FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirc
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirc » 11 feb 2016, 18:52

admin je napisao/la:slika
Jel ti fakat mislis da je ovdje neko lud. Ovo nije faktura ovo je obicni predracun,ovakvih ja predracuna u svojoj firmi izdam na desetine dnevno. Faktura je skroz druga stvar, i na osnovu cega ja sada da vama vjerujem da ste platili ovaj predracun. Druga stvar broj predracuna je 1/16 i to u mjesecu februaru zar vi mislite da ste prvi koji ste u tekucoj godini dobili predracun od naseg kluba i to pod brojem 1.

Opet kazem ako ne zelite da kazete pravu istinu nemojte onda barem meni vrijedjati inteligenciju kao sto ste danas pokusali kada ste mi obrisali par postova a bili su vezani za vas rad a ujedno nisu nikog vrijedjali

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 feb 2016, 18:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Kakav je ovo cirkus, nevjerovatno.
Postoji li neka opcija da se covjek sam banuje odavde ?
Aco poguraj malo
Necu, nema tih para, ti si homo sapiens i znas da je Admin u pravu :).
Donekle, doduse i on pretjeruje, a svi znamo da ne postoji objektivno novinarstvo. Ako neko plati neki clanak, to ce biti i napisano. Tako je to na ovim prostorima, koliko para-toliko muzike. Samo je bezveze sva ova rasprava. Moglo se to jednostavno rijesiti, napisati ljudima nema prenosa i zdravo. Nema sta se nije ovdje spomenulo, od racuna, do tvrdnji da pisu ljudi iz uprave protiv ovog portala. Ako se nece spomenuti i njihova imena, malo je glupo bilo to uopste spominjati, ali eto.
Dakle, niko nije cist.
Hvala, dovidjenja, prijatno. :thumbup:

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 11 feb 2016, 18:54

Ova prepiska sa adminom nikuda ne vodi a najmanje njemu jer ovakav "mahalski" pristup više govori o njemu (vlasnicima). Oni dobro znaju od čega žive i kako funkcionira jedna web stranica odnosno njen rejting a samim time i prihodi koji idu uz sve to. Simpatizerstvo prema jednom klubu u njihovom slučaju se samo svodi na interes prema novcu jer to trenutno mogu, drže monopol i samim time postavljaju pravila igre. To je za sad OK... za sada.
Ne znam da li na forumu ima članova uprave niti me ne interesuje, znam da ima par bivših igrača od kojih je samo jedan trenutno aktivan i ono postova što objavi uvijek su konstruktivni i užitak za čitati.
Ako ima članova uprave i ovo čitaju nadam se da će im ova prepiska otvoriti oči jer stvarno nam ovo ne treba. U eri interneta i komunikacija ovo nam ne treba.
Malo i o novinarima sa ovog portla a nadam se da će se jedan prepoznati: Nije majka Husu karala što se kockao već što se vadio ;)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 11 feb 2016, 18:55

Sa kim igramo sljedecu utakmicu, termin ?

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 11 feb 2016, 18:55

Zasto onda ne pojasnite ljudima ovdje da je ipak ovo bio vas prijedlog da platite nama da bi dobili eksluzivitet odnosno prava prenosa.
Znaci nije uopste bila inivajtiva kluba nego vasa.
I normalno je onda da ce neko uzeti 5 glava kada ti se nude.
Slijedom ovoga je klub odbio hercegovina info i **** koji imaju sigurno bolju opremu od vas.
Znaci u ovom slucaju klub je ispao fer prema vama.
Zasto ljudima ne.kazete da ste i za uzimanje izjava prije i poslije utakmice morali ttaziti dozvolu od komsija jer su vam oni platili put i smjestaj...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 11 feb 2016, 18:58

A sto ste pozurili da uklonite post od tm87
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 11 feb 2016, 19:01

Ipe direktno si optuzen da iznosis pogresne informacije u ime kluba, nadam se da ces reagovati kako ti dolikuje. Javio se forumas zubanovic da ce ti sve on pomoci u vezi foruma i stranice sve je do tebe. Da jednom za sva vremena rijesimo i ovu pricu, pa cemo onda vidjeti ko to gleda stream kad je tekma i ko to zaradjuje pare klikovima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

higuain
Kontakt:

Post Postao/la higuain » 11 feb 2016, 19:02

Cuj klub ucinio uslugu ss, pa zar mislis da bi jos neko dao 500 km da prenosi Zelju u pripremnim utakmicama?
AVANTI NAPOLI!!!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 11 feb 2016, 19:04

higuain je napisao/la:Cuj klub ucinio uslugu ss, pa zar mislis da bi jos neko dao 500 km da prenosi Zelju u pripremnim utakmicama?
Admine odkud njemu pravo da pise na ovom forumu?

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 11 feb 2016, 19:05

higuain je napisao/la:Cuj klub ucinio uslugu ss, pa zar mislis da bi jos neko dao 500 km da prenosi Zelju u pripremnim utakmicama?
Pa eto vidis da je dao.Samo ne sto je klub trazio nego sto su oni tako htjeli...

sofronije
Kontakt:

Post Postao/la sofronije » 11 feb 2016, 19:05

Volimo tebe volimo tebe a njih ko j... :)

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 11 feb 2016, 19:06

Na stranu sve sada. Istina je da je bilo dosta lose komunikacije (tj. nekomunikacije) izmedju naseg kluba i ovog portala, nakon sto je Amar otisao.

Sto se tice partnerstva, sto zbog veoma lose (gotovo nikakve) konkurencije na sportskom online medijskom trzistu, sportsport.ba je zauzeo primat. Samim time, oni su svjesni toga i nije problem u tome sto su svjesni da drze glavnu rijec, vec u tome sto nema konkurencije. Prenosi kluba ce se naplacivati i dalje i to ne samo zato sto je Zeljo velik klub, nego i zato sto je to politika Zelje ma koliki god da je. A ogroman je. Mnogo veci nego sto sportsport.ba moze ikada biti. Da bi se imala cast i prenositi najveci klub, treba platiti. Pa makar i da je u pitanju trening.

Objavljivanje ovog predracuna, sto opet nista ne mora da znaci, jer je vjerovatno predmet pregovaranja, a ne definitivnog sporazuma, je veoma neodgovorno i klub mora da se zastiti od tih stvari. Klub ce to i morati da uradi u buducem periodu. Razlog? Objavljivanje podataka zbog nanosenja stete klubu. Na vasu stetu, Google cache je to snimio i brisanjem cete samo potvrditi taj razlog. Da ne spominjem da ste pisali da je racun u pitanju, a ne predracun. Klub ce se od toga zastiti. Morace.

Sto se tice prenosa, vi za svoje pare mozete prenositi koga hocete. I Zeljo vjerovatno ne zeli da radi sa nekim ko ih ignorise (citaj: ignorisao mnogo vise prije par mjeseci). Samo sto ste vi mnogo, mnogo manji i ne mozete tu popularnost diktirati nicim. Nazalost, odlika malog je da sanjari da je velik.

Ne zelim pozivati ikoga da se odjavi i ne logira vise ovdje, ali ja definitivno hocu. Neko ko vas je mnogo citao otici ce odavde i vise nece na stranicu nikada uci, a ne samo forum, a koga kod da znam - takodjer cu isto da mu kazem i objasnim, a broj je velik. Bez nas i zarada ce da padne, bez nas druge stranice ce poceti da rastu i bez nas (manijaka) ostajete bez najtrofejnijih i najazurnijih na forumu i samoj stranici. Katastrofalna poslovna odluka sa vase strane. Ona ce vas na kraju i kostati.

PS. Inace, svaka cast za posao koji ste radili kada je BiH bila na SP. Tu ste pokazali ogroman napredak i uzivao sam. Prihvatite kritiku, ja od nje nemam mnogo.
Zadnja izmjena: nofle, dana/u 11 feb 2016, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 11 feb 2016, 19:06

Neko napisa da su se nudili hercegovina i sport

higuain
Kontakt:

Post Postao/la higuain » 11 feb 2016, 19:07

Pa dobro ljudi su dali te pare i dobili utakmicu, napravili stream svi gledali i posteno. Ne znam sta je sad problem ako nema streama iz Turske, mislim da je u interesu i kluba i ss da bude ali izgleda da upravi kluba nije u interesu da bude stream.
AVANTI NAPOLI!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 feb 2016, 19:12

DANAN je napisao/la:
Zasto onda ne pojasnite ljudima ovdje da je ipak ovo bio vas prijedlog da platite nama da bi dobili eksluzivitet odnosno prava prenosa.
Slijedom ovoga je klub odbio hercegovina info i **** koji imaju sigurno bolju opremu od vas.
Zasto ljudima ne.kazete da ste i za uzimanje izjava prije i poslije utakmice morali ttaziti dozvolu od komsija jer su vam oni platili put i smjestaj...
Opet sam sebe lazes, nemoj vise... Natjerat ces me da slikam prepiske i postavljam ih ovdje, a to mi bas nije u cilju, vjeruj mi. Ljudi su vam trazili pare za prenose i naravno da ste to odbili. Nakon toga ste nama PARTNERIMA, namjerno pisem velikim slovima, ponudili da prenosimo s tim da niste mogli garantovati ekskluzivitet. Prenosi su vam radjeni sa opremom Hercegovina.infa koju smo mi opet platili. Tako da ti je prica bezveze.
Jesu li vam tražili novac u toj ponudi za prenos?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 feb 2016, 19:13

bagrcavi je napisao/la:Pa mogo si ostaviti onaj zadnji pasus, vidio si da je u duhu pomirenja i partnerskog odnosa. :mrgreen:
Za partnerstvo su potrebne dvije strane :).
Javno objavljivanje dokumenta koji bi trebao da bude dio poslovnog odnosa i poslovne tajne,ne ide zajedno s necim sto se zove partnerstvo.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 feb 2016, 19:14

Ne mogu vjerovat da se veca pompa digla oko (ne)prenosa pripremne utakmice nego oko izostanka istog sa euro tekmi.
Ne znam ko mi je smjesniji admin i veliki ili forumasi u ovoj raspravi, niti vidim svrhu iste.
Moglo se samo napisati pitari nas pogurali vasi nisu i tacku staviti, svako gleda svoj interes i ima li ga u tome. :kafa:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

higuain
Kontakt:

Post Postao/la higuain » 11 feb 2016, 19:15

FKZ1921 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Pa mogo si ostaviti onaj zadnji pasus, vidio si da je u duhu pomirenja i partnerskog odnosa. :mrgreen:
Za partnerstvo su potrebne dvije strane :).
Javno objavljivanje dokumenta koji bi trebao da bude dio poslovnog odnosa i poslovne tajne,ne ide zajedno s necim sto se zove partnerstvo.
Pa morao je da objavi kad ste covjeka napali bez razloga, on vam da dokaz vi opet ne vjerujte. Stvarno vas nekad ne razumijem, mada admin je budala sto se ikako raspravlja sa vama jer sta god da kaze vi kontrirate.
AVANTI NAPOLI!!!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 11 feb 2016, 19:16

DANAN je napisao/la:
Opet sam sebe lazes, nemoj vise... Natjerat ces me da slikam prepiske i postavljam ih ovdje, a to mi bas nije u cilju, vjeruj mi. Ljudi su vam trazili pare za prenose i naravno da ste to odbili. Nakon toga ste nama PARTNERIMA, namjerno pisem velikim slovima, ponudili da prenosimo s tim da niste mogli garantovati ekskluzivitet. Prenosi su vam radjeni sa opremom Hercegovina.infa koju smo mi opet platili. Tako da ti je prica bezveze.
Bas bi volio da vidim Vase prepiske...zarad istine....
Ali molim te postavi i onu u kojoj Emir samoinicijativno daje ovu ponudu...
Zadnja izmjena: DANAN, dana/u 11 feb 2016, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 feb 2016, 19:17

propuh je napisao/la:Ne mogu vjerovat da se veca pompa digla oko (ne)prenosa pripremne utakmice nego oko izostanka istog sa euro tekmi.
Ne znam ko mi je smjesniji admin i veliki ili forumasi u ovoj raspravi, niti vidim svrhu iste.
Moglo se samo napisati pitari nas pogurali vasi nisu i tacku staviti, svako gleda svoj interes i ima li ga u tome. :kafa:
Pa i napisao je admin to al' u šiframa i prenesenom značenju, ne žele oni da priznaju da su finansirani i pomognuti od strane FK Sarajeva, valjda se stide šta li.

A ne trebaju se stiditi, znamo da lete za parama.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.