League of Legends

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EU Masters 2020 Springsplit ?

Anketa je završila: 14 maj 2020, 20:49.

Fnatic Rising
0
Nema glasova.
Mousesports
1
50%
Schalke 04
1
50%
Vodafone Giants
0
Nema glasova.
GamersOrigin
0
Nema glasova.
Energypot Wizards
0
Nema glasova.
Neko drugi ?
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 2

Santo
Kontakt:

Re: League of Legends

Post Postao/la Santo » 14 feb 2016, 13:56

A ti si tu da se napravis pametan i bacas kontre koje se teoretski mogu da izvedu, jos se usudjujes da bacas hljagu na rank za koji sam godinu i vise radio.

Ja znam samo da nijedan gejm nisam direktno svojom krivicom izgubio, a ti sad slobodno reci da moram da svaki gejm shootcallam i pravim neke op desicione pored dva feedera da bih dobio gejm.
naprijed rejal

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 14 feb 2016, 16:00

Santo je napisao/la:A ti si tu da se napravis pametan i bacas kontre koje se teoretski mogu da izvedu, jos se usudjujes da bacas hljagu na rank za koji sam godinu i vise radio.

Ja znam samo da nijedan gejm nisam direktno svojom krivicom izgubio, a ti sad slobodno reci da moram da svaki gejm shootcallam i pravim neke op desicione pored dva feedera da bih dobio gejm.
Imam istog takvog u friends na igri, lika je neki srbin sa smurf accountom dovuko iz silvera do platine i hajd nema veze, neka je. Ali sad kad se ja žalim na bilo šta, lik samo sere i čak govori da iako imam afk lika trebam kerijati, jer ako to ne radim zaslužujem biti u ligi u kojoj sam :mrgreen:
Ma nisam ja više ni opterećen sa tim, uživam u igri samo kažem da u rankedu (brozna i silver) nije sve do skilla već do sreće da ne dobiješ komplet idiote.

Npr. kad igram sa dvojicom prijatelja iz platine koji onda povuku i plat protivnike, u dosta gejmova budem dobar, čak se i nafidam (ako igram ''noob'' champove), naravno desi se i da userem, naročito ako mi dođe komplet counter na kojeg nisam naviko jbg. Jednom sam izdržao i protiv Master 1 lika koji je igro Gangplanka (ali se lik nafido na ostalima :D). Meni je to pokazatelj da kad igram sa normalnim likovima, gubim isključivo jer je neko bolji i to mi nije problem priznati.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 14 feb 2016, 16:22

UnitedWA je napisao/la:
Santo je napisao/la:A ti si tu da se napravis pametan i bacas kontre koje se teoretski mogu da izvedu, jos se usudjujes da bacas hljagu na rank za koji sam godinu i vise radio.

Imam istog takvog u friends na igri, lika je neki srbin sa smurf accountom dovuko iz silvera do platine i hajd nema veze, neka je. Ali sad kad se ja žalim na bilo šta, lik samo sere i čak govori da iako imam afk lika trebam kerijati, jer ako to ne radim zaslužujem biti u ligi u kojoj sam :mrgreen:
Ma nisam ja više ni opterećen sa tim, uživam u igri samo kažem da u rankedu (brozna i silver) nije sve do skilla već do sreće da ne dobiješ komplet idiote.

Npr. kad igram sa dvojicom prijatelja iz platine koji onda povuku i plat protivnike, u dosta gejmova budem dobar, čak se i nafidam (ako igram ''noob'' champove), naravno desi se i da userem, naročito ako mi dođe komplet counter na kojeg nisam naviko jbg. Jednom sam izdržao i protiv Master 1 lika koji je igro Gangplanka (ali se lik nafido na ostalima :D). Meni je to pokazatelj da kad igram sa normalnim likovima, gubim isključivo jer je neko bolji i to mi nije problem priznati.
Ma ne moras bukvalno svaki gejm kerijat 1v5, svaki gejm moras dat maksimum. Uvijek ce biti trollova i feedera kako kod tebe tako i kod enemya i zbog toga se ne moze dobit svaki gejm. Al ako vec ne napredujes i stojis u mjestu ili bivas demoteovan onda je do tebe. Najgore je imat "nisam nista mogao, imali su nafeedan top, nisam ja kriv sto smo izgubili vec top laner ili jungler" stav, samo se trebas fokusirat na sebe i pratit svoje greske.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 14 feb 2016, 18:16

Ma to i radim za sad, prije sam i ja flejmao ko lud, a sad šutim ko zaliven pa šta bude-bude. Samo djeluje totalno demotivacijski kad izgubiš 3 meča, od čega 2 nezasluženo :D

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 feb 2016, 23:07

UnitedWA je napisao/la:Ma to i radim za sad, prije sam i ja flejmao ko lud, a sad šutim ko zaliven pa šta bude-bude. Samo djeluje totalno demotivacijski kad izgubiš 3 meča, od čega 2 nezasluženo :D
Nema od flejma nista, ako neko grijesi, kad mu kazes - nema problema nastavi da farmas, cekaj na gank bit ce sve uredu - u 90% odigra bolje nego kad kad ga flejmas :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 feb 2016, 17:17

Eto ga, isčupo sam se iz bronze i sad mali odmor od rankeda, eventualno navježbati 2 nova champa za kasnije :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 17 feb 2016, 18:04

[youtube][/youtube]
Unico amore sei!
❤️🖤

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 19 feb 2016, 22:04

Mislim da niko nikad nije nanio ovako tezak poraz fnaticu
naprijed rejal

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 feb 2016, 10:25

:mrgreen: :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 20 feb 2016, 10:51

AjsKjub je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen:
ulta mu je najjaca :urnebes:
naprijed rejal

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 feb 2016, 21:54

Santo je napisao/la:Mislim da niko nikad nije nanio ovako tezak poraz fnaticu
Slab fanatic ove sezone... Nisu ni blizu superiorni kao sto su bili :)

Btw jedva cekam clash of the titans: TSM vs C9 :) stari znalci:D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 20 feb 2016, 23:03

delko je napisao/la:
Santo je napisao/la:Mislim da niko nikad nije nanio ovako tezak poraz fnaticu
Slab fanatic ove sezone... Nisu ni blizu superiorni kao sto su bili :)

Btw jedva cekam clash of the titans: TSM vs C9 :) stari znalci:D
Mislim da nije toliko do skilla, jer ko imalo prati lol zna koliko su fnaticovi igraci jaki individualno (osim klaja koji je debitovao ove sezone), ali je ocigledno problem u komunikaciji i razumijevanju, jer koliko sam skontao, Gamsu ne govori engleski, a Spirit je manjkav, tako da s obzirom da je Rekkles preuzeo shotcalling, mnoge bitne reakcije dolaze jednostavno zakasnjelo i to je ono sto ih ubija. Zadnje tri partije su pokazale da je najmanji problem Fnatica bio Noxiak, kojeg cak nisu zadrzali ni kao zamjenu, vec su ga pustili kao Free Agent, sto je nevjerovatno, pa su pocele da kruze spekulacije da je imao neke mini sukobe sa Rekklesom sto je vrlo vjerovatno s obzirom da je na njegovu inicijativu i otpusten te doveden Klaj. Da li je Klaj opravdao ocekivanja? Pa ne znam, sigurno je to da je veliki pritisak na njemu, a i realno, u vecini teamfightova je djelovao izgubljen, a to se najbolje vidjelo sad protiv splyce-a gdje su ga par puta hvatali jer je uvijek kretao pogresnom rutom.
naprijed rejal

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 21 feb 2016, 00:07

auuu odlican gejm :D
naprijed rejal

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 21 feb 2016, 10:30

delko je napisao/la:Slab fanatic ove sezone... Nisu ni blizu superiorni kao sto su bili :)
No rejnover, no party. Za mene jedan od top 5 igraca svijeta. Dosta podcijenjen, a on i huni imaju savršenu sinergiju. Pogledaj samo immortalse, realno bez ova 2 bi bili liquid tier tim.

Btw
slika

tfw kad te rastavi AP shaco. slika
Unico amore sei!
❤️🖤

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 feb 2016, 19:30

AjsKjub je napisao/la:
delko je napisao/la:Slab fanatic ove sezone... Nisu ni blizu superiorni kao sto su bili :)
No rejnover, no party. Za mene jedan od top 5 igraca svijeta. Dosta podcijenjen, a on i huni imaju savršenu sinergiju. Pogledaj samo immortalse, realno bez ova 2 bi bili liquid tier tim.

Btw
slika

tfw kad te rastavi AP shaco. slika
otkino te shaco :D samo pink ward i mali je gotov :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 feb 2016, 20:24

Zašto pink kad mu faktički ni ne treba Q? Pored toga scimitar i maw negiraju dosta dmga na W i E (ap skejling). Uglavnom, zajebo sam se što nisam splito već forsiro fajt. Od tih 16 deathova 10 je uzrok outplaya.. i mog tilta :mrgreen: jer sam na kraju mid gejma bio oko 13/3 ili sl.
Unico amore sei!
❤️🖤

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 feb 2016, 02:27

AjsKjub je napisao/la:Zašto pink kad mu faktički ni ne treba Q? Pored toga scimitar i maw negiraju dosta dmga na W i E (ap skejling). Uglavnom, zajebo sam se što nisam splito već forsiro fajt. Od tih 16 deathova 10 je uzrok outplaya.. i mog tilta :mrgreen: jer sam na kraju mid gejma bio oko 13/3 ili sl.
hah uvijek je dobar pink, da ti njega izennadis a ne on tebe :D

taman krenulo kako treba, sad ce 3 lost-a :)
slika
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 feb 2016, 13:35

[youtube][/youtube]

mAneJMisDžef :mrgreen:

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 feb 2016, 18:23

BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]

mAneJMisDžef :mrgreen:
ovi protivnici ili su bronze ili su prijatelji pa to rade zbog videa :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 27 feb 2016, 18:13

Penjete li se u rangu ili stagnirate? Silver je sad kao Gold iz s5, dolaze mi protivbici sve iz golda i platiniuma s5, nije nimalo lako :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 2 gosta.