pile87 je napisao/la:TOJEMOJTIM je napisao/la:Ovo što radi Amar cijelo vrijeme otkad je tu - po pitanj Bekrića je: Marketing!!!!!!! Vjeruj mi (on zna koliko je Bekrić dobar- ili bolje reći: prosječan), ali pokušava napumpati njega ali i druge kako biih prodao (njega je pumpao radi ugovora koji mu je bio pred krajem).
Štilić npr. za njega je Rivaldo, vjerujem da je Pelak bolj od njega, Zeba barem 30% i nadam se da ćemo se svi skupa uvjeriti u to (ako Zeba i dođe).
Volio bih da kupimo jakog špica pored Zebe i zamjenu za Radovanovića....i bojim se za zadnjeg veznog - nisam siguran daa je Ćulum toliko dobar
Ima malo marketinga ali ima i podcjenjivanja sa strane pojedinih ljudi nije sve onako kako cujes od drugih nekad treba i gledati na te stvari iz vlastitog ugla.Bekric je statisticki najkorisni igrac lige, ne sjecam se da je iko odavno imao ovliki broj asistencija i golova u PL, Radovanovic je bio kostanta i jedan je od standardnih prvotimaca koje je podigao pehar prvaka ove drzave, Culum je sigurno igrac koji je presjekao navise protivnickih napada u lizi i defintivno prevaga u sredini terena jer smo se iz takvih situacija pokazali kao najopasni.Nemojte Amarove izjave uzimati zdravo za gotovo on ima svoj poseban nacin ophodjenja prema igracima i nemojte da nam je sve tudje draze od nasega jos jednom ovi momci su podigli pehar prvaka ove drzave.
stoji dosta toga što si rekao
ali isto tako mi individulano nismo jaki
i trebaju nam igrači koji su jedan na jedan jaki
amar je uspostavio spremnost, disciplinu i organizaciju igre i zbog toga smo prvaci
jer smo najozbiljniji
po meni problem nije u stoperima već u bokovima (Radovanović i Bajić) i to će Amar probati riješiti
Špica nemamo - Mešanović je OK ali on nema silinu, nema više startnost i ovo što je uradio je bilo na rutinu i majstorluk - ali treba nam neko i jak i brz i usput majstor
Ćulum je OK ali puno griješi u tranziciji (kad osvoji loptu) slab pas i oslobađanje od lopte, Svraka zna lopte i nadam se da će biti još konkretniji
Ja mislim da bi nam Murat bio sjajno pojačanje (i rutiner i konta igru, ima šut i centaršut).
Krilni igrači su odlični - baš odličniPo meni Zeba 30% jači od Bekrića
i to je to