Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Prema pisanjima The Suna i Daily Maila, Real Madrid je u Liverpool poslao 30 miliona futa vrijednu ponudu za Stevena Gerrarda, kapitena tg kluba koji bi mogao napustiti klub jer su u velikim finansijskim problemima, što je prepoznao i Florentino Perez.catalonia je napisao/la:Nego evo izgleda da je real ozbiljno zagrizao za gerarda
Zasad nema odgovora od strane engleskog kluba, no nagađa se kako bi Gerrard trebao biti prvo pojačanje Real Madrida u veznom redu ove sezone. Osim Gerrarda, Real je bio zainteresiran i za Lamparda, no Roman Abramovich je odmah rekao da neće ni primiti ponudu.
mislim da real nece mnogo kupovati tako da su ovo dzerard i maicon samo price kao i za dzeku jer rekao je i sam Jose da mu netreba vise zvjezda nego neki anonimusi a on zna tacno koji su to
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid
Real Madrid ima najbolju skolu u Spanjolskoj. Prosle godine je 10 razlicith uzrasta bilo u takmicenjima u Spanjolskoj, i 8 od njih 10 je osvojilo naslov prvaka Spanjolske, dok su neki osvojili i spanjolski sampijonat gdje igraju samo najbolji timovi Spanije

Real Madrid's youth teams won eight out of a possible ten titles in the 2009/10 campaign.
Only the Under-12 and Under-11 sides failed to win titles. The former were runners-up behind Atletico, who won with a 2-point cushion over the Madridistas. The Under-11s weren't in the fight for the title, but they showcased their quality throughout the season.
The Under-19s won the Championship of Spain as well as the league title. They recently qualified for the quarterfinals in the Copa del Rey, which gives them the chance to win a treble this year.
The Under-19s, Under-18s and Under-17s won the league title as the top scorers and least scored upon sides in their respective championships.

Real Madrid's youth teams won eight out of a possible ten titles in the 2009/10 campaign.
Only the Under-12 and Under-11 sides failed to win titles. The former were runners-up behind Atletico, who won with a 2-point cushion over the Madridistas. The Under-11s weren't in the fight for the title, but they showcased their quality throughout the season.
The Under-19s won the Championship of Spain as well as the league title. They recently qualified for the quarterfinals in the Copa del Rey, which gives them the chance to win a treble this year.
The Under-19s, Under-18s and Under-17s won the league title as the top scorers and least scored upon sides in their respective championships.
Kako jaka omladinska škola ja mislim da bi Maicon i Silva ili Di Maria bili dovoljni uz neke omladince,a VDV-a prodat izgleda misli SAF da on može ko Sneijder ili Robben(i još opar igrača prodat kao npr. Gagu u City).Ja sam iskreno da Silvu dovedemo prije bilo koga 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Pošto vidim po nekim portalima da Di Maria izjavljuje da će preć u Real Madrid pa davas madridiste pitam, imal' u tome istine ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Di Maria potvrdio odlazak u Real Madrid
Angel di Maria, 22-godišnji argentinski veznjak i član Benfice, očigledno će od iduće sezone igrati u Real Madridu, pod paskom tamošnjeg novog trenera Josea Mourinha...
Prije petnaestak dana se prvi put mogla osluhnuti priča da će standardni član prve momčadi Diega Armanda Maradone preseliti u Real, a za njim se pomamio i sam Mourinho. Potvrda je, pak, došla od samog Di Marije koji je svojim suigračima iz lisabonske momčadi rekao:
- Od iduće sezone igram u Realu!
Španjolski As je objavio priču po kojoj se Di Maria već praktički oprostio od dosadašnjih suigrača, no još nije poznato ništa oko financijske pozadine ovog vjerojatnog transfera.
Naime, Real je uz određenu svotu nudio Benfici i nekoliko svojih igrača, pa bi se zbog toga ukupna cijena transfera spustila. Spominju se nizozemski lijevi bočni igrač Royston Drenthe i argentinski stoper Ezequiel Garay. Još se čekaju detalji oko svega.

Angel di Maria, 22-godišnji argentinski veznjak i član Benfice, očigledno će od iduće sezone igrati u Real Madridu, pod paskom tamošnjeg novog trenera Josea Mourinha...
Prije petnaestak dana se prvi put mogla osluhnuti priča da će standardni član prve momčadi Diega Armanda Maradone preseliti u Real, a za njim se pomamio i sam Mourinho. Potvrda je, pak, došla od samog Di Marije koji je svojim suigračima iz lisabonske momčadi rekao:
- Od iduće sezone igram u Realu!
Španjolski As je objavio priču po kojoj se Di Maria već praktički oprostio od dosadašnjih suigrača, no još nije poznato ništa oko financijske pozadine ovog vjerojatnog transfera.
Naime, Real je uz određenu svotu nudio Benfici i nekoliko svojih igrača, pa bi se zbog toga ukupna cijena transfera spustila. Spominju se nizozemski lijevi bočni igrač Royston Drenthe i argentinski stoper Ezequiel Garay. Još se čekaju detalji oko svega.

FK Pjetlovi
i tako bi pomogli nama da dovedemo Luisãoa 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ako dođe nije loše mada je meni Silva bolji igrač 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Real Madrid danas i sluzbeno objavio na web stranici: Gonzalo Higuain produzio do 2016. godine i imace platu od 3.5 miliona eura godisnje
oo yeahCasillas je napisao/la:Real Madrid danas i sluzbeno objavio na web stranici: Gonzalo Higuain produzio do 2016. godine i imace platu od 3.5 miliona eura godisnje

Sluzbeno: 13. augusta 2010. godine na Allianz Areni prijateljska utakmica izmedju Bayern Munchena i Real Madrida.
kloc glupiCasillas je napisao/la:Real Madrid danas i sluzbeno objavio na web stranici: Gonzalo Higuain produzio do 2016. godine i imace platu od 3.5 miliona eura godisnje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Spominje se i dolazak Gourcuffa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
sjajan igrac, samo nam nije potrebno toliko pojacanja..pred proslu sezonu je tim renoviran, po meni uspjesno i sad samo treba napredovati..gourcuff neka srecu trazi negdje drugdjeFC BAYERN je napisao/la:Spominje se i dolazak Gourcuffa.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.