Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Khimki (P.P.) 1 1.70
C.Zvezda (-8,5) h1 1.85
Fenerbahce 1 1.25
-10,5+/Kinsey (CZ) 2 1.85
Španija (5,5) z2 1.60
kvota: 11.64
C.Zvezda (-8,5) h1 1.85
Fenerbahce 1 1.25
-10,5+/Kinsey (CZ) 2 1.85
Španija (5,5) z2 1.60
kvota: 11.64
F.Pilepic 7,5 više
Smanjena rotacija kod vitamina,nema Babica,Arapovica i Zorica.Fran u posljednje dvije utakmice mjenja Babica i to dosta uspjesno tako je Panati ubacio 16p i Olimpiji 20.U ovakvim okolnostima granica je stvarno mala ocekujem da igra blizu 30 min i sa dvije trice i jednim ulazom ode u over.
M.Bilan 13,5 više
I za Miru sve je jasno,nema ga veceras ko mjenjati trebao bi igrati preko 30 min,vec je dva puta ove sezone protiv Zvezde prebacivao ovu granicu kada su svi igrali i sa dosta manjom minutazom.
Smanjena rotacija kod vitamina,nema Babica,Arapovica i Zorica.Fran u posljednje dvije utakmice mjenja Babica i to dosta uspjesno tako je Panati ubacio 16p i Olimpiji 20.U ovakvim okolnostima granica je stvarno mala ocekujem da igra blizu 30 min i sa dvije trice i jednim ulazom ode u over.
M.Bilan 13,5 više
I za Miru sve je jasno,nema ga veceras ko mjenjati trebao bi igrati preko 30 min,vec je dva puta ove sezone protiv Zvezde prebacivao ovu granicu kada su svi igrali i sa dosta manjom minutazom.
C.Zvezda h1
Fenerbahce h1
Zirbes 2
Miller 2
Pullen 2
Vesely 2
Premier
kvota 40.09
Fenerbahce h1
Zirbes 2
Miller 2
Pullen 2
Vesely 2
Premier
kvota 40.09
-
- Kontakt:
Ja danas bio ubjedjen da Khimki-Real idu over koseva.Obe ekipe su vise orijentisane u napad nego odbranu,real skoro da je i nema katastrofa su.Jest da navijam za njega i gledam svaku utakmicu al bojim se da nas Khimki ne rastavi na proste faktore.Al vidim da je neko vec predlozio manje koseva pa cu preskocit taj par za predlog
Vesely ne igra mozda da probas Udoha ili DatomeaWilly je napisao/la:C.Zvezda h1
Fenerbahce h1
Zirbes 2
Miller 2
Pullen 2
Vesely 2
Premier
kvota 40.09
ayon bi trebao prebaciti u odsustvu reyesa i nocionija , jos kad se nadoda slaba centarska linija khimkija , trebalo bi u over 12,5
pilepic over zbog odsustva babica , igra dosta otkad ga nema , prebacivao je zadnje 2 lagano otkad ga nema .. 8,5
spanija futsal 1 , kazahstan priredio senzaciju protiv italije , danas mozda nema golmana zbog kartona , svakako su spanci jaci, trebalo za uslova 3para
kvota oko 3,60 , Premier
pilepic over zbog odsustva babica , igra dosta otkad ga nema , prebacivao je zadnje 2 lagano otkad ga nema .. 8,5
spanija futsal 1 , kazahstan priredio senzaciju protiv italije , danas mozda nema golmana zbog kartona , svakako su spanci jaci, trebalo za uslova 3para
kvota oko 3,60 , Premier
Hvala na informaciji.adis30 je napisao/la:Vesely ne igra mozda da probas Udoha ili DatomeaWilly je napisao/la:C.Zvezda h1
Fenerbahce h1
Zirbes 2
Miller 2
Pullen 2
Vesely 2
Premier
kvota 40.09

Danas cemo ovako probati na markicu..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:

Kvota 55.
1.Dovoljno je reci spanci, zadnji medusobni su isli daleko preko ove granice.Jest da je druga utakmica i da je rijeseno pitanje ko ide dalje ali bilo je i sinoc na barsi rijeseno pa su se opet udarali.Isto ocekujem i veceras,sudac je povoljan.
2.Nekom analizom sam dosao na ovo da odigram,nemogu se sjetiti kako hahahahah

3. I ovo isto kao pod dva

4. Uzeo od adisa
5.Realu nedostaje reyes u reketu,ovaj glavonja bi trebao preko,igra bolje u gostima nego kod kuce
6. U el od zadnjih 6 kod kuce prebacivao je pet puta,jednom stao na 10 poena protiv limogesa zbog bo
7. Nekako sam zakljucio da ce ici preko....

Sretno svima!
meni je jako sumnjiv Khimki,ma kakav Real ove sezone bio ne vjerujem da ih mogu pobijediti i treći put ove sezoneadmir12345 je napisao/la:Ja danas bio ubjedjen da Khimki-Real idu over koseva.Obe ekipe su vise orijentisane u napad nego odbranu,real skoro da je i nema katastrofa su.Jest da navijam za njega i gledam svaku utakmicu al bojim se da nas Khimki ne rastavi na proste faktore.Al vidim da je neko vec predlozio manje koseva pa cu preskocit taj par za predlog
Sta danas braca turci spremaju probati iz 2 u 1
Vidim da se ovdje svakako igra tri za tri.
Od njihovih 7 utakmica koje su medjusobmo odigrali 2 su prelaza dosla.
5 puta je bilo 3plus
2 puta od 0 do 2
Danas svakako probati taj prelaz na marku dvije
, a na nekom listicu svakako staviti PM3.
Na koju marku vise probati Vardar u rukometu koji kostuje Rhein-Neckaru koji ih jos uvijek nikada nije pobijedio u medjusobnim. Utakmica je za obe od znacaja. Vardar je prevalio krizu sa pocetka sezone i sad vec imaju 8 uzastopnih pobjeda.
Kvota na Vardar 4.10
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Vidim da se ovdje svakako igra tri za tri.
Od njihovih 7 utakmica koje su medjusobmo odigrali 2 su prelaza dosla.
5 puta je bilo 3plus
2 puta od 0 do 2
Danas svakako probati taj prelaz na marku dvije

Na koju marku vise probati Vardar u rukometu koji kostuje Rhein-Neckaru koji ih jos uvijek nikada nije pobijedio u medjusobnim. Utakmica je za obe od znacaja. Vardar je prevalio krizu sa pocetka sezone i sad vec imaju 8 uzastopnih pobjeda.
Kvota na Vardar 4.10
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
-
- Kontakt:
Jos jedan od mene

Counter-Strike, ESL ESEA Pro League
22:00 Fnatic(SWE) - Virtus Pro(POL) 1 1.30
Kvota mala, ali mislim da lagano dolazi.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kvota pala na 3.5roceda22 je napisao/la:,
Kvota na Vardar 4.10
Ja sam ih spojio sa Laziom, valjda ne bude ko je igro Lazio...

Madureira-Fluminense 1 @6.3 ps1 @2
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Stone Island
- Kontakt:
Gdje ovo igras ziv bio ?deno_TM87 je napisao/la:Counter-Strike, ESL ESEA Pro League
Bet at homeStone Island je napisao/la:Gdje ovo igras ziv bio ?deno_TM87 je napisao/la:Counter-Strike, ESL ESEA Pro League
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
- Stone Island
- Kontakt:
E golemo.
-
- Kontakt:
Prodje na koseveadmir12345 je napisao/la:Ja danas bio ubjedjen da Khimki-Real idu over koseva.Obe ekipe su vise orijentisane u napad nego odbranu,real skoro da je i nema katastrofa su.Jest da navijam za njega i gledam svaku utakmicu al bojim se da nas Khimki ne rastavi na proste faktore.Al vidim da je neko vec predlozio manje koseva pa cu preskocit taj par za predlog

2-0. 35.minBolanos je napisao/la:Madureira-Fluminense 1 @6.3 ps1 @2

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.