FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako neko ima za prodat novi Slobodin dres nek se javi u pp
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa ljudi moji vi na osnovu jednog izvjestaja koji je haman klupska tv Tobola pravila zakljucujete kako su nas poderali. Pa normalno da ce ljudi prikazati vecinu njihovih akcija a ne nasih kako bi svojim navijacima prezentovali da su nas poderali
AdmirLav je napisao/la:Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana
računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao
Samo ti pisi Admire po jedan post ako hoces svake godine Chini je specifican voli Lacio pa gdje ces vece kazne

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Po ovom kratkom izvještaju mi gol primismo sa Efendićeve strane.I još nekoliko puta probiše po njegovoj strani.Ipee je napisao/la:Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.
Haurdić dobro probi po krilu kod Ahmetovićeve stative.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 feb 2016, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Ma vjeruj sve po stranama opasnisti ste imali. Ne znam je l ido dobrih krila Tobola, ili do toga da možda krila ne pomognu bekovima u defanzivi ili do toga da su bekovi loši, što je po meni.sloboda72 je napisao/la:Po ovom kratkom izvještaju mi gol primismo sa Efendićeve strane.I još nekoliko puta probiše po njegovoj strani.Ipee je napisao/la:Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.
trebašAdmirLav je napisao/la:Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana
računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao

samo si mi smiješan, opusti se, izgleda da si jedan od onih koji forum shvataju kao džamiju

Na snimku od 5 minuta ,tri puta ljudi probiše Efendića i četvrti put kad nam zabiše gol.Ipee je napisao/la:Ma vjeruj sve po stranama opasnisti ste imali. Ne znam je l ido dobrih krila Tobola, ili do toga da možda krila ne pomognu bekovima u defanzivi ili do toga da su bekovi loši, što je po meni.sloboda72 je napisao/la:Po ovom kratkom izvještaju mi gol primismo sa Efendićeve strane.I još nekoliko puta probiše po njegovoj strani.Ipee je napisao/la:Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.
Ja volim FK Tuzla City
Reče mi momak što radi kod Mide na korzu da će uskoro imati polusezonske karte u prodaji.
Ja volim FK Tuzla City
Chinaglia je napisao/la:trebašAdmirLav je napisao/la:Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana
![]()
samo si mi smiješan, opusti se, izgleda da si jedan od onih koji forum shvataju kao džamiju
nije bas tako već jednostavno ne pišem ako nemam pisati nešto korisno.
Sloboda je cijeli život moj !
vodeći se takvim razmišljanjem, onda ovdje niko ništa ne bi napisao
forum je da se diskutuje, o svemu, igri, igračima, treneru, predsjedniku, svemu što ima veze sa Slobodom, ako ti smatraš da se treba pisat' samo kada se treba dati neka korisna info, onda ti nisi dobar
forum je da se diskutuje, o svemu, igri, igračima, treneru, predsjedniku, svemu što ima veze sa Slobodom, ako ti smatraš da se treba pisat' samo kada se treba dati neka korisna info, onda ti nisi dobar

-
- Kontakt:
Kamp trening nudi puno treninga, ali i tri prijateljske utakmice. Prvi je u subotu protiv FC Sloboda Tuzla u Bosni sati. 16:00. To će biti moguće dobiti ažuriranja uživo na utakmicu s FC Nordsjællands Twitter profilu.
Izvor ( google mi preveo
)
Izvor ( google mi preveo

- Beduin
- Kontakt:
Kad je @Ipee napisao kratki tekstualni izvjestaj onda smo i mi prokomentarisali da smo zadovoljni, a to je i Husref rekao kako smo dobro odigrali.SARS je napisao/la:Pa ljudi moji vi na osnovu jednog izvjestaja koji je haman klupska tv Tobola pravila zakljucujete kako su nas poderali. Pa normalno da ce ljudi prikazati vecinu njihovih akcija a ne nasih kako bi svojim navijacima prezentovali da su nas poderali
Po ovom video izvjestaju, koji je ujedno i jedini takav, mogli smo vidjeti mnoge slabosti u odbrani, a vjerovatno je bilo jos takvih prodora koji nisu bili puno ozbiljniji.
Uglavnom, imaju jos 2utakmice pa cemo onda vidjeti kako ferceramo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma dobro, prijateljske su, neke se uigravaju, neće tu niko dati sve od sebe
jedina mjerodavna tekma će biti ona u Banjoj Luci
Lako bi mogao biti i video sažetak utakmice.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kamp trening nudi puno treninga, ali i tri prijateljske utakmice. Prvi je u subotu protiv FC Sloboda Tuzla u Bosni sati. 16:00. To će biti moguće dobiti ažuriranja uživo na utakmicu s FC Nordsjællands Twitter profilu.
Izvor ( google mi preveo)

Dal' će Ordagić igrati sutra ?
Znal ko šta je sa Pirije ?
Znal ko šta je sa Pirije ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Chinaglia je napisao/la:ma dobro, prijateljske su, neke se uigravaju, neće tu niko dati sve od sebe
Da se jednom složim i sa tobom.
Sloboda je cijeli život moj !
[/quote]
Na snimku od 5 minuta ,tri puta ljudi probiše Efendića i četvrti put kad nam zabiše gol.[/quote]
aj da malo drugacije to gledamo ? prvi put kostic gubi loptu na 30 metara od gola ? pa slijedi kontra akcija ? drugi put mehmedagic glavom spusta ljudima loptu na desnoj strani jel tako ? treci put je kontra bila ne vidi se pocetak akcije ali pola nasih nema u odbrani dobar pas ide kroz efendica i mehmedagica ? je li tako? po meni je kostic kriv kod oba gola, prvi put skace u prazno covjek daje go, drugi put on i keno nedopustivo je u 5 metara da im covjek skace, pogledaj malo bolje i vidices da sam upravu, bice to sve dure iz utakmice u utakmicu !
Na snimku od 5 minuta ,tri puta ljudi probiše Efendića i četvrti put kad nam zabiše gol.[/quote]
aj da malo drugacije to gledamo ? prvi put kostic gubi loptu na 30 metara od gola ? pa slijedi kontra akcija ? drugi put mehmedagic glavom spusta ljudima loptu na desnoj strani jel tako ? treci put je kontra bila ne vidi se pocetak akcije ali pola nasih nema u odbrani dobar pas ide kroz efendica i mehmedagica ? je li tako? po meni je kostic kriv kod oba gola, prvi put skace u prazno covjek daje go, drugi put on i keno nedopustivo je u 5 metara da im covjek skace, pogledaj malo bolje i vidices da sam upravu, bice to sve dure iz utakmice u utakmicu !
1919 <3
Gdje ces tako rec, ovde je mnogima za sve kriv Efendic, i kad Ahmetovic promasi jedan na jedan, opet Efendic kriv.panini je napisao/la:
Da nam je jedan od najslabiji igraca u prvih 11 jest, al da je bas za sve kriv i nije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Po meni Pirija je dosta nesiguran, pogotovo na prvu kad ide centarsut, pravi guzvu i zbunjolu ostalima, moro bi to sigurnije hvatat ili izbijat.
Još trenira odvojeno, teško da će Husref riskirati pa da ga stavi u prvih 11.Mortus je napisao/la:Dal' će Ordagić igrati sutra ?
Efendić bi puno više pokazao i u napadu i u odbrani da ispred sebe ima krilo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.