Na stranu sve sada. Istina je da je bilo dosta lose komunikacije (tj. nekomunikacije) izmedju naseg kluba i ovog portala, nakon sto je Amar otisao.
Sto se tice partnerstva, sto zbog veoma lose (gotovo nikakve) konkurencije na sportskom online medijskom trzistu, sportsport.ba je zauzeo primat. Samim time, oni su svjesni toga i nije problem u tome sto su svjesni da drze glavnu rijec, vec u tome sto nema konkurencije. Prenosi kluba ce se naplacivati i dalje i to ne samo zato sto je Zeljo velik klub, nego i zato sto je to politika Zelje ma koliki god da je. A ogroman je. Mnogo veci nego sto sportsport.ba moze ikada biti. Da bi se imala cast i prenositi najveci klub, treba platiti. Pa makar i da je u pitanju trening.
Objavljivanje ovog predracuna, sto opet nista ne mora da znaci, jer je vjerovatno predmet pregovaranja, a ne definitivnog sporazuma, je veoma neodgovorno i klub mora da se zastiti od tih stvari. Klub ce to i morati da uradi u buducem periodu. Razlog? Objavljivanje podataka zbog nanosenja stete klubu. Na vasu stetu, Google cache je to snimio i brisanjem cete samo potvrditi taj razlog. Da ne spominjem da ste pisali da je racun u pitanju, a ne predracun. Klub ce se od toga zastiti. Morace.
Sto se tice prenosa, vi za svoje pare mozete prenositi koga hocete. I Zeljo vjerovatno ne zeli da radi sa nekim ko ih ignorise (citaj: ignorisao mnogo vise prije par mjeseci). Samo sto ste vi mnogo, mnogo manji i ne mozete tu popularnost diktirati nicim. Nazalost, odlika malog je da sanjari da je velik.
Ne zelim pozivati ikoga da se odjavi i ne logira vise ovdje, ali ja definitivno hocu. Neko ko vas je mnogo citao otici ce odavde i vise nece na stranicu nikada uci, a ne samo forum, a koga kod da znam - takodjer cu isto da mu kazem i objasnim, a broj je velik. Bez nas i zarada ce da padne, bez nas druge stranice ce poceti da rastu i bez nas (manijaka) ostajete bez najtrofejnijih i najazurnijih na forumu i samoj stranici. Katastrofalna poslovna odluka sa vase strane. Ona ce vas na kraju i kostati.
PS. Inace, svaka cast za posao koji ste radili kada je BiH bila na SP. Tu ste pokazali ogroman napredak i uzivao sam. Prihvatite kritiku, ja od nje nemam mnogo.
Zadnja izmjena:
nofle, dana/u 11 feb 2016, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.