Rule_hz je napisao/la:Ma raja je slabo pratila harbu dok je I u olimpiku bio najaci u ligi igrac bio otiso u ceskuvi pored ajdina mahmutovica najkonstantnoji I jedan od najboljih stranih igraca bio trpo je svakom skim god da su igrali I po meni nije macak u vreci vec dokazan igrac pocevisi od nase lige pa dalje momak je nas I treba da smo zadovoljni da su ga doveli skretnicari I oni azmirovi analno svrsavanje bi bilo mi vec pravimo elipu za ligu I evropu tako I iducu sezonu a harba nije star znaci Allaha mi cjepat ce sa denijem u mostaru svinjskog
Ma i meni je drazi igrac sa ovih prostora kojeg znam,nego neki cirkusant iz Evrope.
Sto neko rece gore covjek zabijao golove Plzenu,Sparti i drugim jakim klubovima,igrao jako dobro za Spartak Trnavu.Dosta mi je vise mega pojacanja koja su dosla iz nekih evropskih jakih klubova.Uslikali se sa dresom otisli na posudbu i vise ih nigdje.Onda pauza po godinu ili pola i onda potpis za Sarajevo, i onda slijedi euforija.I onda patanja dok proradi cekas godinu dana vidis da je cirkusant i onda ga otjeras.
Sve dok ne mognemo dati lovu i zaista kupimo stranca koji nesto vrijedi,nama ce Harba biti ekstra pojacanje.