Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
A gledaj ti samo njihovih razloga na temi 

po meni nigdje veze
ima/nema stream..sasvim nebitno..eo i Široki je dolje pa jedva jedna izjava Zvone i koga briga..imaju valjda pravo da rade koga žele i šta žele..vjerojatno je bio neki problem jer bi inače radili sigurno..
uostalom, Široki sam radi svoje, mogu i drugi klubovi, nitko im ne smeta..(gledao sam i neke Zrinjskog)
ima/nema stream..sasvim nebitno..eo i Široki je dolje pa jedva jedna izjava Zvone i koga briga..imaju valjda pravo da rade koga žele i šta žele..vjerojatno je bio neki problem jer bi inače radili sigurno..
uostalom, Široki sam radi svoje, mogu i drugi klubovi, nitko im ne smeta..(gledao sam i neke Zrinjskog)
Zadnja izmjena: brig, dana/u 12 feb 2016, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nigdje ne vidim da se vi zalite ili neki drugi navijaci, ali hajd' ti to obajsni djeci. 

Željovci kmeče, veležovci kmeče! Hahahaha kakav lijep dan
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Privatni portal , imaju pravo pratit koga zele. Tako pristupajte problemu , mada je ovde vise do Zelje nego do njih .
Pa ako ce taj prenos gledati nekoliko stotina ljudi,zasto nebi prenosili.U interesu portala je da ga sto vise ljudi prati,ovako gube na popularnosti.Tamo se nalazi nekoliko nasih klubova,red bi bio da svi imaju isti tretman od strane medija
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Ma smijesno je zahtjevati da se neko poklanja necijim zeljama. SS.ba nema razloga da se poklanja navijacima Zeljeznicara (licno sam navijac plavih), ali isto tako navijaci Zeljeznicara nemaju razloga da se poklanjaju portalu te ako im nesto ne odgovara niko ih nece sprijeciti da ga napuste. No ruku na srce, trenutno kvalitetne alternative nema. Nije obaveza portala da obezbjeduje stream, to je obaveza kluba odnosno klubova koji igraju utakmicu. Od portala ocekujem pisani izvjestaj kada je rijec o pripremnim utakmicama kao sto su ove, a bonus mi je ako ima i videozapis u tom clanku koji pokazuje nabolje poteze i prilike na utakmici.
Kad malo bolje razmisliš, da se to isplati portali bi se tukli oko toga ko će prenositi, a prenosile bi se sve prijateljske svih timova koji su u Antaliji.adnan6595 je napisao/la:Pa ako ce taj prenos gledati nekoliko stotina ljudi,zasto nebi prenosili.U interesu portala je da ga sto vise ljudi prati,ovako gube na popularnosti.Tamo se nalazi nekoliko nasih klubova,red bi bio da svi imaju isti tretman od strane medija
Nad tobom sunce najljepše sja
Poenta je da neki portal bude iznad drugih,bolji od ostalih,da nudi nesto sto drugi nemaju,a finansije se nađu nekako,za to smo okupirani reklamama
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Poenta je da niste interesantni 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Ja sam govorio opcenito kraljupasica je napisao/la:Poenta je da niste interesantni
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
brig je napisao/la:po meni nigdje veze

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nije red jer ne mogu svi imati jednak tretman. Vidio si sta je aco napisao o tome, valjda on zna. Razumijem sa izostajete na tribini ali majku mu daj se bar okupite na stream cisto radi obraza.adnan6595 je napisao/la:Pa ako ce taj prenos gledati nekoliko stotina ljudi,zasto nebi prenosili.U interesu portala je da ga sto vise ljudi prati,ovako gube na popularnosti.Tamo se nalazi nekoliko nasih klubova,red bi bio da svi imaju isti tretman od strane medija
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
..............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sacekaj dok pocne polusezona..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
....
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Sloboda Tuzla
- Haurdic 375.000
Daj ba, i ja kao navijac Slobode ne mogu da se od srca ne nasmijem. K'o kakvi ribari preuvelicavate.
- Haurdic 375.000

Daj ba, i ja kao navijac Slobode ne mogu da se od srca ne nasmijem. K'o kakvi ribari preuvelicavate.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije update moguc sada, kada bude moguc bit ce spusteno naravno..ne moze se to mijenjati svaki dan moj BedaBeduin je napisao/la:Sloboda Tuzla
- Haurdic 375.000
![]()
![]()

- Beduin
- Kontakt:
Znam tebra, nego mi onako smijesno gledati tu cifru, kao i masu drugih. Ocekujem novo pojacanje Slobode, Merzica, da vrijedi barem 300kMortemHz je napisao/la:Nije update moguc sada, kada bude moguc bit ce spusteno naravno..ne moze se to mijenjati svaki dan moj BedaBeduin je napisao/la:Sloboda Tuzla
- Haurdic 375.000
![]()
![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je 150.000
to je normala a Haurdicu ce se spustiti cijena za 2 mjeseca, jjebi ga. I samo da znas nisam fulio osobu kojoj saljem ovo sad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.