FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FK Željezničar
Eh izgleda da je kraj za ovaj pdf , koji mnogima nije bio cisto kao forum na nekom sportskom portalu,nego i mjesto zayebancije, druzenja,svadje, citanja dobrih i losih vjesti (cesto bobmbasticnih najava igraca..) i sve to i mnogo vise sa ljudima koji iskreno vole plavu boju mada je ovdje bilo ionih koji veze nemaju sa nasom svetinjom. Nije fazon u tome sto se nije prijateljska tekma prenosila nego boli cinjenica da prenose anamo one a nas iz negog razloga ne,boli nas **** koji je razlog ali nemoj to raditi ba, mada je to sve prozvakano do sad milion puta,a jos vise boli to sto se ovi admini bacaju nekim cinjenicana kao zasto nisu prenosili , pa bolan niko nije mutav sta vam je. Ovo jest najbolji portal u drzavi ali isto tako moze vremenom postati prosjecan u moru takvih u ovoj zemlji, i iskreno od srca mu zelim da upravo tim putem ode jer niko nije slijep pored ociju.VTZ!
Ps.ja i za ovog acu sto tvrdi da je mladji sarajevski klub trenutno popularniji,to je iskljucivo radi vas novinara jer kako puse mjenjaju se dresovi ali jedno ostaje : Forma je prolazna a klasa je vjecna !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ps.ja i za ovog acu sto tvrdi da je mladji sarajevski klub trenutno popularniji,to je iskljucivo radi vas novinara jer kako puse mjenjaju se dresovi ali jedno ostaje : Forma je prolazna a klasa je vjecna !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: FK Željezničar
Sta reci za ovaj sav cirkus...
Tuzno je posmatrati pdf najtrofejnijeg fudbalskog kluba u BiH na ovaj nacin...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- amazon
- Kontakt:
Svi ce te se vi vratiti jer ste ovdje kao bili bitni, a tamo ce vam ego pasti jer necete imati ko me davati informacije jer ono cita petneast ljudi... 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sta cekas ajde pali I ti sa tamicima I onim sto cepa drva za clanskesajo10 je napisao/la:Sta reci za ovaj sav cirkus...![]()
Tuzno je posmatrati pdf najtrofejnijeg fudbalskog kluba u BiH na ovaj nacin...
![]()

“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Jel istina ovo za Memiju? Pa lik je masina i sad tek tako da padne u drugi plan. Nadam se da nije istina.... 

Zadnja izmjena: Cules10, dana/u 13 feb 2016, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Dobar je Memo. 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Memija je vec u drugom planu, a sutra ce se udarati po selektoru sto ga ne zove. Daleko najveca glupost je napravljena sa gomilanjem igraca na d4snoj strani. Imas jedinog moguceg reprezentativca i ti ga svojom gluposcu udaljavas od tima i reprezentacije.
- amazon
- Kontakt:
Bas me zanima sta kazu insajderi iz prve ruke rucali s upravom u semizovcu
oko Memije 
Edit: Evo javljaju mi, sve ce biti ok oko Memija, ne brinite..

Edit: Evo javljaju mi, sve ce biti ok oko Memija, ne brinite..

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 13 feb 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
zna li neko nesto konkretno oko Memije ili je suplja prica?
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
- amanakazablon
- Kontakt:
Informacija iz prve ruke. Miroslava Stevanovica u Zelju je doveo Mehmed Bazdarevic, obecao ga vratiti u repku ako se vrati na onaj nivo na kojem je bio. Tako da sto se krilne pozicije tice Miroslav ima apsolutnu prednost nad Kerimom. Neka se bori sa Sinisom na beku, mada mi se cini da smo u Sinisi dobili pravog beka. Na Kerimu je da radi, da gilja, kao i na svim ostalim, prepustimo to Edisu. Ne sumnjam u njega i u 11 lavova koji ce iatrcati 28-og, ostaviti srce na terenu, i sta ljudi vise cekate dajte podrsku, dodjite, da se plava nacija ponovo probudi da budemo kao nekad. Sad bih popio karton Bosaurina i navio sat 28-og u 12:00, taman da malo jedem, smotam jedan i da krenem lagano. Hajdeeeeeeeeesd
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bla bla bla... prestanite pisati na ovoj temi... samo hranite ovaj portal, iako ne zasluzuje...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Što me banovaste?
-
- Kontakt:
Dragi Alexandrealeksandar_veliki je napisao/la:
Gdje se pravdam, kome da se pravdam i zbog cega? Zbog toga sto nismo radili stream prijateljske utakmice. Pa molim te lijepo. Je li ovaj portal ili bilo koji drugi obavezan raditi stream? To je ono, navikli smo vas previse. Mnogo bolje je sjediti u fotelji i pisati o pripremama Zelje nego li se iskesirati i biti tamo, pa onda tek pisati...
Za ss.ba bi bilo bolje da izbrisete post gdje ste ovo napisali. Sta ako Dino ili lepi ovo procitaju, znate kakvi su kad se naljute.
Ja sam sacekao par dana, kontam grebes stream grebene pripremne utakmice. Ali kao sto neko napisa, nije majka klela sina sto je kockao vec sto se vadio.
Mi smo navijači = subjektivni kad je Zeljo u pitanju, ali koji je klinac Vama.
Eto ga Vama sada, mozete komotno preimenivati pdf u Aldin & friends
05. - 07. Oktobar 1992
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajde sto ste prodali nego nas i banovaste, ali kad bolje razmislim mozda vam je to i cilj bio. Nista me ne bi zacudilo.
Ovo prvi put cujem. Mozda je i tacno, ali vecina celnika naseg kluba ni ne zna Bazdarevica i siguran sam da ga na ulici ne bi prepoznali, tako da mi se ovo cini kao naucna fantastika.amanakazablon je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Miroslava Stevanovica u Zelju je doveo Mehmed Bazdarevic, obecao ga vratiti u repku ako se vrati na onaj nivo na kojem je bio. Tako da sto se krilne pozicije tice Miroslav ima apsolutnu prednost nad Kerimom. Neka se bori sa Sinisom na beku, mada mi se cini da smo u Sinisi dobili pravog beka. Na Kerimu je da radi, da gilja, kao i na svim ostalim, prepustimo to Edisu. Ne sumnjam u njega i u 11 lavova koji ce iatrcati 28-og, ostaviti srce na terenu, i sta ljudi vise cekate dajte podrsku, dodjite, da se plava nacija ponovo probudi da budemo kao nekad. Sad bih popio karton Bosaurina i navio sat 28-og u 12:00, taman da malo jedem, smotam jedan i da krenem lagano. Hajdeeeeeeeeesd
Ali i da je tacno, nevjerovatno je da igrac koji par godina ne igra fudbal, ima prednost nad nasim momkom na kojem se moze zaraditi.
Bazdarevic nam sjedio na zapadu u par tekmi, dolazio na pripreme u Medjugorje, a nasi celnici ga ne znaju i ne bi ga prepoznali na ulici. Sta nam napravise od foruma...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa sjedio bi ti svaki selektor, a cini mi se da nije bio samo kod nas na priprema. Javna je tajna da ga nasi ne mogu ocima...exbabilon je napisao/la:Bazdarevic nam sjedio na zapadu u par tekmi, dolazio na pripreme u Medjugorje, a nasi celnici ga ne znaju i ne bi ga prepoznali na ulici. Sta nam napravise od foruma...
Ja očekujem da dobije priliku u ovim prijateljskim, ima ih dosta, a i treba da se vidi ko šta može prije kvalifikacija i na koga se može računati. Bolje sad da se isproba, nego kad nam zagusti u kvalifikacijama, pa u slučaju povreda neko neprovjeren treba igrati.Cules10 je napisao/la:zna li neko nesto konkretno oko Memije ili je suplja prica?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajde ne lupaj. Mesa je jako dobar sa Misketom. Upravo zbog toga mi je realno da su ove informacije o Stevanovicu tačne.samoplavi je napisao/la:Ovo prvi put cujem. Mozda je i tacno, ali vecina celnika naseg kluba ni ne zna Bazdarevica i siguran sam da ga na ulici ne bi prepoznali, tako da mi se ovo cini kao naucna fantastika.amanakazablon je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Miroslava Stevanovica u Zelju je doveo Mehmed Bazdarevic, obecao ga vratiti u repku ako se vrati na onaj nivo na kojem je bio. Tako da sto se krilne pozicije tice Miroslav ima apsolutnu prednost nad Kerimom. Neka se bori sa Sinisom na beku, mada mi se cini da smo u Sinisi dobili pravog beka. Na Kerimu je da radi, da gilja, kao i na svim ostalim, prepustimo to Edisu. Ne sumnjam u njega i u 11 lavova koji ce iatrcati 28-og, ostaviti srce na terenu, i sta ljudi vise cekate dajte podrsku, dodjite, da se plava nacija ponovo probudi da budemo kao nekad. Sad bih popio karton Bosaurina i navio sat 28-og u 12:00, taman da malo jedem, smotam jedan i da krenem lagano. Hajdeeeeeeeeesd
Ali i da je tacno, nevjerovatno je da igrac koji par godina ne igra fudbal, ima prednost nad nasim momkom na kojem se moze zaraditi.
Cuj ovog agenta....Mesa je legenda Želje, malo je ovdje onih koji se sjećeju pjesme krcate Grbavice ¨Mehmeda majka budila¨ stvarno kako Vam se da...samoplavi je napisao/la:Pa sjedio bi ti svaki selektor, a cini mi se da nije bio samo kod nas na priprema. Javna je tajna da ga nasi ne mogu ocima...exbabilon je napisao/la:Bazdarevic nam sjedio na zapadu u par tekmi, dolazio na pripreme u Medjugorje, a nasi celnici ga ne znaju i ne bi ga prepoznali na ulici. Sta nam napravise od foruma...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.