FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 feb 2016, 10:49

Ako neko ima za prodat novi Slobodin dres nek se javi u pp
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 12 feb 2016, 11:05

Pa ljudi moji vi na osnovu jednog izvjestaja koji je haman klupska tv Tobola pravila zakljucujete kako su nas poderali. Pa normalno da ce ljudi prikazati vecinu njihovih akcija a ne nasih kako bi svojim navijacima prezentovali da su nas poderali

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 feb 2016, 11:15

AdmirLav je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan :mrgreen: ), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana :lolno: računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao :urnebes:
Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?

Samo ti pisi Admire po jedan post ako hoces svake godine Chini je specifican voli Lacio pa gdje ces vece kazne :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 feb 2016, 12:05

Ipee je napisao/la:Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.
Po ovom kratkom izvještaju mi gol primismo sa Efendićeve strane.I još nekoliko puta probiše po njegovoj strani.

Haurdić dobro probi po krilu kod Ahmetovićeve stative.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 feb 2016, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 12 feb 2016, 12:12

sloboda72 je napisao/la:
Ipee je napisao/la:Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.
Po ovom kratkom izvještaju mi gol primismo sa Efendićeve strane.I još nekoliko puta probiše po njegovoj strani.
Ma vjeruj sve po stranama opasnisti ste imali. Ne znam je l ido dobrih krila Tobola, ili do toga da možda krila ne pomognu bekovima u defanzivi ili do toga da su bekovi loši, što je po meni.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 feb 2016, 12:21

AdmirLav je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan :mrgreen: ), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana :lolno: računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao :urnebes:
Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?
trebaš :!:

samo si mi smiješan, opusti se, izgleda da si jedan od onih koji forum shvataju kao džamiju :lolno:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 feb 2016, 12:27

Ipee je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Ma vjeruj sve po stranama opasnisti ste imali. Ne znam je l ido dobrih krila Tobola, ili do toga da možda krila ne pomognu bekovima u defanzivi ili do toga da su bekovi loši, što je po meni.
Na snimku od 5 minuta ,tri puta ljudi probiše Efendića i četvrti put kad nam zabiše gol.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 feb 2016, 12:43

Reče mi momak što radi kod Mide na korzu da će uskoro imati polusezonske karte u prodaji.
Ja volim FK Tuzla City

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 12 feb 2016, 12:49

Chinaglia je napisao/la:
AdmirLav je napisao/la:
trebaš :!:

samo si mi smiješan, opusti se, izgleda da si jedan od onih koji forum shvataju kao džamiju :lolno:

nije bas tako već jednostavno ne pišem ako nemam pisati nešto korisno.
Sloboda je cijeli život moj !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 feb 2016, 12:53

vodeći se takvim razmišljanjem, onda ovdje niko ništa ne bi napisao

forum je da se diskutuje, o svemu, igri, igračima, treneru, predsjedniku, svemu što ima veze sa Slobodom, ako ti smatraš da se treba pisat' samo kada se treba dati neka korisna info, onda ti nisi dobar :D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 feb 2016, 13:09

Kamp trening nudi puno treninga, ali i tri prijateljske utakmice. Prvi je u subotu protiv FC Sloboda Tuzla u Bosni sati. 16:00. To će biti moguće dobiti ažuriranja uživo na utakmicu s FC Nordsjællands Twitter profilu.

Izvor ( google mi preveo :mrgreen: )

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 feb 2016, 13:12

SARS je napisao/la:Pa ljudi moji vi na osnovu jednog izvjestaja koji je haman klupska tv Tobola pravila zakljucujete kako su nas poderali. Pa normalno da ce ljudi prikazati vecinu njihovih akcija a ne nasih kako bi svojim navijacima prezentovali da su nas poderali
Kad je @Ipee napisao kratki tekstualni izvjestaj onda smo i mi prokomentarisali da smo zadovoljni, a to je i Husref rekao kako smo dobro odigrali.
Po ovom video izvjestaju, koji je ujedno i jedini takav, mogli smo vidjeti mnoge slabosti u odbrani, a vjerovatno je bilo jos takvih prodora koji nisu bili puno ozbiljniji.

Uglavnom, imaju jos 2utakmice pa cemo onda vidjeti kako ferceramo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 feb 2016, 13:18

ma dobro, prijateljske su, neke se uigravaju, neće tu niko dati sve od sebe

jedina mjerodavna tekma će biti ona u Banjoj Luci

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 feb 2016, 13:42

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kamp trening nudi puno treninga, ali i tri prijateljske utakmice. Prvi je u subotu protiv FC Sloboda Tuzla u Bosni sati. 16:00. To će biti moguće dobiti ažuriranja uživo na utakmicu s FC Nordsjællands Twitter profilu.

Izvor ( google mi preveo :mrgreen: )
Lako bi mogao biti i video sažetak utakmice. :kafa:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 12 feb 2016, 13:56

Dal' će Ordagić igrati sutra ?
Znal ko šta je sa Pirije ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 12 feb 2016, 16:07

Chinaglia je napisao/la:ma dobro, prijateljske su, neke se uigravaju, neće tu niko dati sve od sebe

jedina mjerodavna tekma će biti ona u Banjoj Luci

Da se jednom složim i sa tobom.
Sloboda je cijeli život moj !

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 12 feb 2016, 16:10

[/quote]

Na snimku od 5 minuta ,tri puta ljudi probiše Efendića i četvrti put kad nam zabiše gol.[/quote]

aj da malo drugacije to gledamo ? prvi put kostic gubi loptu na 30 metara od gola ? pa slijedi kontra akcija ? drugi put mehmedagic glavom spusta ljudima loptu na desnoj strani jel tako ? treci put je kontra bila ne vidi se pocetak akcije ali pola nasih nema u odbrani dobar pas ide kroz efendica i mehmedagica ? je li tako? po meni je kostic kriv kod oba gola, prvi put skace u prazno covjek daje go, drugi put on i keno nedopustivo je u 5 metara da im covjek skace, pogledaj malo bolje i vidices da sam upravu, bice to sve dure iz utakmice u utakmicu !
1919 <3

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 feb 2016, 16:15

panini je napisao/la:
aj da malo drugacije to gledamo ? prvi put kostic gubi loptu na 30 metara od gola ? pa slijedi kontra akcija ? drugi put mehmedagic glavom spusta ljudima loptu na desnoj strani jel tako ? treci put je kontra bila ne vidi se pocetak akcije ali pola nasih nema u odbrani dobar pas ide kroz efendica i mehmedagica ? je li tako? po meni je kostic kriv kod oba gola, prvi put skace u prazno covjek daje go, drugi put on i keno nedopustivo je u 5 metara da im covjek skace, pogledaj malo bolje i vidices da sam upravu, bice to sve dure iz utakmice u utakmicu !
Gdje ces tako rec, ovde je mnogima za sve kriv Efendic, i kad Ahmetovic promasi jedan na jedan, opet Efendic kriv.

Da nam je jedan od najslabiji igraca u prvih 11 jest, al da je bas za sve kriv i nije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 12 feb 2016, 16:21

Po meni Pirija je dosta nesiguran, pogotovo na prvu kad ide centarsut, pravi guzvu i zbunjolu ostalima, moro bi to sigurnije hvatat ili izbijat.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 feb 2016, 16:22

Mortus je napisao/la:Dal' će Ordagić igrati sutra ?
Još trenira odvojeno, teško da će Husref riskirati pa da ga stavi u prvih 11.
Efendić bi puno više pokazao i u napadu i u odbrani da ispred sebe ima krilo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.