Ja bi ga uzeo na prvom treningu i u Miljacku bacio...pile87 je napisao/la:Obradova mebistrikboy je napisao/la:Provjerili su i kazu da nije potpisao...pile87 je napisao/la:Danas se suska da je Splaevic potpisao za nas PUUUUUUUUUUUUUUU
( nije provjereno )
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mojne u Miljacku i onako je puna govana.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
- Kontakt:
a ono moje razmišljanje da se pokuša uspostaviti suradnja sa Jeff Unitedom ili Sturmom je sve samo nije destruktivna
- bistrikboy
- Kontakt:
Idi u upravu i postavljaj zahtjeve ovo je forum!TOJEMOJTIM je napisao/la: a ono moje razmišljanje da se pokuša uspostaviti suradnja sa Jeff Unitedom ili Sturmom je sve samo nije destruktivna
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja sam danas cuo da je 90% vec gotovo oko njegovog potpisapile87 je napisao/la:Obradova mebistrikboy je napisao/la:Provjerili su i kazu da nije potpisao...pile87 je napisao/la:Danas se suska da je Splaevic potpisao za nas PUUUUUUUUUUUUUUU
( nije provjereno )
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Bolje mu je da ne dolazi, i ne samo to vec i da zaobilazi Dolinu u širokom luku...raja nije zaboravila ono njegovo troprstašenje i provociranje u lukavici 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
ja sam kont o da se na forumu zahtjeva diskutuje komunicirabistrikboy je napisao/la:Idi u upravu i postavljaj zahtjeve ovo je forum!TOJEMOJTIM je napisao/la: a ono moje razmišljanje da se pokuša uspostaviti suradnja sa Jeff Unitedom ili Sturmom je sve samo nije destruktivna
a što se tiče spalevića: Nije dobrodošao
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nema razloga da se grana i sami vidite da je Amar u Njemackoj...
Isto to sam cuo i da se moze smatrati zavrsenom stvari!boccaccio je napisao/la:Ja sam danas cuo da je 90% vec gotovo oko njegovog potpisa
boccaccio poslacu ti na PP
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sve i to nastranu, ali koliko on godina ima, netreba nam još jedan veteran pored Alena ! 

1996
- bistrikboy
- Kontakt:
Poceli su radovi na Kosevu.
Doslo komunalno gore? da pocisti ostatke?bistrikboy je napisao/la:Poceli su radovi na Kosevu.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma i ako dodje vrlo brzo ce u smjeru odakle je i dosaokonobar je napisao/la:Bravo za upravu,stize Spalevic,uz Zorana Rajovica,igrac sa najboljim osjecajem za gol koji je krocio u premijer ligu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja cu mu isplest pulover sa obiljezjima bosanskog kraljevstva.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Treba se prisjetiti i tekme na Grbavici i tad je bilo price da treba da dodje u Zelju.
Potrudio se i tad da nam polomi pola tima i da ga zamrzimo za sva vremena.
Nema nikakve veze sto je srbin, ali ima veze sto je....
Potrudio se i tad da nam polomi pola tima i da ga zamrzimo za sva vremena.
Nema nikakve veze sto je srbin, ali ima veze sto je....
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čuj nekome smeta što je Srbin. Aaaaaaaaaaaaaaa.-
Jel to Željo nema nijednog igrača Srbina u ekipi
Problem je što je ovaj NAMJERNO PROVOCIRAO navijače sa tri prsta. To je BITNA RAZLIKA. Ako to ne kontaš, odskakući
Jel to Željo nema nijednog igrača Srbina u ekipi

Problem je što je ovaj NAMJERNO PROVOCIRAO navijače sa tri prsta. To je BITNA RAZLIKA. Ako to ne kontaš, odskakući

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Raja kako bi se donji dio JUGA mogao urediti
Mogli bi mi neku akciju organizovati da se sredi JUG.Šta mislite
:ugeek:

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- elninho_resTO
- Kontakt:
uvjek sam za ,u svemu sto moze pomoc uljepsanju ili bilo kojoj drugoj pomoci klubu,tribini...ali nezz sta bi mogli na tom mjestu uradit,nemam ideje nikakveHamo je napisao/la:Raja kako bi se donji dio JUGA mogao ureditiMogli bi mi neku akciju organizovati da se sredi JUG.Šta mislite
:ugeek:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.