šta im bi, ko uvrijedi princezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:sve nam strumfete tam pobjegleChinaglia je napisao/la:AdmirLav jedini forumaš koji je regan tamo na onom forumu![]()
to care, diskutuj sam sa sobom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
šta im bi, ko uvrijedi princezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:sve nam strumfete tam pobjegleChinaglia je napisao/la:AdmirLav jedini forumaš koji je regan tamo na onom forumu![]()
osjecaju se zapostavljeno, nije im ss.ba stream iz Antalije radio .. treba kakvu parolu podrske napravitChinaglia je napisao/la:šta im bi, ko uvrijedi princezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:sve nam strumfete tam pobjegleChinaglia je napisao/la:AdmirLav jedini forumaš koji je regan tamo na onom forumu![]()
i on ko fudbaleri...tempira formu za sami start prvenstvaaleksandar_veliki je napisao/la:Nedostaje predsjednik, ali doci ce u pravo vrijemestaragarda je napisao/la:24.februar ako se sta ne promjenialeksandar_veliki je napisao/la:Kad Azmir dolazi ili je vec stigao?.
samo im malo prelistaj temu .. jos ova izjava aleksandrastaragarda je napisao/la:nisam bas u toku al de ne j e b i t e me da su stumfete otisle sa foruma zbog toga sto im ss nije zavrsio stream PRIJATELJSKE PRIPREMNE UTAKMICE...jel stvarno ovo razlog il neka fora...neko ozbiljan da odgovori
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi...
plaaaaaaaaaaacemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:samo im malo prelistaj temu .. jos ova izjava aleksandrastaragarda je napisao/la:nisam bas u toku al de ne j e b i t e me da su stumfete otisle sa foruma zbog toga sto im ss nije zavrsio stream PRIJATELJSKE PRIPREMNE UTAKMICE...jel stvarno ovo razlog il neka fora...neko ozbiljan da odgovori![]()
![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako su se svi navijaci Zelje nakacili na stream, onda ih je jako malo, vjeruj mi...
jeste AdmirLavAgamemnon je napisao/la:Jel ko od nasih tamo
veliki Aleksandre, banuješ li raju koja ode na onaj forum, to jeste, smije li se pisat' na oba foruma, čisto da znam kako stvari stojealeksandar_veliki je napisao/la:Kad Azmir dolazi ili je vec stigao?
nisi mi konkretno odgovorio, ali slutim da ne ide na dobroaleksandar_veliki je napisao/la:Dobra, dobra, mozes i do klixa navratitiChinaglia je napisao/la:veliki Aleksandre, banuješ li raju koja ode na onaj forum, to jeste, smije li se pisat' na oba foruma, čisto da znam kako stvari stojealeksandar_veliki je napisao/la:Kad Azmir dolazi ili je vec stigao?.
de pitaj Acu hoće li biti streamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:treba unaprijed zaprijetiti, ako ne bude streama za nas, napustamo![]()
Šta si navalio na mene ? Jel trebam imati par hiljada spam postova pa da bi bio kao ok forumas?Chinaglia je napisao/la:eto, drugovi moji, vidite kakav je ovaj Aco (sve kontam dobar insan), nemojte se ragat' na onaj forum, inače banana
računajte da je AdmirLav već banovan, a ionako je ovdje napisao 30 postova za 6 godina, a tamo se kao regao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.