FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 14 feb 2016, 13:34

Zip je napisao/la:Nema igraca koji je dosao a da ga totti, joker, Mcmx...., i jos neki nisu dobrooo popljuvali..
Nadam se da imas moje postove sa kojim ces da podupres ove tvrdnje. Postove u kojima pljujem Cezara, Emersona, Simeunovica.. Jedini protiv kojeg sam otvoreno pricao i stojim iza toga je Kramar! Kaze pljujem Harbu, napisao sinoc jedan post, onaj o clanku u sportavazu i pitao sta se promijenilo u Jesicevoj odluci? U Harbine kvalitete nisam nesto posebno ulazio, ali i da jesam valjda imam pravo na misljenje koje se razlikuje od tvog. Malo mi je falilo da te u tri picke materine posaljem zbog ovakvog hinjskog posta, ali necu, nisam nasim clanovima ovdje ni na uvrede odgovarao pa cu te istrpiti. Ali vidim i ti kad hoces pluseve i aplauze kod forumskih botova, samo napisi nesto protiv Jokera, Totti-a, PitaraBordo i nekog slicnog i eto aplauza, nema veze je li opravdano ili ne! ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 14 feb 2016, 13:40

Zukanovic je napisao/la:Harba :nene: ali neki Bugarin koji ne igra 1 Godinu :tokralju: :opaopa: :bow:
Jesi li ozbiljan?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 feb 2016, 13:54

Sarajlijica1946 je napisao/la:Nema ga na treningu,moze ga dino gurati koliko hoce kad jesic nece lika u ekipi
A Kramara je htio???
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 feb 2016, 13:55

joker90 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Nema igraca koji je dosao a da ga totti, joker, Mcmx...., i jos neki nisu dobrooo popljuvali..
Nadam se da imas moje postove sa kojim ces da podupres ove tvrdnje. Postove u kojima pljujem Cezara, Emersona, Simeunovica.. Jedini protiv kojeg sam otvoreno pricao i stojim iza toga je Kramar! Kaze pljujem Harbu, napisao sinoc jedan post, onaj o clanku u sportavazu i pitao sta se promijenilo u Jesicevoj odluci? U Harbine kvalitete nisam nesto posebno ulazio, ali i da jesam valjda imam pravo na misljenje koje se razlikuje od tvog. Malo mi je falilo da te u tri picke materine posaljem zbog ovakvog hinjskog posta, ali necu, nisam nasim clanovima ovdje ni na uvrede odgovarao pa cu te istrpiti. Ali vidim i ti kad hoces pluseve i aplauze kod forumskih botova, samo napisi nesto protiv Jokera, Totti-a, PitaraBordo i nekog slicnog i eto aplauza, nema veze je li opravdano ili ne! ;)
Koga ces bola ti da saljes u PM?
Predvodnik si negative i nezadovoljstva prethodnih dana, kao i tvoje kolege..
Yebe se meni za pluseve il minuse, vi previse serete i previse ocekujete od Uprave, i onda ovde pisete gluposti..
Zbog vas se ne moze uci na pdf i normalno komentarisati, jer svaki vas post je u najmanju ruku sirenje negative..

Pojma nemate i nikad niste gledali igrace koji su doslli(osim Simeujovica), i odmah vas sud je da nisue nivo Sarajeva.. Sta vi znate...
Daj podrsku il suti, ako ste vi nezadovoljni ne mora znaciti da su i da moraju i ostali biti nezadovoljni...

Imas Chelsea, City, Psg, pa i kineze, oni izdvajaju milione za kvalitetne igrace... Navijaj za njih i neces se sikirati hoce li potrositi vise ili manje...
Budi pozdravljen

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 feb 2016, 13:58

A Kramara je htio???[/quote]
Koliko vidim krama od kako je dosao navise je minuta odigrao,tesko da ga ne zeli

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 feb 2016, 13:58

Meni je seljacki i ofirno sta Harba, Lede ne valjaju a da su ih ganjali (doveli) gurbeti ili Zrinjski (Siroki ne racunam tamo igraju samo Katolici) bila bi prica vidi svi dovode ekstra igrace i pojacavaju se samo nasa uprava nista ne radi.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 feb 2016, 14:03

Zip je napisao/la: 1) Koga ces bola ti da saljes u PM?
2) Predvodnik si negative i nezadovoljstva prethodnih dana, kao i tvoje kolege..
3) Yebe se meni za pluseve il minuse, vi previse serete i previse ocekujete od Uprave, i onda ovde pisete gluposti..
Zbog vas se ne moze uci na pdf i normalno komentarisati, jer svaki vas post je u najmanju ruku sirenje negative..

4) Pojma nemate i nikad niste gledali igrace koji su doslli(osim Simeujovica), i odmah vas sud je da nisue nivo Sarajeva.. Sta vi znate...
5)Daj podrsku il suti, ako ste vi nezadovoljni ne mora znaciti da su i da moraju i ostali biti nezadovoljni...

Imas Chelsea, City, Psg, pa i kineze, oni izdvajaju milione za kvalitetne igrace... Navijaj za njih i neces se sikirati hoce li potrositi vise ili manje...
Budi pozdravljen
1) Tebe
2) Lazes, prethodnih dana sam samo hvalio nasu igru i pisao postove koji su daaaaleko od negative, mozes prelistati pa se uvjeriti..
3) Ja cekam te moje postove u kojima sam popljuvao navedene igrace, sve koji su dosli kao sto si rekao, znaci Cezara, Denija, Reisa..
4) Istina, nisam gledao Brazilce nikad prije, kao ni ostali na nasoj temi, ali nisam ni rijec protiv njih rekao..
5) Daj podrsku ili suti?? :urnebes: Pa nije ovo SDA skup jarana, a nisam ni ja ovca pa da sutim ili aplaudiram dok mi se nesto ne sviđa!

Pratim ja i ostale lige, ne sekiraj se ti, ali ne unosim se bas emocijama u to, samo jedan klub je klub uz koji sam odrastao.. Pozz i tebi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 feb 2016, 14:04

Gledam Leicester..igraju identicnu formaciju protiv Arsenala, kao sto i Jesa fura - 442. Znaci nemaju posjed lopte, brane se muski, u dvije linije, cekaju kontre, nemaju pasove, ali ljudi igraju muski, ne boje se i zato su na vrhu najkvalitetnije lige na svijetu :D
Gledam ko im igra ove CM-ove, likovi trce ko navijeni, e to nam treba...usput, imaju i nekoliko asistencija i golova u sezoni.
Tako da prica kako ne moze ova formacija kod nas proci ne pije vode, jer ipak imamo igrace koji mogu odgovoriti toj taktici; evo Reis rece da je on CM, i da je to igrao u Mijanmaru, racunam na Rustempasu, Samira, Berberovica, svi mogu pomoci u sredini. Samo da se uigraju, i moze poceti borba za titule :)))
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 feb 2016, 14:07

Joj @joker ti baš ne možeš a da mene ne pomeneš :mrgreen:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 feb 2016, 14:08

raspit"o sam se malo za ovog harbu,manager mu je ovaj nakav dzeko muminovich,navodno vedrio i oblachio dok je mucho bio,kazhu i da nije toliko losh igrach,bio u azerbejdzanu na probi 15 dana,nije prosh"o ochigledno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 feb 2016, 14:12

hilmo je napisao/la:Joj @joker ti baš ne možeš a da mene ne pomeneš :mrgreen:
Hoces da editujem post? :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 feb 2016, 14:32

Jos jedan internet hooligan ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2016, 14:33

**** Zeljeznicar i SDA :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ali1974
Kontakt:

Post Postao/la ali1974 » 14 feb 2016, 14:39

nukleusmember je napisao/la:raspit"o sam se malo za ovog harbu,manager mu je ovaj nakav dzeko muminovich,navodno vedrio i oblachio dok je mucho bio,kazhu i da nije toliko losh igrach,bio u azerbejdzanu na probi 15 dana,nije prosh"o ochigledno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ochigledno da nisi prochitao ovo

Harba je u Antaliji odradio 12 dana priprema s jednim kazahstanskim klubom, odigrao je i tri pripremne utakmice u kojima je postigao tri gola uz jednu asistenciju. Iako je zadovoljio struku kuba, nije uspio da se dogovori, pa je odbio da potpiše ugovor.
SARAJEVO ŠAMPION

TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 feb 2016, 14:39

Pljuuuuujte s nama, takvi smo i gotovo. :puke:
Ako je istina, nek ti je sa srećom. Ja ću ti sudit tek poslije par ligaških tekmi. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 feb 2016, 14:48

Zip je napisao/la:Jos jedan internet hooligan ;)
Nemoj ubuduce optuzivati bez dokaza i prozivati nekog onako, pa ti se nece desavati ovakve situacije. Supacki ti je ovo bilo, ja sam samo trazio postove sa kojima ces dokazati svoju tvrdnju da sam se DOBRO NAPLJUVAO po SVIM igracima koji su dosli. I nemas razloga da se ljutis, napisao sam da mi je malo falilo da ti ono kazem, jer stvarno ove prozivke bez razloga nemaju smisla.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 feb 2016, 15:12

Nisam ptimjetio da je neko pljuvao Harbu. Bilo je par postova gdje ti forumasi smatraju da nije kvalitet za nas i to je to.
Kako sam ja shvatio neslaganje oko dolaska Harbe je iz razloga sto imamo dosta ofanzivnih igraca. Ali evo vidimo da je igrao i u sredini, zatim argumenti koje su dali neki forumasi jeste sto na ljeto ide vise tih ofanzivaca tako da kad se sve izvaga nije loše da dođe.
Kada se pogleda broj utakmica koje je odigrao ne moze se bas reci da je tip igraca koji su dolazili kod nas sa 27 i vise godina a Radovac imao vise seniorskih utakmica od njih
Tesko je ovdje reci pravu istinu a da odmah nisi pljuvac. Tesko je i kad te poslije nekih postova u kojima napises da ti se nesto ne sviđa okarakterisu kao pljuvaca(pa onda kad iskarikiras i na taj nacin pokazes kako bi izgledalo pljuvanje oni ne vide da katikiras jbg jednostavno ne kontaju i .)
E sada ono sto je iza Harbe Dino, Dzeka... opet ako kazes ista pljuvac si ali i sto nista ne rece prije Harbe, jbg niko nije pomenuo malonogometni klub koji je dio naseg kluba i ko je glavni u njemu a sad se pominje u kontestu Harbe.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

High

Post Postao/la High » 14 feb 2016, 15:20

Arsenal pobijedio, čeka se Harba - bolje ne mere. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 14 feb 2016, 15:33

J@bes ga ne bi ni valjalo da svi isto mislimo.
Znaci "cik pogodi svoju grupu. Mada svi se mi nekada mozemo pronaci u svakoj grupi.

Vjecni pesimisti. :mrgreen: Ti su se oprzili ko zna koliko puta, :urnebes: te preventivno pljuvanje im pomaze da lakse prebrode periode krize i razocarenja koje prihvate puno lakse od ostalih uz poznate rijeci "Jesam li vam rekao". :urnebes:

Zlatna sredina. Likovi poput Hilme (oprosti Hilmo :mrgreen: ) Nit optimist nit pesimist. Oprezni su sa izjavama, ali ova grupa ljudi najteze podnosi razocarenja jer ih drze u sebi te nemaju bas neki nacin da ih sa nekim podjele. :(

Vjecni optimist. Nema loseg poteza. Sve vide sa ruzicastim naocalama. Kada krene dobro onda ova grupa postane i najbrojnija te je i najvise zasluzna za tu neku atmosferu. Cesto pojedini znaju "pisati po sirotinji". Ova grupa najteze podnosi neuspjehe. Kad krene po losem tad optimisti postanu pesimisti te udruzeni sa drugim grupama ruse sve pred sobom. :urnebes:

Mentalitet PITAR. Ne bi vas nijedne ni za sta dao. :mrgreen:
Numquam Desistemus!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 feb 2016, 15:39

Ma druze, posljenjda dva mjeseca je ovde usijanje od nezadovoljstva zbog dolaska i nedolaska nekih igraca..
Jednostavno niko ne zna umjereno pisati, zar je tesko pustiti igraca da se dokaze kroz pripreme, par utakmica pa da se sud donese o istom?
I ja sam navijac i meni smetaju neke stvari, al ne igra pojedinac nego TIM.. Mogu nama igrati najveci anonimusi da mi igramo doboro i pobjedjujemo.. Ako ima srce, i ako ce se boriti svaki igrac je dobrodosao..
Imali smo po papiru najjacu ekipu po imenima poslije rata, pa evo 5 zavrsimo..

Uredu je reci jel se svidja igrac il ne.. al za dublju analizu igraca treba sacekati pripreme i utakmice..
Sto se tice psovanja, to ne zelim da ulazim... Nikoga nisam psovao i drzat cu se toga ;)

@High :thumbup: Slazem se :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 11 gostiju.