SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

steve-o
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la steve-o » 02 jun 2010, 22:32

blijedo izdanje srbije veceras, ocekivao sam vise iako je ovo bio samo test mec. veceras je izgledalo isto ko' da su poljaci imali vecu motivaciju, a to je ipak malo cudno jer nece oni igrati SP vec srbi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jun 2010, 22:38

Dosada tekma veceras,ali nije se moglo ni puno vise ocekivati po onakvom vremenu.Pravih prililka skoro da nije ni bilo.SAmo onaj pokusaj petom Lazovica i zicer Pantelica,sa druge strane Poljaci takodje nista narocito.Zadovoljan sam igrom odbrane pravo Neven odlican veceras,Bane nekoliko dobrih prodora,oba Aca takodje dobri.Isailovic je imao i svojih boljih izdanja tokom sezone.Veceras verovatno zbog vremena nije bio na nivou jer ionako se zale na lopte golmani a + kisa citavo vreme padala te ubrzavala loptu.Nepravovremen na izletanjima,nesigurnost u hvatanjima...
Obradovalo me zalaganje Lazovica koji se boreo kao lav isao na svaku loptu punom snagu vidi se da je zeljan dobrih partija.Mrdja me takodje obradovao svojim prodorima u nastavku tekme i mocice se racunati na njega.
Kada se sve sabere ja sam veoma zadovoljan ovom tekmom.Rezultat nije bitan i ja sam najsretni jer se niko nije povredeo.Preznojeo sam se 100 puta tokom utakmica na svaki klizeci Poljaka jer je po ovakvom vremenu i terenu svaki klizeci rizik.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 jun 2010, 22:47

Kud i kamo bolja igra repke nego protiv Novog Zelanda, iako smo i tad fulili najmanje dvije pravo dobre prilike. Večeras prvih pola sata užasno loše, Kuba i Pišček su radili šta su htjeli, Subotić večeras dosta dobar kao i Luković, Isailović nesiguran mada je odbranio jedan težak šut, Stojković odbranio dvije dobre prilike, uglavnom uliva sigurnost, Kolarov, Ivanović, Stanković, Kuzmanović dosta dobri. Podbacili su Krasić, Jovanović, Žiga i Pantelić koji je fulio nemoguće. izmjene koje su ušle su preokrenule stvari, pogotovo Mrđa i Tošić koji je večeras sjajno "zavrtao" loptu unutra. Pomoćne sudije su dizale nekoliko puta zastavicu i kad nisu trebale. Uglavnom zadovoljavajuća provjera i igra se evidentno počinje popravljati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 02 jun 2010, 22:52

srbija od onako ubojite repke u kvalifikacijama sad postade prosjecna ekipa koja ce samo upisati nastup na SP..nadam se da se varam i da ce na Mundijalu biti drugacije ali ove dvije prijateljske..hm.. :o
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 02 jun 2010, 23:28

ljudi,jel ima negdje link utakmice srbija-poljska..molim vas da mi posaljete u inbox!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jun 2010, 23:45

Devil je napisao/la:Dosada tekma veceras,ali nije se moglo ni puno vise ocekivati po onakvom vremenu.Pravih prililka skoro da nije ni bilo.SAmo onaj pokusaj petom Lazovica i zicer Pantelica,sa druge strane Poljaci takodje nista narocito.Zadovoljan sam igrom odbrane pravo Neven odlican veceras,Bane nekoliko dobrih prodora,oba Aca takodje dobri.Isailovic je imao i svojih boljih izdanja tokom sezone.Veceras verovatno zbog vremena nije bio na nivou jer ionako se zale na lopte golmani a + kisa citavo vreme padala te ubrzavala loptu.Nepravovremen na izletanjima,nesigurnost u hvatanjima...
Obradovalo me zalaganje Lazovica koji se boreo kao lav isao na svaku loptu punom snagu vidi se da je zeljan dobrih partija.Mrdja me takodje obradovao svojim prodorima u nastavku tekme i mocice se racunati na njega.
Kada se sve sabere ja sam veoma zadovoljan ovom tekmom.Rezultat nije bitan i ja sam najsretni jer se niko nije povredeo.Preznojeo sam se 100 puta tokom utakmica na svaki klizeci Poljaka jer je po ovakvom vremenu i terenu svaki klizeci rizik.
Fin izvjestaj. Gledao sam drugo poluvrijeme i mora se priznati da po onakvim uslovima nije mogla biti bolja predstava. Ovaj Mrdja mi se svidio, kao i Kacar sa svojim zalaganjem. Bojim se da ce vas problem, slabi spic-igraci, doci do izrazaja i na mundijalu i to bi mogao biti najveci problem Anticeve čete.
Vom Jäger zum Gejagten

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 03 jun 2010, 08:34

tesko ce sa ovakvom igrom srbija pobijediti i ganu.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 03 jun 2010, 09:44

Protiv Novog Zelanda nisu igrali Krasić, Stanković i Jovanović. Sinoć je bio tako loš teren da me ne zabrinjava igra koju su pružili. Nije igrao Vidić, pa Srbija opet nije primila gol. Vjerujem da Srbija neće imati problema da prođe prvi krug.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 03 jun 2010, 13:03

Elddar je napisao/la:Čitam malo ovaj članak o Grupi D na --- SPAM ---, pa mi nešto zape za oko :mrgreen:

Srbija u brojkama

Selektor: Radomir Antić
FIFA ranking: 15.
Najbolji FIFA ranking: 13. (mart 2010.)
Najlošiji FIFA ranking: 47. (decembar 2005.)
Najviše nastupa: Savo Milošević (102)
Najbolji strijelac: Savo Milošević (37)
Najveća pobjeda: Srbija – Bugarska 6-1 (novembar 2008.)
Najveći poraz: Ukrajina – Srbija 2-0 (mart 2008.) :mrgreen:
Najveći uspjesi: Svjetsko prvenstvo – 10 nastupa (SP u Južnoafričkoj Republici prvi nastup pod imenom Srbija), Evropsko prvenstvo – 5 nastupa
Stanovnika: 7.335.000
mislim da je glupo da se nastupi Jugoslavije pripisuju samo Srbiji
Audere est Facere

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jun 2010, 22:42

Bgm kao navijac Srbije nisam zadovoljan veceras tekmom Nemacka-Bosna.Izgleda da su se Nemci dobro pripremili tri tekme 9 golova.U napadu su cista rutina bez puno komplikovanja sa jednostavnim pasovima i sutevima kada god mogu.Jeste da i Bosnina odbrana to nije lepo zatvarala ali Nemci su se izgleda sjajno pripremili.Nasa odbrana ce morati osmero ociju otvoreti da bi mogla sve to da pohvata.Pre svega je bitno najbolje zatvoreti Ozila jer se vidi da je on alfa i omega ove repke.Dalje,nadam se da ce Low kao i danas od prve minute ubaceti Klosea ali da mu drustvo pravi Gomez jer je evidentno da su Cacau i Podolski u ovome trenutku u mnogo boljoj formi.Ono sto mi se svidelo je ne bas tacna uigranost Nemaca u odbrani.Ocigledno je da su jos uvek nedovoljno uigrani njihovi odbrambreni.Badstuber se nekoliko puta lagano gubeo na levoj strani te ostavljao kilometarske prostore Bosninim krilima i bekovima.Nadam se da je i Antara detaljno pregledao ovu tekmu i da ce znati kako da se postavi,iskusan je to majstor i nadam se da ce to sve biti dobro.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 jun 2010, 01:01

Molite Boga da igraju Podolski, Klose i Svajstanger. Likovi su ocajni, mada ni onaj Khedira nije bajan.
nema potpisa

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 09:38

Admir_Sa je napisao/la:Molite Boga da igraju Podolski, Klose i Svajstanger. Likovi su ocajni, mada ni onaj Khedira nije bajan.

Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ali Schweinsteiger i Khedira su nas ogulili na terenu. Po meni su ljudi najbolje odigrali.

BTW Kakve samo fudbalske ''magove'' daje ovaj forum :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2010, 09:50

suntu jeu je napisao/la:Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao ali Schweinsteiger i Khedira su nas ogulili na terenu. Po meni su ljudi najbolje odigrali.

BTW Kakve samo fudbalske ''magove'' daje ovaj forum :mrgreen:
Sada to i mene interesuje. Možda je zamijenio reprezentacije, jer je, od gore nabrojanih igrača, samo Klose "podbacio". Podolski, Khedira i Schweini su bili više nego dobri.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 10:20

Vjerovatno je momku najbitnije ko ga zabije i te stvari. Podbacili su jer je čudno za jednog defanzivca da ne zabije dva komada po utakmici :lol:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 jun 2010, 12:57

@Bijeljinac - Slazem se sa navedenim. Njemci nisu nista specijalno pokazali jucer, naravno nadigrali su nas, ali sve je bilo do fizicke pripremljenosti, jer u prvom poluvremenu su bili ravnopravni, tako da ocekujem da Australija, Srbija i Gana naprave velike probleme Njemcima. A sto se tice Ozila, vrijeme je da vidimo da li je spreman za velike utakmice, pusti ti prijateljske, nije isto igrati pripremnu tekmu, i tekmu koja odlucuje o prolazu tvoje repke.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jun 2010, 13:26

Nakon što sam pregledao sinoćnju utakmicu još sam ubjeđeniji da će Srbija završiti na prvom mjestu u grupi, samo treba igrati bez straha. Za razliku od nas Srbija ima dobru (malo je reći) odbranu i to će biti presudan faktor. Nijemci ništa specijalno osim trke, po imenima Srbija je ispred Nijemaca, dakle jedino u šta se Švabe mogu uzdati je sreća, kondicija i sudije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 jun 2010, 14:13

Gledao sam i ja sinocnu tekmu! Nijemci ko Nijemci, dosta trke, borbenosti, zalaganja! Da nastavim sa vrlinama, imaju dosta opasne ofanzivne igrace, Marina, Ozila, Cacaua, Podolskog... i svi maltene igraju sve, ubacuju se iz drugog plana, probijaju...Sad malo o manama! Ono sto sam ja primijetio jeste da im odbrana i nije bas na nivou! U par situacija Bosna im je napravila dosta problema iz polukontri i kontri i to ne sa bas brzim i explozivnim igracima(sto je i komentator cini mi se napomenuo, nesto u fazonu: steta sto Bosna nema brzih krila...)! Ako uzmemo u obzir jednog Krasica, Jovanovica ili Tosica, mislim da im mozemo napraviti dosta problema!
Moje licno misljenje je da svakako imamo sanse protiv Svaba, jer poznato je da oni uvijek preferiraju napadacki fudbal, ali nasa zadnja linija se uspijesno branila protiv dosta neugodnijih i opasnijih igraca (Ribery, Henry, Anelka...) pa ne vidim razloga zasto ne bi uspjeli ukrotiti i gore pomenute igrace! Dok, kao sto sam vec napisao, Krasic i Jovanovic su u stanju ozbiljno ugroziti njihovu ne bas sigurnu i pouzdanu odbranu + prekidi (Ivanovic, Vidic, Subotic, Zigic...) !
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 jun 2010, 14:27

marconato je napisao/la:Gledao sam i ja sinocnu tekmu! Nijemci ko Nijemci, dosta trke, borbenosti, zalaganja! Da nastavim sa vrlinama, imaju dosta opasne ofanzivne igrace, Marina, Ozila, Cacaua, Podolskog... i svi maltene igraju sve, ubacuju se iz drugog plana, probijaju...Sad malo o manama! Ono sto sam ja primijetio jeste da im odbrana i nije bas na nivou! U par situacija Bosna im je napravila dosta problema iz polukontri i kontri i to ne sa bas brzim i explozivnim igracima(sto je i komentator cini mi se napomenuo, nesto u fazonu: steta sto Bosna nema brzih krila...)! Ako uzmemo u obzir jednog Krasica, Jovanovica ili Tosica, mislim da im mozemo napraviti dosta problema!
Moje licno misljenje je da svakako imamo sanse protiv Svaba, jer poznato je da oni uvijek preferiraju napadacki fudbal, ali nasa zadnja linija se uspijesno branila protiv dosta neugodnijih i opasnijih igraca (Ribery, Henry, Anelka...) pa ne vidim razloga zasto ne bi uspjeli ukrotiti i gore pomenute igrace! Dok, kao sto sam vec napisao, Krasic i Jovanovic su u stanju ozbiljno ugroziti njihovu ne bas sigurnu i pouzdanu odbranu + prekidi (Ivanovic, Vidic, Subotic, Zigic...) !
Jel' to neki važan događaj što si gledao tekmu :lol: Mislim, zbunjuje me uzvičnik na kraju te rečenice, zato pitam
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 jun 2010, 16:17

Ma to imam neki obicaj, ne znam ni ja zasto, ili uzvicnik ili 3 tacke(naravno, kada nije upitna recenica u pitanju)... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2010, 16:31

Danas na poslu citam da je izgleda i Muntari upitan za nastup na SP.On je kako kazu napusteo kamp i otisao u London kod lekara da mu sanira povredu zbog koje nece igrati protiv Letonije 100% a ostaje da se vidi da li ce se oporaveti do prve tekme na SP.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.