nekog portala i ona postaje istina. A koliko se moze cuti Harbu ne zeli Jesic.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 feb 2016, 17:01

Burberry46 je napisao/la:Harba dok je bio u Olimpicu dobar je bio, zna lopte a evo koliko vidim igrao je u Slovackoj dosta utakmica
Jap,u Olimpicu odlican bio.i nama gol dao kad su nas dobili 1-0 :shh: Dao u toj sezoni 10+ golova. I nakon toga ide vani i stvarno uvijek redovavan i standardan bio,sto se bas nemoze rijetko reci za igrace koji odu iz ove lige,u velikoj vecini vrlo brzo se vracaju nazad.A on je bio bas standardan gdje god dole igrao.Prvo u Ceskoj zatim u Slovackoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2016, 17:02

Braca su sigurno u cvajti sljedece sezone, ubjedljivo su prvi sa 10 bodova prednosti nad drugim klubom. Jos jedna pobjeda danas :tokralju:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 feb 2016, 17:03

miky_hz je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Harba dok je bio u Olimpicu dobar je bio, zna lopte a evo koliko vidim igrao je u Slovackoj dosta utakmica
Jap,u Olimpicu odlican bio.i nama gol dao kad su nas dobili 1-0 :shh: Dao u toj sezoni 10+ golova. I nakon toga ide vani i stvarno uvijek redovavan i standardan bio,sto se bas nemoze rijetko reci za igrace koji odu iz ove lige,u velikoj vecini vrlo brzo se vracaju nazad.A on je bio bas standardan gdje god dole igrao.Prvo u Ceskoj zatim u Slovackoj.
:thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 14 feb 2016, 17:26

zagorski je napisao/la:Mislim da je 'frka' oko Harbe nastala prvenstveno zbog informacije da ga Dino gura u FKS,a ne zbog toga sto je on los igrac,naprotiv.
Ta je mene informacija sinoc razbjesnila jer znam da ga je ranije Jesic odbio, sta ja znam valjda se sad predomislio kad je vidio kakav je igrac u Antaliji. Dino je uvijek imao moju podrsku kao i nasa uprava, ali ako se pocnu ove stvari desavati onda yebo sve sto su oni zajedno postigli. Ljudi hvala bogu pa nismo strumfete gdje svi imaju isto misljenje, dobro je onaj momak napisao tamo je vladao rezim Sjeverne Koreje gdje stalno moras pisati neku pozitivu koja ne postoji, jos im clanovi uprave bili registrovani. To nama ovdje uopste ne treba, daj da svi imamo pravo na neko svoje misljenje, ne mora biti odmah pljuvac ako nije zadovoljan situacijom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 22 gosta.