Milan 2:0 mislim da je to gotovo vec

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Je.o mu pas ma..r kontam izmedju njega i Paunica izaberem ovog starkelju evo ga na 8shnjim je napisao/la:od 58 koševa, popović samo 5, nevjerojatno
3 trice za overshnjim je napisao/la:bravo popoviću! evo ga na 14
Ma nista drug dok ide dobro jenikadnedobijam je napisao/la:@adis,svaka cast,kapa dole......ispratio sam
arelinho je napisao/la:Hajde Ajax bilo ko gol molim vaaas![]()
![]()
Dobro je. Kakav gol Groningen dade za 3+.Momciluk je napisao/la:arelinho je napisao/la:Hajde Ajax bilo ko gol molim vaaas![]()
![]()
Moje misljenje je da se ta tuka za pultom sinoc naroljala! Mislim da je maxbet u SA i BL ista kladza! A ja se danas normalno kladio preko mobilnog! I da ne zaboravim sve cestitke Adise za prognoze!adis30 je napisao/la:Ma nista drug dok ide dobro jenikadnedobijam je napisao/la:@adis,svaka cast,kapa dole......ispratio samnego ima li ko iz Sarajeva da se kladi u MAXBET-u ?
Posaljem drugu pare da mi uplati na racun i radnica mu kaze kao nema vise igranja preko racuna.Ako ima ko samo da mi provjeri informaciju
Prometheus je napisao/la:Arsenal pobijeda za 2400eura
EDIT. Pa Jel ovo normalno majke ti. Napišem ovde i odmah kontra
čestitke, dali može slađe od ovoga?Prometheus je napisao/la:Prometheus je napisao/la:Arsenal pobijeda za 2400eura
EDIT. Pa Jel ovo normalno majke ti. Napišem ovde i odmah kontra
slom živaca
Ja vas napuštam... I idem na odmor... Uvjerio sam se da kladionica treba ostati privatna stvar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.