FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bice na vjestima vjerovatno dobio info od halfa iz min.finansija. Ja mislim da je prvi lot istok,zapad i neophodno za inspekciju to radi niskogradnja od ponedeljka i to je to za uefu. Ostalo ne znam
Ljudi imam plan. Svaki od nas sa ovog foruma od ponedeljka pa dok traju radovi ode fino tamo i drži majsore na oku. Znate kakvi su naši majstori, malo rade, malo odmor, malo gledaju lijepe žene kako prolaze e onda na red dolazi doručak,ručak,kafa. Evo ja ću ponedeljak i petaktatamata je napisao/la:Ma ja sam uvijek bio optimista,pa cak i kad smo isli na uzvrat na Grbavicu.Salu na stranu,evo vidjecemo sta ce biti od stadiona i pojacanja,pa cemo u Evropi vidjeti kakav smo posao napravili.
Znaci u ponedeljak radovi pocinju.Hoce li pokrivati istok?

Mene malo zbunjuje jedna stvar...znam da će Uefa najviše insistirati na stvarima kao što su soba za antidoping,mokri čvorovi,soba za prvu pomoć i te stvari,a 90% toga se treba graditi ispod sjeverne i južne tribine koje neće navodno odmah biti izgrađene.Haniste je napisao/la:Bice na vjestima vjerovatno dobio info od halfa iz min.finansija. Ja mislim da je prvi lot istok,zapad i neophodno za inspekciju to radi niskogradnja od ponedeljka i to je to za uefu. Ostalo ne znam
Evo ja ću ih svaki dan provjeravati pošto sam na manje od sto metara od stadiona!Ljudi imam plan. Svaki od nas sa ovog foruma od ponedeljka pa dok traju radovi ode fino tamo i drži majsore na oku. Znate kakvi su naši majstori, malo rade, malo odmor, malo gledaju lijepe žene kako prolaze e onda na red dolazi doručak,ručak,kafa. Evo ja ću ponedeljak i petak
Ali nažalost ne radim u zgradi Vlade,da ne bude zabune

A sto se tog pokrivanja istoka tice,mislim da ni to nece odraditi iako bi svim srcem zelio,ali previse je tu posla,a vremena je malo.Zamislite koliko bi grmilo sto Schlager kaze,a da ne govorim koliko bi posjecenost bila veca,jer ne bi kisnuli vise ni oni na istoku! 

Treci put castimo
moje misljenje je da se istok moze pokriti u roku od 3 dana
to se sve pravi montazno nije to beton da se mora susiti( a i za to ima rjesenje)
to se sve pravi montazno nije to beton da se mora susiti( a i za to ima rjesenje)
I ja kontam da se to može brzo postaviti...subzero81 je napisao/la:moje misljenje je da se istok moze pokriti u roku od 3 dana
Samo neka oni počnu sa tim radovima, ko nije počeo nije ni završio 

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Moze biti da je tako...Ma sto RBA kaze,samo nek oni krenu raditi!subzero81 je napisao/la:moje misljenje je da se istok moze pokriti u roku od 3 dana
Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
RBA 1987 je napisao/la:Samo neka oni počnu sa tim radovima, ko nije počeo nije ni završio

Hvala nebesima da se bar nesto pokrenulo.
HAJ FAJV
Dok ja njih ne vidim tamo, ništa ne vjerujem, znači polako i bez euforije...Simpatizer je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Samo neka oni počnu sa tim radovima, ko nije počeo nije ni završio
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Nema euforije, samo posljednja nada da ce se nesto uraditi...RBA 1987 je napisao/la:Dok ja njih ne vidim tamo, ništa ne vjerujem, znači polako i bez euforije...Simpatizer je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Samo neka oni počnu sa tim radovima, ko nije počeo nije ni završio
A dok cekamo potvrdu ove vijesti da malo pogledamo moguce pojacanje na desnom beku. Ovaj ne bio los:
[youtube][/youtube]

HAJ FAJV
a kralja sunce ti ****, ovaj mora da je radio honorarno u cirkusu
[youtube][/youtube]
E sa ovim likom se ne bi trebali zayebavati
E sa ovim likom se ne bi trebali zayebavati
Haj hvalim te Boze da su se konacno sjetili odobriti sredstva i da ce se u ponedeljak krenuti sa radovima, moram veceras gledati dnevnik valjda ce javiti tu info., a u ponedeljak poslijepodne cu licno da se uvjerim u pocetak radova kada navratim do stadiona...Haniste je napisao/la:Danas na sjednici vlade odobrena lova za stadion. Hvala k..cu!

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
5,5 mil odobreno za gradnju,14000 sjedecih mesta.Radovi krecu u ponedeljak.AJD BORAC
- Simpatizer
- Kontakt:
" на "," се ?
Thursday, 03 June 2010
" & ? је ' $ 20 $ $, с " на то $ је тренер " " & за 21. јун. " $ првенствена ', у " су "црвено-?" ? " ? пораза, ? су $ су " $ ¥ за % у ? за & ? " $ сезону " ?. ? су " за " " $ ", " је $ " $ " $. ' овог / " уговор, а с " на то $ % " " $ вјерност & ?, ' се $ $ у / ? & " $. ", " $ $ за $ " $ $ $ ?.
- Вјерујте " $ $ & са & ? ? " $ ? " " " ?. ? су ' $ " " ? се & ' статуса, те ? &, ? све је то % " ". " је ? " & " ", " " " $, а с " $ ' - $ у ", ? " $ се % у & ¥ ?. ? не " $ $ у ", $ & " је " / у " – " је ".
? ? у $ ? & су $ ?. " % је на ? " ?, % " ", а % " & " ". " $ $ " ¥ ' " " па се - ? са & " " ".
" је & $ " & " ? Новог Пазара, а " је " $ &-а, са " је " - ' у " ? &. ", ? $ " $ ?, % " " " - уговоре са ? па је ? " $ ? - & $ $ нове ¥ '.
" је $ ? - " ? $ су у " " јер - ", " " " готово " ". " & $ " $, " ' $ " " по &, а ту је " Ступар. ? " ? $ $ ? страна јер је ", & ? ", " $, а " " је " уговор. Зато - " % " $ " $ ? $ ? ? & ", а то " $ ", са " ? не стоје сјајно. " - $ " ? " ", " " " $ " % је у " " " сарајева - " у ? Европе.
У " $ ? " $ се " " & ", ", ' је " уговор " " је - ? га $. С " на " $ ", " је " / " $, ову ? " " & " са ' " $. ? стање је " у $ јер се " првенство " & " ? $ / " & ' $ " $ '.
" $ $ $
$ - се $ $ $ ? & на & " ? $ $ " новац за " " $ $ $. ? све $ по ?, $ - " у /, 7. Јуна, а ? " $ $ " $ ? $ ', с " на то $ су " $ ? ? за & ? 15. " 22. ?.
Nista novo nema, sve po starom ide...
Thursday, 03 June 2010
" & ? је ' $ 20 $ $, с " на то $ је тренер " " & за 21. јун. " $ првенствена ', у " су "црвено-?" ? " ? пораза, ? су $ су " $ ¥ за % у ? за & ? " $ сезону " ?. ? су " за " " $ ", " је $ " $ " $. ' овог / " уговор, а с " на то $ % " " $ вјерност & ?, ' се $ $ у / ? & " $. ", " $ $ за $ " $ $ $ ?.
- Вјерујте " $ $ & са & ? ? " $ ? " " " ?. ? су ' $ " " ? се & ' статуса, те ? &, ? све је то % " ". " је ? " & " ", " " " $, а с " $ ' - $ у ", ? " $ се % у & ¥ ?. ? не " $ $ у ", $ & " је " / у " – " је ".
? ? у $ ? & су $ ?. " % је на ? " ?, % " ", а % " & " ". " $ $ " ¥ ' " " па се - ? са & " " ".
" је & $ " & " ? Новог Пазара, а " је " $ &-а, са " је " - ' у " ? &. ", ? $ " $ ?, % " " " - уговоре са ? па је ? " $ ? - & $ $ нове ¥ '.
" је $ ? - " ? $ су у " " јер - ", " " " готово " ". " & $ " $, " ' $ " " по &, а ту је " Ступар. ? " ? $ $ ? страна јер је ", & ? ", " $, а " " је " уговор. Зато - " % " $ " $ ? $ ? ? & ", а то " $ ", са " ? не стоје сјајно. " - $ " ? " ", " " " $ " % је у " " " сарајева - " у ? Европе.
У " $ ? " $ се " " & ", ", ' је " уговор " " је - ? га $. С " на " $ ", " је " / " $, ову ? " " & " са ' " $. ? стање је " у $ јер се " првенство " & " ? $ / " & ' $ " $ '.
" $ $ $
$ - се $ $ $ ? & на & " ? $ $ " новац за " " $ $ $. ? све $ по ?, $ - " у /, 7. Јуна, а ? " $ $ " $ ? $ ', с " на то $ су " $ ? ? за & ? 15. " 22. ?.
Nista novo nema, sve po starom ide...
HAJ FAJV
- Simpatizer
- Kontakt:
Borac evropske utakmice igre u Banja Luci
Osvajač kupa BiH, ekipa banjalučkog Borca utakmice Evropske lige ipak neće igrati na stadionu Pecara kako je to prvobitno najavljeno nego na gradskom stadionu u Banja Luci.
Ovu informaciju jutros nam je i potvrdio sportski direktor banjalučkog kluba, Muhamed Ibrahimbegović.
Vlada RS-a je iz budžeta izdvojila 5.5 miliona eura kako bi rekonstruisali i sredili naš stadion za igranje evropskih utakmica. Od naredne sedmice krećemo se postavljanjem novih 14 000 stolica, čime bi trebali ispuniti kriterije propisane od UEFA-e za igranje evropskih utakmica na domaćem terenu, kazao je Ibrahimbegović.
Pojačanja će Borcu pred utakmice Evropske lige, biti neophodna a spominje se da bi igrač Sarajeva, Milan Muminović tokom narednog ljeta trebao obući dres ekipe Borca.
Tačno je da radimo na pojačanju igračkog kadra, ne bih Vam smio otkrivati imena ali računamo na to da dovedemo nekoliko kvalitetnih igrača koji bi za nas trebali predstavljati pojačanja. Iskren da budem, Muminović nam je interesantan i voljeli bi ga dovesti ali rano je o tome još uvijek govoriti.
Iako se u medijima špekulisalo da će Zoran Marić po završetku sezone napustiti klupu Borca, čini se da će srbijanski stručnjak u Evropi a i naredne sezone voditi Borac.
Što se toga tiče, tu nema nikakve dileme, imamo puno povjerenje u Marića i on sigurno ostaje trener Borca. Mi ga želimo i naredne sezone a nadam se da su i njegove želje iste. Marić je zaslužio i vjerujem da će Borac voditi u Evropi gdje želimo napraviti dobar rezultat i osvjetlati obraz Bosne i Hercegovine, kazao je Ibrahimbegović.
Maric je Cak Noris.
Osvajač kupa BiH, ekipa banjalučkog Borca utakmice Evropske lige ipak neće igrati na stadionu Pecara kako je to prvobitno najavljeno nego na gradskom stadionu u Banja Luci.
Ovu informaciju jutros nam je i potvrdio sportski direktor banjalučkog kluba, Muhamed Ibrahimbegović.
Vlada RS-a je iz budžeta izdvojila 5.5 miliona eura kako bi rekonstruisali i sredili naš stadion za igranje evropskih utakmica. Od naredne sedmice krećemo se postavljanjem novih 14 000 stolica, čime bi trebali ispuniti kriterije propisane od UEFA-e za igranje evropskih utakmica na domaćem terenu, kazao je Ibrahimbegović.
Pojačanja će Borcu pred utakmice Evropske lige, biti neophodna a spominje se da bi igrač Sarajeva, Milan Muminović tokom narednog ljeta trebao obući dres ekipe Borca.
Tačno je da radimo na pojačanju igračkog kadra, ne bih Vam smio otkrivati imena ali računamo na to da dovedemo nekoliko kvalitetnih igrača koji bi za nas trebali predstavljati pojačanja. Iskren da budem, Muminović nam je interesantan i voljeli bi ga dovesti ali rano je o tome još uvijek govoriti.
Iako se u medijima špekulisalo da će Zoran Marić po završetku sezone napustiti klupu Borca, čini se da će srbijanski stručnjak u Evropi a i naredne sezone voditi Borac.
Što se toga tiče, tu nema nikakve dileme, imamo puno povjerenje u Marića i on sigurno ostaje trener Borca. Mi ga želimo i naredne sezone a nadam se da su i njegove želje iste. Marić je zaslužio i vjerujem da će Borac voditi u Evropi gdje želimo napraviti dobar rezultat i osvjetlati obraz Bosne i Hercegovine, kazao je Ibrahimbegović.
Maric je Cak Noris.
HAJ FAJV
14.000 ?, $ - " ", на онај ново-" "???

Ето ' га:

Ето ' га:

"" ПУТ ""
Sad se treba radovati stadionu i ovim lijepim vijestima,yebes Marica....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.