Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:45

fera je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Fera sta ti mislis kako to da ce LFC poslije Rafe zavrsiti kao Newcastle :lol:

Pa postajao je LFC i prije Rafe pa nije zavrsio kao Newcastle iako sada imamo slicnosti sa tim klubom jer je nas vrli trener uspio da nas dovede u rang manjih klubova a prije smo smatrani velikim 8-)

Ispade da LFC zavisi od Rafe i ako on ide LIVERPOOL CE ISPASTI U CHAMIPONSHIP :lol: :lol:
bas sam bio u procesu pisanje dok si ti ovo postao :D

e sad za ove sto kazu da nema dostojne zamjene... da i njima zacepimo usta. prvo da li znaju ko je Kenny Dalglish i sta je sve on sa Liverpoolom osvojio ? ako moze SAF i dalje biti vrhunski trener ne vidim zasto i kenny ne bi mogao opet. pa onda recimo tu je Lippi koji je govorio da bi volio trenirati engleski klub a italija je vec nasla novog selektora tako da je i on slobodan. pa tu su o'niell koji mozda nije na tako velikom nivou kao prethodna 2 koja sam spomenuo ali sigurno nije losiji od rafe. hodgson je u fulhamom uspio uraditi ono sto rafa nije sa liverpoolom i to je imao dosta tezi raspored izbacio je nekoliko favorita. klinsmana ne spominjite jer on nece kod nas sigurno jer je pred vratima HSV-a. pellegrini da nije zabrljao onako u realu bi mi bio mozda i prvi izbor jer je sjajno radio prije toga... poslije WC ce biti sigurno jos par vrhunskih trenera na trzistu ko zna mozda i capello. po meni ni spalleti ne bi bio lose rjesenje samo pitanje je kakav je njegov engleski posto su talijani poznati po tome da im strani jezici bas i ne idu :D
s obzirom na profil i ime liverpoola mislim da uopste ne bi bio problem naci dobrog trenera ali problem je sto balavci ne kontaju da liverpool postoji od 1892. i da je bio veliki klub puno puno prije nego sto je rafa i znao sta je fudbal.
volio bi da ode samo iz razloga da ovi razgule i pocnu navijati za neki drug klub koji ce rafa voditi mozda Inter ko zna :D
ima jedan trener koji je po meni savrsen za nas a to je Moyes samo sto ima jedan problem previse je "plav"
E ova je najjaca radujem se tom danu da se rijesim ovih Rafoljupaca 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 15:47

Dirk je napisao/la:Tacnije Fera djeci nije jasno da je LFC postojao i prije 2005 i osvajanja LP od kada klinci pocinju navijati za LFC 8-)
nije liverpool vrbanjusa. al tesko je nekima razmisljati tako duboko da to skontaju hahahaha
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:49

fera je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Tacnije Fera djeci nije jasno da je LFC postojao i prije 2005 i osvajanja LP od kada klinci pocinju navijati za LFC 8-)
nije liverpool vrbanjusa. al tesko je nekima razmisljati tako duboko da to skontaju hahahaha
Pa moj Fera pojma ti nemas o zivotu , znas li ti da Braco vise novca trosi za pojacanja Vrbanjuse za razliku od Rafe , budi malo realan :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 15:52

JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto :mrgreen:

A tek kad Torres ode buhahaha

Disgraceful!
Dio Arsenala

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 15:53

-Paja je napisao/la:JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto :mrgreen:

Disgraceful!
vakuum u glavi :D
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:54

-Paja je napisao/la:JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto :mrgreen:

Disgraceful!
Moj Paja nikad covjeka od tebe dok drzis sliku tog pedofila na profilu :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 15:55

Vodja vas je tri puta naguzio u jednoj sezoni tvoj komentar je odraz nemoci i inferiornosti Europa liga navijacu.
Dio Arsenala

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:57

-Paja je napisao/la:Vodja vas je tri puta naguzio u jednoj sezoni tvoj komentar je odraz nemoci i inferiornosti Europa liga navijacu.
Vidis kako si nerealan ja sam uvijek govorio da bi volio da Arsenal osvoji Ligu prvaka ali nazalost izgleda da ja to necu dozivjeti a mozda ni moji praunuci :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jun 2010, 15:59

fanatic je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:ma ne vjerujem ja u to nista dok ne dodje potvrda od samog Liverpoola ne pusim ja ovo sranje iz stampe :D

a ako vec ode jedina zamjena koju bih volio vidjet bio bi Kenny Dalglish tad bi svi igraci imali moral radit sa najvecim covjekom na Anfieldu trenutno 8-)
Nije king kenny glup da dodje na kormilo i dadne podrsku amerima, nakon ovog poteza, cak sta vise vjerovatno ce i on podnijeti ostavku sa svog mjesta...temelji Liverpoola su ovim potezom uprave unisteni, oni temelji koje je ugradio Shankly jos 50-ih...to sveto trojstvo(navijaci, menadzer i igraci) je unistila uprava koja je prema Shanksovim rijecima bila tu samo da potpisuje cekove ;)

Svi navijaci koji vole lfc i koji vec mogu doci sutra ce protestovati ispred stadiona radi rusenja temelja kluba od strane jbenih jenkija . Tjeranjem(nasilnim) Beniteza protiv volje navijaca(barem njih 80-ak %, samo oni koji su fudbalski ograniceni zele njegov odlazak) Liverpool je izgubio glavnog covjeka u borbi za Liverpool i sada ce glavne zvijezde vjerovatno biti prodane i to ispod cijene, jer ameri gledaju samo profit..otjerali jedinog trenera u posljednjih 20godina koji je bio dostojan klupe LFC-a, otjerace najbolje igrace pokupit' kes i lagano se ispalit' u svoju ameriku..

A vi samo likujte sto je Rafa otjeran(u interesu LFC-a je da ne prihvati ovu zalosnu ponudu..) pa cemo lagano ko Leeds down,down,down,down..al' boli vas qrac vi cete imat' citye tottenhama i druge klubove za koje cete tad' navijat :mrgreen:
i sam znas da 90% onih koji su protiv rafe uopste nisu upoznati sa desavanjima u liverpoolu, nego citaju **** zutila i njihove gluposti i misle da sve znaju, da je rafa unistio liverpool, a mnogi za liverpool znaju od 2005, cinjenica je da rafa na svojoj strani ima one navijace koji su upoznati sa desavanjima u liverpoolu, znaju u kakvim uslovima radi...i rafa je uvijek imao podrsku navijaca na anfieldu, upravo zbog toga, iako su neki pokusavali prikazati da je nema, kao npr prije utakmice sa tottenhema se pisalo da je rafa izgubio povjerenje navijaca a znamo sta se desilo na toj utakmici, i kakvu je rafa podrsku imao

jos uvijek se nadam da rafa ima snage i zelje da ostane u liverpoolu, iako prema zadnjim informacijama to se nece desiti, a i zasto bi, kad moze otici u drugi veliki klub jer je on veliki strucnjak, za razliku od nekih, npr martin O'Neill
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 16:01

Moramo malo uvjezbati pjesmice za ove navijace koji znaju za LFC od 2005 ... :mrgreen:

Idemo zajedno : RAFA VRATI SE , OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE :mrgreen:

Otisao si jednog dana i odveo pola polovnjaka , sad se vracas po Leivu mars u pizdu materinu :mrgreen:

Fera mos misliti ja i ti koji smo protiv Rafe navijamo za LFC od 2005 godine ,a kako smo onda protiv njega haha , nelogicno (valjda bi ja onda trebao podrzavati Rafu jer je osvojio LP ),a ovi koji navijaju za LFC prije 2005 pricaju nam kako Villa trosi vise novca od Liverpoola :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 16:08

Citam sad da ce uz odlazak Rafe ameri svakom navijacu koji se osjeca dijelom manipulatora dijeliti pakovanje paloma za brisanje suza :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 16:10

Dirk je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Vodja vas je tri puta naguzio u jednoj sezoni tvoj komentar je odraz nemoci i inferiornosti Europa liga navijacu.
Vidis kako si nerealan ja sam uvijek govorio da bi volio da Arsenal osvoji Ligu prvaka ali nazalost izgleda da ja to necu dozivjeti a mozda ni moji praunuci :mrgreen:
Nesto si tu pomijesao vjerovatno i zamjenio uloge sigurno si mislio na Liverpool i Premiership.
Dio Arsenala

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 16:12

-Paja je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Nesto si tu pomijesao vjerovatno i zamjenio uloge sigurno si mislio na Liverpool i Premiership.
Nisam ja nista pomijesao znam dobro o cemu pricam a Arsenal se ne treba brinuti za LFC dali smo vam 20 godina fore i nista niste uspjeli jos ste daleko ispod :D

Nego imal pedofil kakvog novog mladica da obradi 8-)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jun 2010, 16:55

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... tatement-1

hvala ti na svemu, nek nam je Bog na pomoci
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 03 jun 2010, 17:05

evo ga pocinje era Liverpoola bez Raze Beniteza hvala mu jbg na svemu sto je uradio...samo nemoj Ciro da nam dodje :D :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 17:18

Nego ima li Liverpool sanse da obradi neugodne protivnike iz Evropske lige?
Dio Arsenala

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 jun 2010, 17:19

Dirk je napisao/la:Moramo malo uvjezbati pjesmice za ove navijace koji znaju za LFC od 2005 ... :mrgreen:

Idemo zajedno : RAFA VRATI SE , OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE :mrgreen:

Otisao si jednog dana i odveo pola polovnjaka , sad se vracas po Leivu mars u pizdu materinu :mrgreen:

Fera mos misliti ja i ti koji smo protiv Rafe navijamo za LFC od 2005 godine ,a kako smo onda protiv njega haha , nelogicno (valjda bi ja onda trebao podrzavati Rafu jer je osvojio LP ),a ovi koji navijaju za LFC prije 2005 pricaju nam kako Villa trosi vise novca od Liverpoola :mrgreen:
haha, nemoj tako Dirk, pa i ja MRZIM Rafu.
Hvala dragom Bogu pa je otisao...
Mozda ce doci neko losiji od njega, ali ses tvari moraju poceti mijenjati.
Ovako dalje ne ide.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jun 2010, 17:21

Vidim ovdje počela fešta, pjevaju se i turbo folk pjesmice. :mrgreen: :oops: :oops: Čestitke vama antiRafaelistima što ste mu konačno uspjeli vidjeti leđa, valjda će vam Rafin nasljednik biti po volji. Čekamo još samo šampanjac i vatromet. :mrgreen:

A Rafi hvala na svemu što je uradio i želim mu puno sreće u sljedećem poslu(klubu).
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 jun 2010, 17:22

-Paja je napisao/la:Nego ima li Liverpool sanse da obradi neugodne protivnike iz Evropske lige?
:mrgreen:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 jun 2010, 17:30

E idemo sad lagano, pijancenje lagano pocinje...
PJEVAM NA SAV GLAS ! ! ! !
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.