HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 03 jun 2010, 15:09

Od Islanda do Kazahstana

Slovenija, Mađarska, Island, Makedonija, Azerbajdžan, Estonija, Albanija, Kazahstan, Armenija, Wales, Sjeverna Irska, Farsko Otočje, Luksemburg, Crna Gora, Andora, Malta i San Marino.
Iz ovih sedamnaest država dolazi 26 potencijalnih protivnika Zrinjskog i Širokog Brijega u 1. pretkolu Europske lige, a tko će oni biti, doznat ćemo 21. lipnja kada je u Nyonu ždrijeb prvog i drugog pretkola. Oba hercegovačka premierligaša u 1. pretkolu bit će nositelji, što znači da će u ždrijebu biti u društvu klubova iz Danske, Švedske, Cipra, Izraela, Slovačke, Finske, Poljske, Hrvatske, Bjelorusije, Gruzije, Latvije, Litve, Irske…
NAJTEŽI
Ako ćemo suditi prema koeficijentu, najteži protivnik trebao bi biti FC Tobol, predstavnik Kazahstana koji je posljednjih nekoliko sezona stalni sudionik europskih kupova. Prošle sezone eliminirao ih je turski Galatasaray (1:1, 0:2), sezonu ranije bečka Austria (1:0, 0:2)…, no kako koeficijent često zna zavarati, tko je najteži protivnik, ipak je teško tvrditi.

NAJLAKŠI
U ovom slučaju možemo vjerovati koeficijentu. Najmanji ima predstavnik San Marina
SC Faetano, tako da se radi sigurno o najpoželjnijem protivniku.

NAJUDALJENIJI
Možda su predstavnici Kazahstana prolazni, ali FC Tobol i FC Šahter bilo bi dobro izbjeći. Razlog je naravno ogromna udaljenost, koja bi sigurno zadala velike glavobolje klupskom rukovodstvu Zrinjskog i Širokog Brijega. Ako se izuzme Rusija, glavni grad Kazahstana Astana izravne linije ima tek s tri europska grada – Bečom, Istanbulom i Frankfurtom, a to je najbolji pokazatelj koliko bi komplicirano bilo organizirati putovanje u tu više azijsku, nego europsku državu.

NAJBLIŽI
FK Zeta, crnogorski predstavnik koji je plasman u Europsku ligu izborio osvojivši četvrto mjesto u prvenstvu.

Pogled prema drugom pretkolu

Treći naš predstavnik u Europskoj ligi, banjolučki Borac, također će svog protivnika doznati 21. lipnja, ali pobjednik Kupa BiH krenut će tek od drugog pretkola. Borac i Široki Brijeg bit će među nepostavljenim klubovima, a njihovi potencijalni protivnici dolaze iz Grčke, Turske, Rumunjske, Bugarske, Austrije, Norveške, Danske, Poljske, Ukrajine, Portugala, Češke, Slovačke, Srbije… Zrinjski će, pak, status nositelja imati i u 2. pretkolu, a krug potencijalnih protivnika opet je dosta šarolik.

Gdje su već gostovali…

NK ŠIROKI BRIJEG Slovačka (Senec), Češka (Sparta), Azerbajdžan (Neftchi), Albanija (Teuta, Partizani), Crna Gora (Zeta), Švicarska (Basel), Bjelorusija (Šahtjor), Škotska (Hearts), Slovenija (Koper), Izrael (Hapoel TA), Turska (Bešiktaš), Armenija (Banants), Austrija (Sturm).
HŠK ZRINJSKI Švedska (Vastra Frolunda), Luksemburg (F91 Dudelange), Malta (Marsaxlokk), Izrael (Maccabi PT), Srbija (Partizan), Makedonija (Rabotnički), Lihtenštajn (Vaduz), Portugal (Braga), Slovačka (Slovan).

Potencijalni protivnici u 1. pretkolu

NK Olimpija Ljubljana (Slovenija)
ETO Györi FC (Mađarska)
Zalaegerszeg TE (Mađarska)
FC Fylkir Reykjavik (Island)
FK Metalurg Skopje (Makedonija)
FK Khazar Lenkoran (Azerbejdžan)
FC Flora Tallinn (Estonija)
FC Trans Narva (Estonija)
KF Laci (Albanija)
FC Tobol Kustanai (Kazahstan)
FC Šahter Karaganda (Kazahstan)
Banants Erevan FC (Armenija)
Ulisses Erevan FC (Armenija)
Llanelli AFC (Wales)
Port Talbot Town (Wales)
Glentoran FC (Sjeverna Irska)
Portadown FC (Sjeverna Irska)
EB Streymur (Farsko Otočje)
NSI Runavik (Farsko Otočje)
F91 Dudelange (Luskemburg)
CS Grevenmacher (Luskemburg)
FK Zeta Golubovci (Crna Gora)
UE Santa Coloma (Andora)
FC Lusitanos (Andora)
Sliema Wanderers FC (Malta)
SC Faetano (San Marino)
HSK Zrinjski Mostar

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 03 jun 2010, 18:13

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 jun 2010, 20:12

dabogda vam dosao dudelange :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 jun 2010, 20:25

Ovoga puta bi ih Zrinjski demolirao.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 03 jun 2010, 21:10

Schlager je napisao/la:Ovoga puta bi ih Zrinjski demolirao.
Ma demoliriali bi mi njih i onda da je se igralo deset dana kasnije. Otišla nam je bila cijela prva postava jer su svi skoro imali jednogodišnje ugovore,a kvalifikacije smo igrali sa juniorima i igračima koji su došli nekoliko dana prije utakmice.
Ne zaboravitre da smo i tada završili 3. u prvenstvu kad je se ekipa malo posložila. Dobili smo Dudelange u gostima u prvoj utakmici,a u uzvratu je bilo stotinu prilika ali nije htjela lopta u gol (kao borac Travnika nedavno). I pred kraj utakmice kad su svi kontali da je prolaz osiguran oni nam uvale gol i ode se u produžetke. Našim se igračima iz meni nepoznatog razloga "odsjeku noge" i prime još 3 gola od amatera. I tako neslavno uđosmo u povijest :D , nadam se da ćemo dobiti priliku ove sezone da se iskupimo.

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 04 jun 2010, 13:07

Vladimir Todorović potpisao za Zrinju ;)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 jun 2010, 13:17

Samo ZRINJA je napisao/la:Vladimir Todorović potpisao za Zrinju ;)
jeko taj ? koja pozicija, gdje prije igro ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2010, 13:19

u leotaru
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 jun 2010, 01:38

žali se upravi vodovoda,u Stocu na centrali saslusat ce te roda :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 08 jun 2010, 02:03

United Rule je napisao/la:
Zabrana rada
Sve ste rekli s ovime sto pise...
Samo cu reci da mi je zao sta vise nema Tite...
A šta to i šta je netočno?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 jun 2010, 21:36

Evo citam danas u novinam kako je Jackson dobio papire od Celika te je slobodan igrac,valjalo bi probati njega dovesti.
Sto se tice pojacanja samo je prinova meni se cini Todorovic iz Leotara koji je imao hajdemo reci solidnu sezonu,odlazaka je kud i kamo vise,nema nikakvih vijesti u novinama pa cak ni spekulacija a danas je 9.6. manje od mjesec dana do prve utakmice,kadar je solidan ukoliko ostanu igraci Zizovic,Sunjic,Maka itd.
nadam se da ce Jovic po tko zna koji put nesto izmiksati ali biti ce veoma tesko nesto vise u evropi napraviti.No unatoc svemu valjda cemo imati srece u zdrijebu !
HSK Zrinjski Mostar

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 10 jun 2010, 00:15

kako bola pišeš a nemaš pojma da li je ko došao?
**** ti klub koji po novinama bilda ime i pojačanja a u stvari je taraba žešća.

već su stigla četri pojačanja, ostali su u petak i subotu u mostaru da finaliziraju pregovore i da potpišu vjernost zrinji! u nedjelju je prozivka i tada ćemo imati imena koja su nas pojačala za slijedeću sezonu. iako postoji mogućnost u slučaju potrebe da se za prvenstvo dodatno ojačamo.
imamo puno domaćih igrača i njima treba prostora u ekipi, zato nema mjesta pesimizmu.
lani nam je 70% kadra bilo domaće, a neki od njih zaslužuju šansu kakvu je šunjić dobio i u konačnici opravdao povjerenje.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 10 jun 2010, 09:56

babilone , HUM ti je sve rekao,a i ja sam ti u vise navrata pisao da se mozes javiti na pp ako si zeljan informacija,a ne svaki put isto...ti nesto sam zakljucujes,pitas,odgovaras,a u stvari pojma nemas sa situacijom u klubu...molim te ne pisi nebuloze nego se raspitaj....
uglavnom,poruka za sve dusmane koji su napravili milion verzija odlazaka nekih nasih igraca,jos smo jaci i odlucniji...dovodimo prave igrace i ne busamo se time,nego radimo onako kako to rade ozbiljni klubovi....imacete slijedeci tjedan pune ruke posla o JEDINOM I PRVOM MOSTARSKOM PRVAKU....TITULA ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 jun 2010, 17:53

Inace sam crpio informacijie o klubu od nekih ljudi i novina kao i 99% navijaca,to sto si ti svetinja sveznajuci a nista govoreci mora da si ultra profesionalan,a ne pada mi na pamet npr prenostiti stvarno stanje u klubu ,pogotovo sto neki momci pisu na stranici Zrinjski ,salve uvreda na sve i svasta a uglavnom upravu i novog predsjednika ,cisti amaterizam ,al eto ako ti u crnilu vidis ljubicasto svaka cast.
Zrinjski je davno rezultatom prerastao ovu upravu,koja nikako da iskoristi medijski prostor ,dapace i gotovo da ga ne koristi,kao sto je Kordic rekao jedino Ultrasi drze klub na evropskom nivou!
HSK Zrinjski Mostar

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 10 jun 2010, 19:25

kakav si ti lik, prije par dana si napisao da nikada nisi ni bio registriran na zrinjski forumu a sada pišeš da znaš šta se tamo piše
:lol:

običan lažov se to kaže moj babilon, sam se izdaješ a bogami i prodaješ za par pohvala na tvoj račun od onih koji nevole zrinjski.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 jun 2010, 19:32

...mlade nade vam gube 2:0 od celika....
Nema vise :P

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 10 jun 2010, 19:32

HUM je napisao/la:kakav si ti lik, prije par dana si napisao da nikada nisi ni bio registriran na zrinjski forumu a sada pišeš da znaš šta se tamo piše
:lol:

običan lažov se to kaže moj babilon, sam se izdaješ a bogami i prodaješ za par pohvala na tvoj račun od onih koji nevole zrinjski.
Otprilike to je to.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 jun 2010, 20:15

Registriro sam se neki dan,salala vam pise slicno kao moji postovi pa ga se ne napada kao mene,hahahaha,sta ovdje se ne smiju kritike pisati jer su Hum nick i Svetinja clanovi uprave ili sto vec?
Volio bi da nisam usao na forum ,ako je pola istine od onoga sto se tamo pise onda je klub vođen kao amaterski a ne kao profesionalni.
Rjesit ce susica ,sarca,muse,stojanovica,matea,markovica,zurzinova,bobby,afedizia,dragicevica,kordica,zizovica i ocekivati uspjesnu evropu onda stvarno moras biti lud,istina da neki od ovih imena i ne zasluzuju igrati u Zrinjskom al opet su koliko toliko uigrani,a kad novaci dođu i 1.7 nastupi bruka i ponavljanje dudelangea onda ismijavanje naseg kluba moze poceti.
HSK Zrinjski Mostar

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 10 jun 2010, 20:23

Babilon je napisao/la:Registriro sam se neki dan,salala vam pise slicno kao moji postovi pa ga se ne napada kao mene,hahahaha,sta ovdje se ne smiju kritike pisati jer su Hum nick i Svetinja clanovi uprave ili sto vec?
Volio bi da nisam usao na forum ,ako je pola istine od onoga sto se tamo pise onda je klub vođen kao amaterski a ne kao profesionalni.
Rjesit ce susica ,sarca,muse,stojanovica,matea,markovica,zurzinova,bobby,afedizia,dragicevica,kordica,zizovica i ocekivati uspjesnu evropu onda stvarno moras biti lud,istina da neki od ovih imena i ne zasluzuju igrati u Zrinjskom al opet su koliko toliko uigrani,a kad novaci dođu i 1.7 nastupi bruka i ponavljanje dudelangea onda ismijavanje naseg kluba moze poceti.
Bravo Babilone imaš punu podršku sa lijeve obale, iz Sarajeva i sličnih mjesta. Drži se ti njih i sve je ok.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 jun 2010, 20:29

miško14 je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Registriro sam se neki dan,salala vam pise slicno kao moji postovi pa ga se ne napada kao mene,hahahaha,sta ovdje se ne smiju kritike pisati jer su Hum nick i Svetinja clanovi uprave ili sto vec?
Bravo Babilone imaš punu podršku sa lijeve obale, iz Sarajeva i sličnih mjesta. Drži se ti njih i sve je ok.
....znaci kod vas mogu u navijackoj skupini biti samo hardcore nacionalisti...jesam dobro skonto...ne provociram samo me interesuje...
Nema vise :P

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.