FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jbt nije do zuke,ne dovodi ga on.Kad realu propadne transfer za pare nemoj da te cudi ovaj djabaluka.Uvidio je jesic da ova sredina nije sposobna za nesto veliko
Joj kad bi klepili Ugljesu @Ajzeu bi na tabutu nosili

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
.......
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kenan Handzic. 

Koja pozicijaZukanovic je napisao/la:99 % dolazi novi Igrac.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj Selimovic ga gura,da nije Blagojevic hahahaha
Saznat ćete ujutro, budite malo strpljivi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ako ti znas posalji meni pp. da vidim jest isti igrac. mozda tvoj bolji od moga. 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
prije podne,poslije podne?insider je napisao/la:Saznat ćete ujutro, budite malo strpljivi.
Zuka

Stvaras paniku na forumima,fb,svugdjeLakoste je napisao/la:Kenan Handzic.

Nakon treninga. Nkakve privatne poruke, nema potrebe da se objavljuje prije vremena.Sarajlijica1946 je napisao/la:prije podne,poslije podne?insider je napisao/la:Saznat ćete ujutro, budite malo strpljivi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Samo da se citiram prije sedmicu dana kad sada svi znaju. Uskoro jos jedno iznenadjenje za sve nas.Stanley je napisao/la:Lijep pozdrav svim pravim navijacima bordo boje!
Nista se ne sikirajte, pregovara se sa igracem koji ce se prikljuciti pripremama u Antaliji. Zna uprava koji nam igrac bas treba, tako da su i oni otisli u Antiliju gdje se treba i ugovor potpisati.

FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
DrustveniParazit je napisao/la:Voli Vas Vaš Bosanski Kiklopprijeratni mangup je napisao/la:Sta ti znaci ovo VVVBK ?nukleusmember je napisao/la:jel" fkt to razlog ili je razlog dublje prirode?fkt nisam skont"o a i podosadno nam je na temi pa da razbijem monotoniju neko skretnicharskom pikanterijom
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.čini mi se da je jednom objašnjavao to i da je rekao da to znači, ako nije nek' me ispravi.
"bordoglavi" ba[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NIkad @zuka izdao nije
Ado76 je napisao/la:Stvaras paniku na forumima,fb,svugdjeLakoste je napisao/la:Kenan Handzic.![]()

- PitarBordo
- Kontakt:
Rekao je da pred Antaliju dolazi igrač i onda rekao da je mislio na Krajišnika...hilmo je napisao/la:NIkad @zuka izdao nije

Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Stanley je napisao/la:Samo da se citiram prije sedmicu dana kad sada svi znaju. Uskoro jos jedno iznenadjenje za sve nas.Stanley je napisao/la:Lijep pozdrav svim pravim navijacima bordo boje!
Nista se ne sikirajte, pregovara se sa igracem koji ce se prikljuciti pripremama u Antaliji. Zna uprava koji nam igrac bas treba, tako da su i oni otisli u Antiliju gdje se treba i ugovor potpisati.

Riječ je o Kramparovom tetiću.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Džehennem ti ne gine,do Farisa se dosloLakoste je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Stvaras paniku na forumima,fb,svugdjeLakoste je napisao/la:Kenan Handzic.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.