FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 11 feb 2016, 13:33

kadtrebaglasan je napisao/la:A ako mi kukamo klubu što nema pojačanja, može isto tako i klub kukat nama što nema više ljudi na tribinama.
Sta ima kukat klub...Tušanj je u top 3 po posjecenosti sa cijenom karte od 10 maraka...prodano je cc 700 sezonskih karata ....Taj će se prosjek popravit na proljece jer dolaze atraktivniji protivnici.... Sad sto neke prenese pa očekuju neke desetine hiljada gledalaca na bosanskim stadionima jer drugi par rukavica....uvijek može bolje al sam ja sasvim zadovoljan posjetom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2016, 13:34

mi smo izgleda jedini navijači na svijetu koji stalno kukaju, a klub nam se bori ravnopravno za obje titule :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 feb 2016, 13:37

Umjesto kukanja oni su se odlučili da zovu narod na tribine, nema od kukanja ništa. Naše je da taj dio ispunimo, a za ovo sve što se dešava samo mogu reć da smo veoma nezahvalni. Još 2 igrača maksimalno da se dobije na širini, i da se udaramo nogom u guziсu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 11 feb 2016, 13:43

Ja ću bit zadovoljan kad prosjek bude 5-6 milja, al to je zato što pamtim bolje dane , mislim prije rata. Nije bio, ne znam, Napredak iz Kruševca atraktivan protivnik, a nit smo se mi borili za titulu pa opet skoro pun stadion bude.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 feb 2016, 13:52

Mortus je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Glasni - zato sam i naveo da ce ovi igraci biti na klupi, dakle mogu pogoditi ili asistirati, a pogotovo Krpic koji je striktno igrac sa klupe u ovoj sezoni. Nisu to igraci od kojih nismo imali hajra ove sezone, cak naprotiv.
U pravu si većina njih će na klupu, a možda i u prvu postavu (Govedarica, Haurdić, Sarić- jedan će sigurno igrati u prvih 11).
Krpić sem u Zvorniku nije dao niti jedan gol gdje se lomila utakmica, a da ne pričamo o tome koliko mu treba da dadne gol. Tako je i u Zvorniku bilo od nznm ti kojeg pokušaja, samo sreća je što smo igrali protiv jako slabe ekipe.
Mehidić po meni ne može biti igrač na kojeg se možemo osloniti, čovjek zna opalit pa ako uđe uđe, a timska igra mu je ispod prosjeka.
Ovo što momak reče za utakmicu protiv Viteza, najbolje nam pokazuje trenutno stanje, baš kao i ove pripreme gdje čim napraviš više od 3-4 rokade u timu, nema više te sigurnosti u igri.

Elem, mene je lično jedino strah od nas samih, jer svaka ekipa koja pretenduje na vrh treba imati najmanje 3-4 igrača koja s klupe mogu unijeti svježinu, a mi imamo samo zakrpe, tako da ovi što sad dodju trebali bi biti igrači koji donose nešto novo :think:
Ja ne znam kakvu to jaku klupu ocekujete pored svih okolnosti. Naveo sam vam 4 igraca od kojih smo imali hajra u ovoj sezoni i koji bi mogli pomoci u nekim momentima, a vi odmah poceli omalovazavati Krpic gol za pobjedu pri samom kraju utakmice u Zvorniku, a donjeo nam je pobjedu i protiv Celika u kupu, a znamo i koliko je malo igrao ove sezone. Mehidic takodjer vazan asist imao i zabio golcinu protiv Zrinjskog, a imao je nekoliko izuzetnih utakmica po desnom krilu ove sezone. O Saricu sve znamo, nema potrebe da ponavljam, vec sam napisao njegove reference, dok Govedarica samo moze biti bolji u nastavku, nikako losiji.
Dajte ba, ispade svi ostali timovi imaju na klupi igrace bolje nego u nasoj prvoj postavi, imaju al vraga. S ovim kadrom i odlicnim pripremama mozemo i moramo izboriti Evropu, iluzorno je o tituli pricati, osim da mastamo i vjerujemo u neko cudo. A i to se desava u svijetu sporta.

Jos mi je smjesnija izjava kako smo donji kad izgubimo 2 igraca u jednoj liniji. A ostali timovi nisu donji u tom slucaju/izostanku? Mozes na prstima jedne ruke navesti timove sirom Evrope koji nece biti u problemima kad im izostanu 2 igraca unutar jedne linije? :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 feb 2016, 14:03

Mi imamo prvi tim koji se sigurno nece mjenjati (Piric, Efendic, Kostic, Mehmedagic, Ivetic, Stjepanovic, Ordagic, Zeba, Veselinovic, Saric, Ahmetovic) gdje se jedino mogu rotirati Saric i Haurdic u zavisnosti od protivnika. Imamo i kvalitetne izmjene koje sigurno mogu osvjeziti ekipu i pojacati ritam Skahic, Govedarica, Mehidic i Saric/Haurdic. Znaci nama nisu potrebna pojacanja za prvi tim, nego igraci za nedaj Boze u slucaju povrede nekog od igraca.

Btw. 1000KM kazne cemo vec u startu dobiti u BL jer je Husref suspendovan tu utakmicu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 feb 2016, 14:07

Oni ti ga puse Azmire Azmireee Azmireee :bih: :bih:
Hajde manekeni nasu ljubav ne kupuju titule a ni pojacanja :mrgreen:
Ali bice pojacanja kako igrackom tako i u administrativnom smislu kada svi misle da je gotovo,za nas tada tek je pocelo :!:
Mosa Bodaslo tuzlaci :bih:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 11 feb 2016, 14:13

JA HOĆU TITULU, EVROPA ME NE ZANIMA i zato izražavam nezadovoljstvo (više razočarenje zbog ovakvog prelaznog roka). Kladim se da svi to priželjkujete, samo se tješite Evropom u slučaju ne osvajanja iste. Meni će lično biti krivo da je ne uzmemo jer imamo kvalitetan raspored i dobru priliku, krivo mi je ako će nam titula izmaći u nekih 50000 KM.

Napravili smo ono što niko nije očekivao, ali ne trebamo se sad zadovoljiti s ovim što imamo, trebamo ići do kraja. Dosta je bilo luzerskog mentaliteta i zadovoljštine sa mrvicama. Želim da se svima poseremo u usta, jer su nas omalovažavali sve ove godine.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 feb 2016, 14:41

Mortus brate, ja skoro 32 godine iscekujem titulu, rekao sam da cu uraditi tattoo na prsima sa novim Slobodinim grbom ako osvojimo titulu, znaci sve ti je jasno.
Medjutim, pogresno je misljenje kako ce ti 50000KM to osigurati, imamo dovoljno primjera cak i u nasoj ligi. I ja sam ocekivao Djelmica/Stevanovica i na desnom beku Colica, ne sto bismo tako osigurali titulu (jer niko nam to ne garantuje), vec bismo imali vise kvalitetnih i dokazanih igraca zbog konkurencije i borbe. Ja pretpostavljam da nisu htjeli toliko para ulagati jer imamo prece stvari i dugove koje moramo izmiriti, potrazivanja na svakom koraku, a nas tim je pokazao da moze izboriti Evropu i boriti se za titulu/kup (tim generalno, jer su svi igraci pomogli da budemo trenutni lideri).

I dalje sam ubjedjen da ce biti kalkulacija, ako bismo na primjer igrali finale kupa protiv Sarajeva ili Zrinjskog, komotno bismo mogli kalkulisati u zadnje 2 utakmice upravo protiv ta 2 tima. Bice svega tu.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 feb 2016, 14:55

Niko ti ne garantuje titulu ne znam koga da dovedes, pitari se zaletise sa "pojacanjima" pa ispade skuplja pita neg tepsija.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 11 feb 2016, 15:37

Gifron, ako je kažnjen Husref suspenzijom, a i ja mislim da jeste to će nam bit najveći hendikep u BL . A zar Ragib nema licencu neku ?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 11 feb 2016, 15:39

Skojevska je napisao/la:Niko ti ne garantuje titulu ne znam koga da dovedes, pitari se zaletise sa "pojacanjima" pa ispade skuplja pita neg tepsija.
Pitari na kraju uzeše titulu :kafa: .

I ja ću reći da sam razočaran "pojačanjima". Sad kad su nam se poklopile sve kocke (i da konačno uzmemo titulu), mi imamo mlaku reakciju. Veoma mlaku. Bezvezna pojačanja. Umjesto da ubacimo u brzinu više, mi ostajemo na isto :crazy: . Ono, ne mijenja se ekipa koja pobjeđuje. Đe to ba' . . . .ujedat ćemo se što se nismo pojačali,(ako ne osvojimo). Škripi kod nas na više mjesta. Prvo škripi Ahmetović jer me podsjeća na Krpića . . .jer, bilo je situacija kad mu je trebalo više pokušaja za jeebeni gol . .

Na kraju. Ja bi titulu, a ne moramo u Evropu . .

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 feb 2016, 15:41

[quote="Beduin"]Mortus brate, ja skoro 32 godine iscekujem titulu, rekao sam da cu uraditi tattoo na prsima sa novim Slobodinim grbom ako osvojimo titulu, znaci sve ti je jasno.
Medjutim, pogresno je misljenje kako ce ti 50000KM to osigurati, imamo dovoljno primjera cak i u nasoj ligi. I ja sam ocekivao Djelmica/Stevanovica i na desnom beku Colica, ne sto bismo tako osigurali titulu (jer niko nam to ne garantuje), vec bismo imali vise kvalitetnih i dokazanih igraca zbog konkurencije i borbe. Ja pretpostavljam da nisu htjeli toliko para ulagati jer imamo prece stvari i dugove koje moramo izmiriti, potrazivanja na svakom koraku, a nas tim je pokazao da moze izboriti Evropu i boriti se za titulu/kup (tim generalno, jer su svi igraci pomogli da budemo trenutni lideri).

I dalje sam ubjedjen da ce biti kalkulacija, ako bismo na primjer igrali finale kupa protiv Sarajeva ili Zrinjskog, komotno bismo mogli kalkulisati u zadnje 2 utakmice upravo protiv ta 2 tima. Bice svega tu.[/quote

koliko se ja razumijem u logiku protiv Zrinjskog nema finala kupa ove godine 100% :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 feb 2016, 15:44

De sjebo se momak :D
Ali razumijemo poentu. :thumbup:
Ma sacekat da vidimo koga ce Husref iskopat najavio je moguce pojacanja
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 feb 2016, 15:45

VelikiKemo je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Mortus brate, ja skoro 32 godine iscekujem titulu, rekao sam da cu uraditi tattoo na prsima sa novim Slobodinim grbom ako osvojimo titulu, znaci sve ti je jasno.

I dalje sam ubjedjen da ce biti kalkulacija, ako bismo na primjer igrali finale kupa protiv Sarajeva ili Zrinjskog, komotno bismo mogli kalkulisati u zadnje 2 utakmice upravo protiv ta 2 tima. Bice svega tu.[/quote

koliko se ja razumijem u logiku protiv Zrinjskog nema finala kupa ove godine 100% :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
hahaha j3bote smetno sam s uma :urnebes: a dobro, ima zato protiv Sarajeva, uglavnom kuzis o cemu govorim... i ne ofiraj me ba vise :urnebes: :urnebes:

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 feb 2016, 15:51

kadtrebaglasan je napisao/la:Gifron, ako je kažnjen Husref suspenzijom, a i ja mislim da jeste to će nam bit najveći hendikep u BL . A zar Ragib nema licencu neku ?
Prosli put kad je Husref bio suspendovan, dobili smo 1000KM sto nismo imali licenciranog pomocnog trenera na klupi.
Jedan grad, jedna ljubav!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 feb 2016, 16:04

hahaha j3bote smetno sam s uma :urnebes: a dobro, ima zato protiv Sarajeva, uglavnom kuzis o cemu govorim... i ne ofiraj me ba vise :urnebes: :urnebes:

neću više obećavam beduin hahaahaha
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 feb 2016, 16:04

Zinula usta, da nam je titula odmah ove godine, kao da sljedeća ne postoji. Nema od nas nikog ko ne bi volio da se to desi već ove godine, al i da je ne uzmemo sljedeće godine ćemo biti još jači u svakom smislu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 feb 2016, 16:07

Rekoh ja preduga ova pauza kod nas, covjek previse ima vremena da misli..

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 11 feb 2016, 16:49

Cuj skripi Ahmetovic, boze sacuvaj, sta bi 99% lige dalo za takvog igraca.
dovoljno od mene na ovom forumu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.