Odličan post,sve rečeno !fera je napisao/la: e sad za ove sto kazu da nema dostojne zamjene... da i njima zacepimo usta. prvo da li znaju ko je Kenny Dalglish i sta je sve on sa Liverpoolom osvojio ? ako moze SAF i dalje biti vrhunski trener ne vidim zasto i kenny ne bi mogao opet. pa onda recimo tu je Lippi koji je govorio da bi volio trenirati engleski klub a italija je vec nasla novog selektora tako da je i on slobodan. pa tu su o'niell koji mozda nije na tako velikom nivou kao prethodna 2 koja sam spomenuo ali sigurno nije losiji od rafe. hodgson je u fulhamom uspio uraditi ono sto rafa nije sa liverpoolom i to je imao dosta tezi raspored izbacio je nekoliko favorita. klinsmana ne spominjite jer on nece kod nas sigurno jer je pred vratima HSV-a. pellegrini da nije zabrljao onako u realu bi mi bio mozda i prvi izbor jer je sjajno radio prije toga... poslije WC ce biti sigurno jos par vrhunskih trenera na trzistu ko zna mozda i capello. po meni ni spalleti ne bi bio lose rjesenje samo pitanje je kakav je njegov engleski posto su talijani poznati po tome da im strani jezici bas i ne idu![]()
s obzirom na profil i ime liverpoola mislim da uopste ne bi bio problem naci dobrog trenera ali problem je sto balavci ne kontaju da liverpool postoji od 1892. i da je bio veliki klub puno puno prije nego sto je rafa i znao sta je fudbal.
volio bi da ode samo iz razloga da ovi razgule i pocnu navijati za neki drug klub koji ce rafa voditi mozda Inter ko zna![]()
ima jedan trener koji je po meni savrsen za nas a to je Moyes samo sto ima jedan problem previse je "plav"
Zašto ne dati priliku Dalglishu ?
Što se tiče Rafe drago mi je da je otišao.
Želim mu sreću i hvala mu za sve što je "učinio" za nas.
Nadam se da će pronaći neki novi klub,mislim da bi mogao otići u Inter.