RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ispunila vam se zelja Velez do groba. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
U SVEMIRU JE DANAS NEMIR JER ROĐENDAN SLAVI TUCE SEMIR

SVE NAJBOLJE BRATO

SVE NAJBOLJE BRATO

-
- Kontakt:
Sretno Rodjeni, nadam se da ce na kraju sve dobro ispasti po vas i da cete ostat u BHTPL! Nije to to, bez Veleza. Sve najbolje, pozdrav iz Tuzle!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hvala brato i vama sve najboljeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sretno Rodjeni, nadam se da ce na kraju sve dobro ispasti po vas i da cete ostat u BHTPL! Nije to to, bez Veleza. Sve najbolje, pozdrav iz Tuzle!![]()

-
- Kontakt:
tuga Bgm ,vrati ce se Velez . VELEZ JE MOSTAR ,MOSTAR JE VELEZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež Mostar!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U NEDJELJU SVI U SALU NA FINALE TURNIRA
IGRA TEK POČINJE
FORZA
Mortem bordo
IGRA TEK POČINJE
FORZA
Mortem bordo

POLUFINALE
19:30 KLEPO MONT - CAFFE PAUK
20:15 CAFFE MARSHAL - KN RA
IDEMO UZET PEHAR ZA RAHMETLI MARSHALA
MOSTARSKE LEGENDE NIKAD NE UMIRU
VJECNO MARSHALE U NASIM SRCIMA
Kakav je ovaj merzic sto je presao kod nas, kakav je bio ovu polusezonu
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Drama bio brato razvalioLUTVO je napisao/la:Kakav je ovaj merzic sto je presao kod nas, kakav je bio ovu polusezonu

Ne zayebanciju na stranu nekad je znao odigrat dobro dok je mlađi bio. Iznenadila me ova info da klub koji hoce na titulu uzima njega u moru igraca koji su slobodni. Haj Haurdic ali Merzić. Jos ako ga Husref stavi na bilo koju poziciju koja nije zadnji vezni mogao bi vas i syebat. Sklon povredama. U nas ne bas drag igrac bio zbog namjernih drugih žutih ili crvenih pred derbije. Nek vam je sa srecom
Pretpostavio sam da je ****, nisam Vas bas pratio ovu polusezonu pa zato pitam,zadnje sto sam cuo o njemu je da ide u norvesku da radi i igra rekretivno fudbal, i zbog toga me iznenadila odluka o njegovom dovodjenju, al nadam se da husref zna bolje od nas dvojice.Cocaine je napisao/la:Drama bio brato razvalioLUTVO je napisao/la:Kakav je ovaj merzic sto je presao kod nas, kakav je bio ovu polusezonu![]()
![]()
Ne zayebanciju na stranu nekad je znao odigrat dobro dok je mlađi bio. Iznenadila me ova info da klub koji hoce na titulu uzima njega u moru igraca koji su slobodni. Haj Haurdic ali Merzić. Jos ako ga Husref stavi na bilo koju poziciju koja nije zadnji vezni mogao bi vas i syebat. Sklon povredama. U nas ne bas drag igrac bio zbog namjernih drugih žutih ili crvenih pred derbije. Nek vam je sa srecom
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

PRESTATI NEĆEMO NIKADA
Stvarno nas ne zanimaju utakmice hnl-a ali ako vec potenciras mislim da bi vam Lokomotiva mogla otkinut bodwhite1950 je napisao/la:Ja planiram da su 3 boda upisana vec za nas?!
[youtube][/youtube]
3:36 To je to. Nikad poraženi kroz svoju istoriju pa necemo ni ovaj put. FORZA
3:36 To je to. Nikad poraženi kroz svoju istoriju pa necemo ni ovaj put. FORZA
Ma znas ti vrlo dobro na koju utakmicu sam mislio ali isto tako me raduje jer vidim da pratis i HajdukCocaine je napisao/la:Stvarno nas ne zanimaju utakmice hnl-a ali ako vec potenciras mislim da bi vam Lokomotiva mogla otkinut bodwhite1950 je napisao/la:Ja planiram da su 3 boda upisana vec za nas?!

Godine prolaze jubav ostaje...
Ocekujem rastrcan Velez sa tri spica (bar mi je tako Zijo Tojaga maloprije rekao) u formaciji 4-3-3 sa jako prodornim bekovima radilicama koji se za 10 sekundi transformisu sa jedne pole na drugu i zavrcu ostre lopte u protivnicki peterac. Bez obzira sto je sasvim nova ekipa igraci pucaju od snage a neki svojevoljno poslje treninga ostaju da naglo ne prekidaju radnu temperaturu nego to cine postepeno. Eto kratko od mene. Nadam se ljepotici kola. Pozz brato
-
- Kontakt:
bicee gusto bice nula dva bice nula dvaaCocaine je napisao/la:Ocekujem rastrcan Velez sa tri spica (bar mi je tako Zijo Tojaga maloprije rekao) u formaciji 4-3-3 sa jako prodornim bekovima radilicama koji se za 10 sekundi transformisu sa jedne pole na drugu i zavrcu ostre lopte u protivnicki peterac. Bez obzira sto je sasvim nova ekipa igraci pucaju od snage a neki svojevoljno poslje treninga ostaju da naglo ne prekidaju radnu temperaturu nego to cine postepeno. Eto kratko od mene. Nadam se ljepotici kola. Pozz brato

#musvdg
-
- Kontakt:
Mostar u srcu, Velez do groba!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.