Zip je napisao/la:
1) Koga ces bola ti da saljes u PM?
2) Predvodnik si negative i nezadovoljstva prethodnih dana, kao i tvoje kolege..
3) Yebe se meni za pluseve il minuse, vi previse serete i previse ocekujete od Uprave, i onda ovde pisete gluposti..
Zbog vas se ne moze uci na pdf i normalno komentarisati, jer svaki vas post je u najmanju ruku sirenje negative..
4) Pojma nemate i nikad niste gledali igrace koji su doslli(osim Simeujovica), i odmah vas sud je da nisue nivo Sarajeva.. Sta vi znate...
5)Daj podrsku il suti, ako ste vi nezadovoljni ne mora znaciti da su i da moraju i ostali biti nezadovoljni...
Imas Chelsea, City, Psg, pa i kineze, oni izdvajaju milione za kvalitetne igrace... Navijaj za njih i neces se sikirati hoce li potrositi vise ili manje...
Budi pozdravljen
1) Tebe
2) Lazes, prethodnih dana sam samo hvalio nasu igru i pisao postove koji su daaaaleko od negative, mozes prelistati pa se uvjeriti..
3) Ja cekam te moje postove u kojima sam popljuvao navedene igrace, sve koji su dosli kao sto si rekao, znaci Cezara, Denija, Reisa..
4) Istina, nisam gledao Brazilce nikad prije, kao ni ostali na nasoj temi, ali nisam ni rijec protiv njih rekao..
5) Daj podrsku ili suti??

Pa nije ovo SDA skup jarana, a nisam ni ja ovca pa da sutim ili aplaudiram dok mi se nesto ne sviđa!
Pratim ja i ostale lige, ne sekiraj se ti, ali ne unosim se bas emocijama u to, samo jedan klub je klub uz koji sam odrastao.. Pozz i tebi!