FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
a sad o sezoni...
obzirom na pojacanja drugih timova, kao i na reputaciju vecine nasih igraca osvajanje titule u ovim okolnostima bi bilo SVJETSKO CUDO i mega trijumf prije svih Musemica, pa onda Zebe, Ahmetovica i ostalih kljucnih igraca...jer realno da prvak bude tim u kojem znacajnu ulogu igraju Efendic, Krpic, Mehidic itd bi bilo zaista golemo, nevjerovatno.
treba se staviti u poziciju ostalih timova i sasvim je logican nacin na koji oni posmatraju Slobodu..ok jesmo prvi, i imamo odlican raspored, ali "normalno" je da oni misle da necemo izdrzati i da imaju bolje igrace..normalno je jer su doveli zvucnija imena, na papiru imaju bolji kadar itd itd..sad naravno daleko od toga da su nasi igraci losi, ali vecina ih ne poznaje.. I mi smo bili u slicnoj poziciji kad smo ulazili u PL, kasnili smo za Jedinstvom i jos nekim, ali smo bili ubjedjeni da ulazimo, da to nije frka jer smo imali po imenima najjaci kadar u federalnoj ligi mozda ikad
sto se tice sirine kadra, nakon odlaska Kise TRENUTNO imamo manji fond igraca nego sto smo imali u prvom dijelu tako da ja smatram da su jos najmanje 2 pojacanja NUZNA..
sto se tice izostanaka i povreda, mislim da bi sa svakim duzim izostankom Ahmetovica, Zebe i Kostica otisle i nase sanse...Osim toga, imamo dovoljno siroku klupu da zamijenimo po jednog igraca u svakoj liniji, osim ovih kljucnih..problemi nastaju kad nam fale dva igraca u istoj liniji, ili bilo koji od nosilaca igre
pricajte vi sta hocete, ali ja nisam bas optimista da ce Mehidic i Krpic dugorocno da ti donesu titulu, ili da parafraziram, bilo bi svjetsko cudo ako to isto uspiju..jos je i Govedarica propao ko kauc nakon povrede..
da rezimiramo, treba biti iskren, na papiru imamo najslabiji tim od ova 3-4 konkurenta , kao i najmanju sirinu kadra... imamo mozda najbolji raspored i sigurno najboljeg trenera
treba priznati i to da smo se svi nadali da ce nam prelazni rok biti MNOGO bolji i veci od Haurdica i Lakicevica..svi smo znali da to nece biti vise od 3-4 igraca, ali svi smo i ocekivali neke kvalitetnije igrace , bar po imenu..
ostaje nam da se nadamo u genijalnost Husrefa da ce od igraca koje objektivno 90% nas ne bi htjelo u svom timu da mogu birati napraviti igrace dostojne sampiona, da se nadamo da ce nas zaobici povrede i kartoni kljucnih igraca, i da vjerujemo da je Husref pogodio sa pojacanjima...a da smo svi ocekivali vise- jesmo sigurno
obzirom na pojacanja drugih timova, kao i na reputaciju vecine nasih igraca osvajanje titule u ovim okolnostima bi bilo SVJETSKO CUDO i mega trijumf prije svih Musemica, pa onda Zebe, Ahmetovica i ostalih kljucnih igraca...jer realno da prvak bude tim u kojem znacajnu ulogu igraju Efendic, Krpic, Mehidic itd bi bilo zaista golemo, nevjerovatno.
treba se staviti u poziciju ostalih timova i sasvim je logican nacin na koji oni posmatraju Slobodu..ok jesmo prvi, i imamo odlican raspored, ali "normalno" je da oni misle da necemo izdrzati i da imaju bolje igrace..normalno je jer su doveli zvucnija imena, na papiru imaju bolji kadar itd itd..sad naravno daleko od toga da su nasi igraci losi, ali vecina ih ne poznaje.. I mi smo bili u slicnoj poziciji kad smo ulazili u PL, kasnili smo za Jedinstvom i jos nekim, ali smo bili ubjedjeni da ulazimo, da to nije frka jer smo imali po imenima najjaci kadar u federalnoj ligi mozda ikad
sto se tice sirine kadra, nakon odlaska Kise TRENUTNO imamo manji fond igraca nego sto smo imali u prvom dijelu tako da ja smatram da su jos najmanje 2 pojacanja NUZNA..
sto se tice izostanaka i povreda, mislim da bi sa svakim duzim izostankom Ahmetovica, Zebe i Kostica otisle i nase sanse...Osim toga, imamo dovoljno siroku klupu da zamijenimo po jednog igraca u svakoj liniji, osim ovih kljucnih..problemi nastaju kad nam fale dva igraca u istoj liniji, ili bilo koji od nosilaca igre
pricajte vi sta hocete, ali ja nisam bas optimista da ce Mehidic i Krpic dugorocno da ti donesu titulu, ili da parafraziram, bilo bi svjetsko cudo ako to isto uspiju..jos je i Govedarica propao ko kauc nakon povrede..
da rezimiramo, treba biti iskren, na papiru imamo najslabiji tim od ova 3-4 konkurenta , kao i najmanju sirinu kadra... imamo mozda najbolji raspored i sigurno najboljeg trenera
treba priznati i to da smo se svi nadali da ce nam prelazni rok biti MNOGO bolji i veci od Haurdica i Lakicevica..svi smo znali da to nece biti vise od 3-4 igraca, ali svi smo i ocekivali neke kvalitetnije igrace , bar po imenu..
ostaje nam da se nadamo u genijalnost Husrefa da ce od igraca koje objektivno 90% nas ne bi htjelo u svom timu da mogu birati napraviti igrace dostojne sampiona, da se nadamo da ce nas zaobici povrede i kartoni kljucnih igraca, i da vjerujemo da je Husref pogodio sa pojacanjima...a da smo svi ocekivali vise- jesmo sigurno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:a sad o sezoni...
...
...
...
...
a da smo svi ocekivali vise- jesmo sigurno
ultrasstyle, ako mi vjeruješ, nisam mogao zaspat' jer mi nisi odgovorio sinoć
za srce si me ujeo, eto, samo da znaš

za srce si me ujeo, eto, samo da znaš
TO je ono što sam i ja primjetio i što možda nisam na najboljui način prezentovao.ultrasstyle_tz je napisao/la:a sad o sezoni...
Kad imamo dva igrača van prve postave unutar jedne linije mi smo pušiona.
Ovo za Bilbiju mi se ne sviđa, jer ljudi pokupiše sve što valja. Zrinjski će vjerovatno pregazti sve barem ako se gledaju pojačanja.
i upravo ovaj dio u poređenju sa našom situacijom u Prvoj ligi mi bi sad vrlo lako mogli biti Jedinstvo, a Zrinjski Sloboda.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
joj kol'ko me po jajima češka neki loš predosjećaj
ovdje kažu da ne idem, ko je sad u pravu, ti ili oniMortus je napisao/la:A bio si protiv Zvijezde, znači da lažešChinaglia je napisao/la:dobro, ja ne idem na tekme, ali sam se potrudio dati svoje viđenje na osnovu komentara na Face stranici, ali i ovdje na forumu

Kapiten Zeba: Nadam se da ću napraviti nešto veliko za Tuzlu, svi su to zaslužili! #SamoSloboda
Baš se vidi da je Vesli grohno poslije ovog gubitka majke. Strašno mi je žao momka, zaslužio je prvu utakmicu na Tušnju da mu se oda počast na bilo koji način.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Smijesno mi kad procitam neko ce nekog pregazit, tako su i pitari pisali prije pocetka sezone pregazit cemo ligu svi po 5-0.
samo ne znam sta hocete za klupu nece ti ibricic sjedit na klupi.
samo ne znam sta hocete za klupu nece ti ibricic sjedit na klupi.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ocekujemo da se ocituju o stanju u FK Slobodi Kareli i Suljo. Pripreme, pripremne utakmice, dovodjenje igraca, odlasci, stanje terena na Tusnju i najbitnija stavka finansije kluba iz Rudarske. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hoce Bilbija ili J.Mesanovic...Zakaric ili Todorovic...Stevanovic ili Stanic...Lendric ili Djermanovic...Krstanovic ili Kresinger..Sefko Okic i mozda Velkoski itd itd
da se na glavu nasadis ne mozes me ubijedit da je bolje povuci sa klupe Krpica i Mehidica nego Lendrica i Stevanovica ili Okica i Velkoskog, Mesanovica i Zakarica
da se na glavu nasadis ne mozes me ubijedit da je bolje povuci sa klupe Krpica i Mehidica nego Lendrica i Stevanovica ili Okica i Velkoskog, Mesanovica i Zakarica
Taj isti Mehidic dade gol najboljoj odbrani u ligi al neka svi su bolji nego nasi.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
taj isti Mehidic nas uvede u Premijer Ligu ako cemo dotle ic, Krpic isto tako....pa opet jel ti smatras da Slobodi ne trebaju bolji igraci ?
ili da mozda nema boljih igraca od njih, to je vec nesto drugo
ili da mozda nema boljih igraca od njih, to je vec nesto drugo
za klupe ne trebaju.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ultrasstyle ,niko ba nije očekivao nešto više. Naročito nakon turbulencija u decembru. Komentari ,barem na tribini ,posle prvih utakmica u augustu -septembru su bili u stilu daj bože da se ostane u ligi, a eto dokle dogurasmo. I svi su u pravu za ta pojačanja i za slabosti koje imamo, al ja kolko znam ciljevi na početku sezone su bili dosta skromni .Opstanak i eventualno lagano podizanje prema Evropi. Ni uprava ni Azmir ni Husref ,ma niko nije ni spominjo ništa više od toga.Samim tim nije se ni planiralo neko značajnije pojačavanje ekipe. Eh sad, to što smo došli u situaciju da se možemo nadat čak i tituli ne može promijeniti neke (ne)rješive probleme,koji nam ne dozvoljavaju da se raspištoljimo sa pet skupih pojačanja.Biće kako bude, al razočarenja ne bi smjelo biti, jer primarni cilj,opstanak i eventualna borba za Evropu su već, ako smijem reći ,ostvareni.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Primarni cilj slobodno izbriši... toga više nema... Napada se titula....TO JE PREDSJEDNIK REKAO JASNO I GLASNO.... nikakav opstanak,nikakva evropa... NE KONTAM STO SE NEKI PRAVE GRBAVI....ne ti konkretno al je rečeno TITULAkadtrebaglasan je napisao/la:Ultrasstyle ,niko ba nije očekivao nešto više. Naročito nakon turbulencija u decembru. Komentari ,barem na tribini ,posle prvih utakmica u augustu -septembru su bili u stilu daj bože da se ostane u ligi, a eto dokle dogurasmo. I svi su u pravu za ta pojačanja i za slabosti koje imamo, al ja kolko znam ciljevi na početku sezone su bili dosta skromni .Opstanak i eventualno lagano podizanje prema Evropi. Ni uprava ni Azmir ni Husref ,ma niko nije ni spominjo ništa više od toga.Samim tim nije se ni planiralo neko značajnije pojačavanje ekipe. Eh sad, to što smo došli u situaciju da se možemo nadat čak i tituli ne može promijeniti neke (ne)rješive probleme,koji nam ne dozvoljavaju da se raspištoljimo sa pet skupih pojačanja.Biće kako bude, al razočarenja ne bi smjelo biti, jer primarni cilj,opstanak i eventualna borba za Evropu su već, ako smijem reći ,ostvareni.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
A ako mi kukamo klubu što nema pojačanja, može isto tako i klub kukat nama što nema više ljudi na tribinama.
kadtrebaglasan je napisao/la:A ako mi kukamo klubu što nema pojačanja, može isto tako i klub kukat nama što nema više ljudi na tribinama.

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Kontakt:
Pardon, jest Azmir to izjavio ,ali mislim da je to više bilo u kontekstu tadašnje situacije, da se malo da adrenalina igračima i publici ,da se podignemo posle onog crnjaka oko ostavke i tih stvari. Ne znam ,nisam siguran da je sto posto bio siguran u to što je reko, al to je samo moje mišljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.