Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2010, 11:59

ja mislim da je ovo patka,al bilo bi dobro da je istina...onda istjerati amere i poceti ispocetka
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 03 jun 2010, 12:01

http://www.rtl.hr/video-ciro-za-rtl-pro ... anak-19157

:mrgreen: :mrgreen:

Ja navijam da vas Kinez kupi, otkad je otiso Mourinho, monotono je na presicama

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 12:07

Kad prodaju Beniteza srozace se kao Leeds prema nizim ligama ili u boljem slucaju kao Newcastle zavrse u Championshipu!

Benitez dominira!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 12:09

reds_forever je napisao/la:ja mislim da je ovo patka,al bilo bi dobro da je istina...onda istjerati amere i poceti ispocetka
Heh, jarane, mislim da to nije tako lahko. Vidite da je slično i sa Manchesterom i da njihovi navijači su digli glas protiv njih, al niko im ništa ne može. Kod vas je malo drugačije al opet, teško da im možete išta...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2010, 12:13

GunnerS je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ja mislim da je ovo patka,al bilo bi dobro da je istina...onda istjerati amere i poceti ispocetka
Heh, jarane, mislim da to nije tako lahko. Vidite da je slično i sa Manchesterom i da njihovi navijači su digli glas protiv njih, al niko im ništa ne može. Kod vas je malo drugačije al opet, teško da im možete išta...

Naravno da nije lahko,ali kod nas ameri svakako imaju u planu prodaju kluba...tako da ce to biti prije ili kasnije gotovo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 12:17

Pa ako je to tako, onda želim vam puno sreće u idućem vlasniku ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 13:07

ja ne vjerujem nista dok ne bude službeno. iskreno kad bi umjesto rafe dosao bilo koji od ona tri spomenuta sumnjam da bi bili losiji nego sad. ja bi licno volio vidjeti O'Neilla ili Hodgsona koji je sa Fulhamom napravio sjajan posao....
ako Rafa ode pravimo neki dernek da se to zalije malo haha
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 13:11

http://www.astonvilla.vitalfootball.co. ... ?a=7501688

Ovo je taj podatak u kojem nas Fanatic tvrdi da u prosjeku Marton Onil trosi vise novca od Rafe Beniteza :roll:

Najskuplji igrac vile placen je James Milner (Newcastle, around £12million?) , a o LFC da ne pricamo ... kao sto sam rekao samo dva tri transfera Beniteza iznose kao svi Villini od kada je Martin na klupi !

Dakle izmisljanjem se prikriva Rafa bez dokaza ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 14:08

Dirk je napisao/la:http://www.astonvilla.vitalfootball.co. ... ?a=7501688

Ovo je taj podatak u kojem nas Fanatic tvrdi da u prosjeku Marton Onil trosi vise novca od Rafe Beniteza :roll:

Najskuplji igrac vile placen je James Milner (Newcastle, around £12million?) , a o LFC da ne pricamo ... kao sto sam rekao samo dva tri transfera Beniteza iznose kao svi Villini od kada je Martin na klupi !

Dakle izmisljanjem se prikriva Rafa bez dokaza ;)
ma lud si ti skroz znas da rafa nije marke potrosio svi igraci su đaba dovedeni i igrali za kiflu :D ja ne znam zasto sada lazes ovdje ljude hahahaha
i za kiflu ce da ode :P

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 14:26

Upravu si Fera a i ono malo igraca sto je placeno , to je sve Rafa iz svog dzepa finansirao :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 14:30

Dirk je napisao/la:Upravu si Fera a i ono malo igraca sto je placeno , to je sve Rafa iz svog dzepa finansirao :D
zaposlio ih u vodovodu ko braco :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jun 2010, 14:47

O'Neill definitivno najbolje rješenje.
FK Pjetlovi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 jun 2010, 15:11

-Paja je napisao/la:Kad prodaju Beniteza srozace se kao Leeds prema nizim ligama ili u boljem slucaju kao Newcastle zavrse u Championshipu!

Benitez dominira!
Izgleda da u tvom mozgu tumor dominira ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 03 jun 2010, 15:17

Evo nesto zanimljivo sa lfc stranice :

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... ty-striker

OVO BI BILO ODLICNO :
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... pool-radar

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... -with-reds

ZNACI SVAKA OVA VJEST IME U SEBI BENITEZA TAKO DA JE VJEST DA CE RAFA U INTER SAMO SPEKULACIJA, UOSTALOM JA LICNO NEBI VOLIO DA RAFA ODE JER CEMO ONDA ZAVRSIT KO NEWCASTLE VJERUJTE ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:28

Fera sta ti mislis kako to da ce LFC poslije Rafe zavrsiti kao Newcastle :lol:

Pa postajao je LFC i prije Rafe pa nije zavrsio kao Newcastle iako sada imamo slicnosti sa tim klubom jer je nas vrli trener uspio da nas dovede u rang manjih klubova a prije smo smatrani velikim 8-)

Ispade da LFC zavisi od Rafe i ako on ide LIVERPOOL CE ISPASTI U CHAMIPONSHIP :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 15:32

RA. je napisao/la:Evo nesto zanimljivo sa lfc stranice :

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... ty-striker

OVO BI BILO ODLICNO :
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... pool-radar

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... -with-reds

ZNACI SVAKA OVA VJEST IME U SEBI BENITEZA TAKO DA JE VJEST DA CE RAFA U INTER SAMO SPEKULACIJA, UOSTALOM JA LICNO NEBI VOLIO DA RAFA ODE JER CEMO ONDA ZAVRSIT KO NEWCASTLE VJERUJTE ;)
ne znam zasto bi propali ? mozda vama djeci nije jasno da je Liverpool bio veliki klub i prije dolaska spanca pa sad tu se prosipate. Rafin odlazak ne bi puno promijenio ni na bolje ni na gore jer nije on jedini problem ovog kluba ali od neceg se mora krenuti. iskreno ja sumnjam da ce otici bilo ko ili on ili ameri ove sezone ali me nervirate sa tim pricama kad poredite jednu instituciju kao sto je LFC sa Newcastle-om ne znam samo kako vas nije stid predstavljati se kao navijaci Liverpoola i lupati takve nebuloze.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:35

Tacnije Fera djeci nije jasno da je LFC postojao i prije 2005 i osvajanja LP od kada klinci pocinju navijati za LFC 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 jun 2010, 15:38

Ma rafa je izgleda po nekim misljenjima vecinski fifansijer Liverpoola, pa Liverpool zavisi od njega :roll: :roll: 80% igraca koje je on doveo nisu se bash proslavili u Liverpoolu i onda neko moze reci Liverpool zavisi od rafe :shock:

kakve nebuloze
nema potpisa

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jun 2010, 15:39

Admir_Sa je napisao/la:Ma rafa je izgleda po nekim misljenjima vecinski fifansijer Liverpoola, pa Liverpool zavisi od njega :roll: :roll: 80% igraca koje je on doveo nisu se bash proslavili u Liverpoolu i onda neko moze reci Liverpool zavisi od rafe :shock:

kakve nebuloze
A kada uskoro zapjevamo , odlazis odlazis , rusis pojedincima sne u njihovom srcu je gorka praznina , odnosis polovnjake , ostavi nam makar Pelegrina :P

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2010, 15:43

Dirk je napisao/la:Fera sta ti mislis kako to da ce LFC poslije Rafe zavrsiti kao Newcastle :lol:

Pa postajao je LFC i prije Rafe pa nije zavrsio kao Newcastle iako sada imamo slicnosti sa tim klubom jer je nas vrli trener uspio da nas dovede u rang manjih klubova a prije smo smatrani velikim 8-)

Ispade da LFC zavisi od Rafe i ako on ide LIVERPOOL CE ISPASTI U CHAMIPONSHIP :lol: :lol:
bas sam bio u procesu pisanje dok si ti ovo postao :D

e sad za ove sto kazu da nema dostojne zamjene... da i njima zacepimo usta. prvo da li znaju ko je Kenny Dalglish i sta je sve on sa Liverpoolom osvojio ? ako moze SAF i dalje biti vrhunski trener ne vidim zasto i kenny ne bi mogao opet. pa onda recimo tu je Lippi koji je govorio da bi volio trenirati engleski klub a italija je vec nasla novog selektora tako da je i on slobodan. pa tu su o'niell koji mozda nije na tako velikom nivou kao prethodna 2 koja sam spomenuo ali sigurno nije losiji od rafe. hodgson je u fulhamom uspio uraditi ono sto rafa nije sa liverpoolom i to je imao dosta tezi raspored izbacio je nekoliko favorita. klinsmana ne spominjite jer on nece kod nas sigurno jer je pred vratima HSV-a. pellegrini da nije zabrljao onako u realu bi mi bio mozda i prvi izbor jer je sjajno radio prije toga... poslije WC ce biti sigurno jos par vrhunskih trenera na trzistu ko zna mozda i capello. po meni ni spalleti ne bi bio lose rjesenje samo pitanje je kakav je njegov engleski posto su talijani poznati po tome da im strani jezici bas i ne idu :D
s obzirom na profil i ime liverpoola mislim da uopste ne bi bio problem naci dobrog trenera ali problem je sto balavci ne kontaju da liverpool postoji od 1892. i da je bio veliki klub puno puno prije nego sto je rafa i znao sta je fudbal.
volio bi da ode samo iz razloga da ovi razgule i pocnu navijati za neki drug klub koji ce rafa voditi mozda Inter ko zna :D
ima jedan trener koji je po meni savrsen za nas a to je Moyes samo sto ima jedan problem previse je "plav"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.