Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@adis,svaka cast!
Mene zeznu bolcina,u prvom poluvremenu imao 8 i ostade na tome!
Al evo olimpija ispostova na popravnom,cibona je fino krenula,al jos je rano....
Mene zeznu bolcina,u prvom poluvremenu imao 8 i ostade na tome!
Al evo olimpija ispostova na popravnom,cibona je fino krenula,al jos je rano....
Da ima negdje kod nas uplatit igrao bi da ce Curry pobjedit u tricama 

Na Currya 2 kvota, a na njegovog kolegu iz tima 5!SPY je napisao/la:Da ima negdje kod nas uplatit igrao bi da ce Curry pobjedit u tricama
ima, premierSPY je napisao/la:Da ima negdje kod nas uplatit igrao bi da ce Curry pobjedit u tricama
Nije bilo do prije sat vremena kad sam ja gledao i uplatio zadnje pare.. aja bogme
Evo premier izbacio nemam tamo para al ovako bi pokusaoSPY je napisao/la:Da ima negdje kod nas uplatit igrao bi da ce Curry pobjedit u tricama

Redick dosta podcjenjen mogao bi iznenadit kroz sezonu mu je trica skoro na 50%
Sto se tice Lavina nece pobijediti jedino ako nogu slomi lik leti ,+ove god.mu je slabija konkurencija
[youtube][/youtube]
i ja mislim da bi redick mogao do titule... ja da imam para probao bih I. Thomas (3.50) skill challenge i Redicka (6.50) šutanje trica...
mislim da u zakucavanjima 99% lavine osvaja, a kao moguće iznenađenje možda samo aaron gordon
mislim da u zakucavanjima 99% lavine osvaja, a kao moguće iznenađenje možda samo aaron gordon
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ja cu ovako probat na markicu.Redick definitivno podcijenjen i po ovoj kvoti se mora uzet,a Lavine-a ne bih uzeo po kvoti 1,4 nema sanse pa sam uzeo Bartona koji isto zna imat spektakularna zakucavanja pa ko zna

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Prodje i ovajadis30 je napisao/la:
Odigra nesto da se isprati
Rusija - Španjolska 2 1,60
Juve-Napoli CK ne 1,55
San Lorenzo - Sarmiento Junin 1 1,60
kfc 3,97

Fuenlabrada - Unicaja 1
M.Popovic 12,5 više
kfc 4,63
Pokusacu traziti iznenadjenje na Fuenlabradu koja ima solidan roster jako su dobar domacin sa omjerom 8:2,posljednjih 6 meceva kuci su dobili medju kojima i velike ekipe poput Gran Canarie i Real Madrida.Mislim da i danas imaju sanse protiv Unicaje koja je prilicno los gost sa omjerom 3:7,ovo im je treci mec u 7 dana pa su mozda pomalo umorni+su nesto oslabljeni neigranjem Smitha.
M.Popovic sjajni play Fuenlabrade lider svoje ekipe u odlicnoj formi na zadnjih 6 meceva ima 5 overa i to daleko preko ove granice,samo u posljednjem mecu protiv Seville stao na 10p uz dosta los sut za tricu 2/10.Ocekujem danas da bude nesto precizniji i da vodi svoju ekipu do pobjede.

Odigrah dva ovakva na marku u nadi da cu izbjec porez, ali kita moraju Bakir, Čović i Mladen kafu popit.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Za pocetak: Sociedad 1x, Milan gol, Leicester gol...
Možda se to samo meni čini, ali kao da je premala granica na žute kartone danas u Engleskoj, samo 3,5 .
Prema tome, igram više kartona na sve 3 utakmice, @6.67 u Supersportu
Sampdoria fina kvota na kec protiv Atalante.Sampdoria zna odlicno kod kuce odigrati a i vrijeme je da prekinu crni niz protiv slabasne Atalante
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sevilla 1, Udinese gol, Liverpool gol, M'gladbach gol, Basel gol...SlevinKelevra je napisao/la:Za pocetak: Sociedad 1x, Milan gol, Leicester gol...
Sevilla
Bayern
PSV
2.63 APP
Bayern
PSV
2.63 APP

sevilla nikad nije dobila las palmas x2 3
u zadnje dvije sezone ausburg dobiva bayern u jednoj utakmici, mogao bi bayerne ne ic skroz gasom, posto im susjedima gori pod nogama x2 3.30
u zadnje dvije sezone ausburg dobiva bayern u jednoj utakmici, mogao bi bayerne ne ic skroz gasom, posto im susjedima gori pod nogama x2 3.30
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Idemo daljeadis30 je napisao/la: Fuenlabrada - Unicaja 1
M.Popovic 12,5 više
kfc 4,63
Pokusacu traziti iznenadjenje na Fuenlabradu koja ima solidan roster jako su dobar domacin sa omjerom 8:2,posljednjih 6 meceva kuci su dobili medju kojima i velike ekipe poput Gran Canarie i Real Madrida.Mislim da i danas imaju sanse protiv Unicaje koja je prilicno los gost sa omjerom 3:7,ovo im je treci mec u 7 dana pa su mozda pomalo umorni+su nesto oslabljeni neigranjem Smitha.
M.Popovic sjajni play Fuenlabrade lider svoje ekipe u odlicnoj formi na zadnjih 6 meceva ima 5 overa i to daleko preko ove granice,samo u posljednjem mecu protiv Seville stao na 10p uz dosta los sut za tricu 2/10.Ocekujem danas da bude nesto precizniji i da vodi svoju ekipu do pobjede.

Flensburg-H. - Kiel(+2,5) 1 1,70
N.Jevtovic 9,5 više 1,90
Flensburg jako dobar domacin svih 5 pobijeda ima kuci veceras kompletan protiv Kiela kojem nedostaje nekoliko vaznih igraca(René Toft Hansen, Wiencek, Dissinger, Weinhold i Jansen)Flensburg se bori za prve dvije pozicije na tabeli(radi lakseg protivnika u playoffu)dok je Kiel cetvrti i ne mogu ni dole ni gore i tu je jasno ko ima veci motiv.Flensburg je nedavno slavio protiv Kiela u kupu u gostima sa 7 golova razlike i danas su veliki favoriti i smatram da mogu pokriti ovaj mali hendikep.
Nikola Jevtovic krilni centar Metalca igra dosta dobro u posljednje 3 utakmice redom postize 29 buducnosti 22 zadru i 10koseva tajfunu.Metalac je nedavno napustio centar Milos Jankovic pa bi Jevtovic od veceras mogao dobijati nesto vise minuta.Vecerasnji matchup mu je Arapovic koji je povrijedjen i upitan je za veceras a ako ne bude igrao onda je tu mladi Zganec protiv kojeg Nikola ima veliku prednost
-
- Kontakt:
Sistem 2/5
Fiorentina - Inter 2
Bašakšehir - Bešiktaš 2
Nica - Marsej 2
Maritimo - Braga 1x
Augzburg - Bajern 1x
Fiks:
Legija - Jagileonija 1
Hetafe - Atletiko Madrid 2
Flensburg - Kil 1
Fiorentina - Inter 2
Bašakšehir - Bešiktaš 2
Nica - Marsej 2
Maritimo - Braga 1x
Augzburg - Bajern 1x
Fiks:
Legija - Jagileonija 1
Hetafe - Atletiko Madrid 2
Flensburg - Kil 1
shnjim je napisao/la:Možda se to samo meni čini, ali kao da je premala granica na žute kartone danas u Engleskoj, samo 3,5 .
prošlo u 75.minuti city-tottenham
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.