Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 03 jun 2010, 17:37

fera je napisao/la: e sad za ove sto kazu da nema dostojne zamjene... da i njima zacepimo usta. prvo da li znaju ko je Kenny Dalglish i sta je sve on sa Liverpoolom osvojio ? ako moze SAF i dalje biti vrhunski trener ne vidim zasto i kenny ne bi mogao opet. pa onda recimo tu je Lippi koji je govorio da bi volio trenirati engleski klub a italija je vec nasla novog selektora tako da je i on slobodan. pa tu su o'niell koji mozda nije na tako velikom nivou kao prethodna 2 koja sam spomenuo ali sigurno nije losiji od rafe. hodgson je u fulhamom uspio uraditi ono sto rafa nije sa liverpoolom i to je imao dosta tezi raspored izbacio je nekoliko favorita. klinsmana ne spominjite jer on nece kod nas sigurno jer je pred vratima HSV-a. pellegrini da nije zabrljao onako u realu bi mi bio mozda i prvi izbor jer je sjajno radio prije toga... poslije WC ce biti sigurno jos par vrhunskih trenera na trzistu ko zna mozda i capello. po meni ni spalleti ne bi bio lose rjesenje samo pitanje je kakav je njegov engleski posto su talijani poznati po tome da im strani jezici bas i ne idu :D
s obzirom na profil i ime liverpoola mislim da uopste ne bi bio problem naci dobrog trenera ali problem je sto balavci ne kontaju da liverpool postoji od 1892. i da je bio veliki klub puno puno prije nego sto je rafa i znao sta je fudbal.
volio bi da ode samo iz razloga da ovi razgule i pocnu navijati za neki drug klub koji ce rafa voditi mozda Inter ko zna :D
ima jedan trener koji je po meni savrsen za nas a to je Moyes samo sto ima jedan problem previse je "plav"
Odličan post,sve rečeno !

Zašto ne dati priliku Dalglishu ?

Što se tiče Rafe drago mi je da je otišao.
Želim mu sreću i hvala mu za sve što je "učinio" za nas.
Nadam se da će pronaći neki novi klub,mislim da bi mogao otići u Inter.
FK Pjetlovi

Sivroni
Kontakt:

Post Postao/la Sivroni » 03 jun 2010, 17:54

e da hoce doci lipi pa da se zezam ovdje tokom sezone . Jeli stvarno mislis da je lipi trener za englesku (ne uzimaj za primjer Ancelotija jer sa onim igracima njegove uspjehe bi i Prljaca imao) ali u svakom slucaju sretno vam sa izborom trenera .
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 03 jun 2010, 18:20

mislim da uprava vec ima nekog u vidu mislim da je glup potez otpustit covjeka ne imat rezervu odma spremnu...mislim vec iducih dana da cemo znati ko je novi trener
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2010, 18:24

E samo da vidimo tog nasljednika. Nekako ne vjerujem da će Moyes doći na klupu, kao što @Fera reče "previše je plav". O'neal ili Hodgson, ipak su dugo na otoku, te su odlično upoznati sa situacijom u i oko Liverpoola.

Nekako će mi biti neobično gledati Liverpool a da nema Rafe i njegovog bločića te onih gestikulacija po kojima je poznat, no koga nema, bez njega se može i mora. Nadam se da će njegov nasljednik(ko god to bio) ukomponovati ovu ekipu, koja, sasvim sigurno, ima mjesta za CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 03 jun 2010, 18:27

Informacije iz prve ruke. Nakon SP-a Raymond Domenech preuzima Liverpool

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 03 jun 2010, 18:30

Moyes :shock:
Kakav Moyes, znamo koliko ga Redsi vole iako je frajer dobar trener!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 jun 2010, 18:33

cestitam :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 jun 2010, 18:49

Zbogom Rafa, NAPOKON!!!
YNWA!

car_medju_kraljevima
Kontakt:

Post Postao/la car_medju_kraljevima » 03 jun 2010, 19:28

a bio mlad jbt...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 jun 2010, 19:29

Noooooooooooooo Rafa!!! Tuzan dan. :(

Cujem danas pobune izbile u Manchesteru. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jun 2010, 19:40

Trasimaco je napisao/la:Noooooooooooooo Rafa!!! Tuzan dan. :(

Cujem danas pobune izbile u Manchesteru. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Znam da je vama žao !
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jun 2010, 19:49

Meni je žao. YNWA Rafa !

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 03 jun 2010, 19:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni je žao. YNWA Rafa !
Naravno i meni je zao..
Mislim da boljeg nismo mogli imat' al' eto.. :(

Jos nam samo CIro 'fali :lol:
Eno gledam ga juce on kaze da je spreman preuzeti Liverpool hahaha.. ah a kakve smo srece on ce nam doc :mrgreen:
Hoce li ponovo bit taktika: "*ebat cemo im mater!" :lol: :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jun 2010, 19:57

I sad će nam doći veliki Klinsman pa ćemo k'o Leeds završiti. Samo se nadam da nije @Paja upravu :roll:

Zna li se išta o budućem treneru ?

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 jun 2010, 20:02

Buduci trener : Dalglish
Naravno on je moja zelja, sta ce biti ostaje da se vidi. Nismo na gubitku kako mnogi kazu. Trebalo je samo ranije da se ovo sve odigra :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2010, 20:20

Joj ja jos ne mogu da vjerujem da je ovo istina....e sad kad se desio za nas neke dugoocekivani odlazak rafe,onda barem nek taj odlazak ne bude uzalud,znaci,nek se sad stvarno krene u jednu novu eru iz koje ce ako Bog da uskoro ameri odstupiti i u kojoj ce konacno stvari poceti ici dobro za liverpool

Valjda je red da se kaze hvala rafi na svemu dobrom i amin Boze da se ne ponove neprospavane noci zbog losih rezultata
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 03 jun 2010, 20:30

Debelo cu se razocarati u Dalglisha sjedne li na klupu jer ce tim cinom pokazati da je obicni pijun americkih kauboja.
Otkazom rafi benitezu nasa uprava je ucinila ogromnu gresku otpustajuci jedinog covjeka koji se borio za ovaj klub.
S obzirom na to da nemamo trenutno menagera a predsjednik kluba je navijac Chelsea Torres najvjerovatnije ide u Chelsea za male pare jer kad ponuda stigne on se jedini pita hoce li se igrac ici ako uzmemo 30-tak miliona mozemo biti sretni otici ce garant i Gerrard i masch i nema nas nigdje.
Spali smo na niske grane sistemski nas unistavaju
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 20:43

alan_kardec je napisao/la:Vidim ovdje počela fešta, pjevaju se i turbo folk pjesmice. :mrgreen: :oops: :oops: Čestitke vama antiRafaelistima što ste mu konačno uspjeli vidjeti leđa, valjda će vam Rafin nasljednik biti po volji. Čekamo još samo šampanjac i vatromet. :mrgreen:

A Rafi hvala na svemu što je uradio i želim mu puno sreće u sljedećem poslu(klubu).
blago tebi kad ti je rambo turbo folk....
volio bi da dođe knismann pa da se ovi rafa fanovi malo rafuju porazima liverpoola. mozda momci sada da otvorite novu temu "rafa fans" jer ovdje nemate sta traziti :D
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2010, 20:48

kurdt je napisao/la:Debelo cu se razocarati u Dalglisha sjedne li na klupu jer ce tim cinom pokazati da je obicni pijun americkih kauboja.
Otkazom rafi benitezu nasa uprava je ucinila ogromnu gresku otpustajuci jedinog covjeka koji se borio za ovaj klub.
S obzirom na to da nemamo trenutno menagera a predsjednik kluba je navijac Chelsea Torres najvjerovatnije ide u Chelsea za male pare jer kad ponuda stigne on se jedini pita hoce li se igrac ici ako uzmemo 30-tak miliona mozemo biti sretni otici ce garant i Gerrard i masch i nema nas nigdje.
Spali smo na niske grane sistemski nas unistavaju
hm...zaboravljas da je rafa tek sredinom ove godine poceo pokazivati neslaganje sa amerima.... :? Prije je uvijek sa njima postizao kakav - takav dogovor

Nemojte odmah te pesimisticne misli,ko ti garantuje da bi ti isti igraci ostali da je rafa ostao ? Mozda su se i oni vise njega zasitili :roll:

Meni je na vrh glave prica da je rafa jedini koji doslovce "moze spasiti liverpool" i sl. jer ja mislim da rafa nikada ne bi mogao promijeniti situaciju u klubu nabolje,zato sto je on kao i njegova taktika,radije ce cekati i braniti se nego sto ce konkretno krenuti po rezultat

Liverpool je postojao i postojace i nakon beniteza
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jun 2010, 21:33

Ne sumnjam da je Rafa dobar trener jer imao je dosta dobru trenersku karijeru da bi bilo slučajno.Ali on više sa Liverpoolom ne može učiniti ništa i ne može napredovati.Najbolje je ovako.Ne kažem da će nam biti bolje nego sada ali...
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 2 gosta.