PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MuhamedTM

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 04:34

Joker sta je ovo :D pleska s lijeve I desne strane za sekundu. Gdi si pajdo pobjegao?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 04:35

PlavaPorodica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Strumfovski nacin brojanja trofeja i pricanja o istim mi je jedna od najfascinantnijih stvari na ovom forumu. Da ne znas ko su FK Sarajevo i FK Zeljeznicar pomislio bi da je razlika između njih nekih dvadesetak trofeja u korist zeljeznicara, a ne par. Mislim da ako Sarajevo u narednih 10 godina osvoji 10 puta ligu, opet ih ne bi prestigli po trofejima, nego bi samo mi mislili da smo u stvari trofejniji od golemog kluba sa Grbavice.
A to se inače premier liga igra još od 19 vijeka?
Šta ti očekuješ više od ovih ,ne toliko mnogo,poslijeratnih godina,da imamo 20 titula,pa tad bi se kao mogli kofrčit?!
Ne kontam te uopšte..jedno su strane lige,koje datiraju vec dugi niz decenija gdje najtrofejniji klubovi imaju po 15-20 titula,a drugo je naša liga.
A kako god okreneš, reci ako lažem da Željo ima duplo više titula od ekipe koja je na drugom mjestu po broju trofeja.
Tako da doviđenja i prijatno :salut:
Ne ocekujem ja da vi imate 20 titula vise, ali se ponasate tako bahato kao da ih stvarno imate. Jednom je forumas kojeg necu imenovati napisao da je omjer u trofejima između nas i vas 12-6, tad umalo nisam prosuo kafu po tastaturi. Je li to i ti tvrdis neku slicnu glupost, duplo vise trofeja?? Objasni molim te!

@Muhamede, na te tvoje gluposti ne vrijedi odgovarati, ti i smislen post ne idete u istu recenicu, idi svađaj se sa aldinom..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 04:41

Spijun s trebom pa bolan I ja bi bio ljut na nekoga ko me stalno ponisti ko kondukter.
Reci mi molim te koliko ima trofeja FKS a koliko FKŽ? Koliko igraca ste prodali I zaradili na njima? Koji su to igraci BiH repke da su ponikli ili postali igraci u FKS a da igraju ili su igrali za repku.

Sto se ja zajebavam s vama to ne znaci da ste trofejniji.

aldin je vaš zato ga I zajebavamo svi ne samo ja. Sto se ljutis odma jesi nekakav :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 04:46

Diskusija sa narkomancicem sa Alipasina koji jos nema ni licnu me ne zanima, tako da mozes ici na spavanje. Ako @Plavaporodica odgovori, sa njim sam spreman pricati jer mu postovi ne izgledaju kao da ih pise dijete na LSD-u. Pozz
Bahati, bahati Željkan!
1946

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 11 feb 2016, 04:47

joker90 je napisao/la:
PlavaPorodica je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Strumfovski nacin brojanja trofeja i pricanja o istim mi je jedna od najfascinantnijih stvari na ovom forumu. Da ne znas ko su FK Sarajevo i FK Zeljeznicar pomislio bi da je razlika između njih nekih dvadesetak trofeja u korist zeljeznicara, a ne par. Mislim da ako Sarajevo u narednih 10 godina osvoji 10 puta ligu, opet ih ne bi prestigli po trofejima, nego bi samo mi mislili da smo u stvari trofejniji od golemog kluba sa Grbavice.
A to se inače premier liga igra još od 19 vijeka?
Šta ti očekuješ više od ovih ,ne toliko mnogo,poslijeratnih godina,da imamo 20 titula,pa tad bi se kao mogli kofrčit?!
Ne kontam te uopšte..jedno su strane lige,koje datiraju vec dugi niz decenija gdje najtrofejniji klubovi imaju po 15-20 titula,a drugo je naša liga.
A kako god okreneš, reci ako lažem da Željo ima duplo više titula od ekipe koja je na drugom mjestu po broju trofeja.
Tako da doviđenja i prijatno :salut:
Ne ocekujem ja da vi imate 20 titula vise, ali se ponasate tako bahato kao da ih stvarno imate. Jednom je forumas kojeg necu imenovati napisao da je omjer u trofejima između nas i vas 12-6, tad umalo nisam prosuo kafu po tastaturi. Je li to i ti tvrdis neku slicnu glupost, duplo vise trofeja?? Objasni molim te!

@Muhamede, na te tvoje gluposti ne vrijedi odgovarati, ti i smislen post ne idete u istu recenicu, idi svađaj se sa aldinom..
Evo joker pojasniću nije problem.
Od osnivanja premijer lige 2000. Godine, pa do dana danas Željo je 5.puta prvak bio.Drugi pratilac mu je Zrinjski,koji je od tada osvojio 3 titule.Na diobi treceg mjesta je Sarajevo i Široki sa 2.titule.Ostale ekipe tipa Borca,Leotara,Modrice su jednom prvaci bili.
Ako racunamo poslijeratni period,to jeste od 1995-2000,dok premijer liga nije bila pod ovim nazivom, Željo je bio prvak jedanput i to je ukupno 6 titula.Sarajevo je takodje bilo prvak jedanput,sveukupno 3 titule.Celik je u tom periodu,cini mi se tri godine za redom, 95,96,97 osvajao trofej prvaka i tako sveukupno ostao na te 3.titule.

Znaci ukupan poredak je:
1).Željo-6 titula
2)Sarajevo,Zrinjski i Čelik-3 titule
3).Široki Brijeg-2 titule

Laku noc ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 04:52

PlavaPorodica je napisao/la: Od osnivanja premijer lige 2000. Godine, pa do dana danas Željo je 5.puta prvak bio.Drugi pratilac mu je Zrinjski,koji je od tada osvojio 3 titule.Na diobi treceg mjesta je Sarajevo i Široki sa 2.titule.Ostale ekipe tipa Borca,Leotara,Modrice su jednom prvaci bili.
Ako racunamo poslijeratni period,to jeste od 1995-2000,dok premijer liga nije bila pod ovim nazivom, Željo je bio prvak jedanput i to je ukupno 6 titula.Sarajevo je takodje bilo prvak jedanput,sveukupno 3 titule.Celik je u tom periodu,cini mi se tri godine za redom, 95,96,97 osvajao trofej prvaka i tako sveukupno ostao na te 3.titule.

Znaci ukupan poredak je:
1).Željo-6 titula
2)Sarajevo,Zrinjski i Čelik-3 titule
3).Široki Brijeg-2 titule

Laku noc ;)
Procitaj ti onaj moj post gore, nisi me razumio. Ne sporim ja da ste vi trenutno trofejniji, nego da je razlika u 2 trofeja samo, a to se pokusava predstaviti kao puno drugacije. Ovdje racunam i titule iz bivse drzave, jer i tad se igrao fudbal, ako se ne varam, puno ozbiljniji od ovog sad.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 04:52

Auuu yebo te koja si ti faca, setal narod tvojim komsilukom? Strah I trepet. Hvala Bogu dragom za sve sto imam I nikad se niti dicim niti podnosim racune sitnim jajarima.
Ti samo mozes biti totalni laik ako vjerujes u sve stvari koje pisem. Uglavnom bio si se nesto kofrcio pa kad sam ti klempu spuco posto si ko mis mekinjas.
Hajde sada tisu I nemoj glumiti budalu reci koliko trofeja imate.
Nemoj se ljutiti jesi to dobio crvenku pa si nadut.

Edit : kako si jos ovdje a neki dan kazes sto vas benjo nije sve pobio I pominjes rahmetli Mirzu.
Misu mali jadni jado.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 04:57

De hasisaru pusti me da razgovaram sa normalnim covjekom, ciji jarani nisu nasmrkani balavci, kojima on daje savjete kako to ne valja. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 05:01

Bježiš s teme I ponavljam laik si duduk, balvan koji sve konta bukvalno.
Ako je sve sto imas reci to narkomanu I takve gluposti. Onda zavezi vodaj trebu I spijuniraj Mulalica pa prijavi da svi znaju.

Trava nije droga kuduze
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 05:06

Jesi to i ti smrkao veceras sa drugovima pa ne mozes da spavas? :lol: Ali dusa draga, on im rekao ne valja to, samo trava. Tacno sam prije toga kontao da si ti neki stariji, ozbiljan lik, koji samo ima probleme sa maternjim jezikom, jbg, al istina bijase drugacija. Hasisaru kad budes imao ovo dođi da razgovaramo, do tad diskusije vodi sa tim svojim balavcima koja droga valja. :urnebes:
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 05:08

Hajde moze evo na kafu reci kad I gdje da prebijemo koju pametnu kuduze.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 05:19

joker90 je napisao/la:Jesi to i ti smrkao veceras sa drugovima pa ne mozes da spavas? :lol: :urnebes:
slika
Znaci ti smrkas zato nisi zaspo, cuj jesi to I ti smrko.
Ne ja nisam, steta za tebe drug. Vidim da me zadnjih dana mrzis, nisam znao sta je problem.
Kani se droge idi na zelenilo.

Sta to slikas bolan sakri to nemoj da ko skonta da nije tvoje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 05:25

Kakva mrznja moj @Muhamede, evo i veceras si sam sve zapoceo. Pokusam normalno razgovarati sa likom, ti upadas, dosadan ko svrab i unistis nam diskusiju, evo lik otisao. Slabo uđem ovamo na temu zadnjih par dana, ali vidim da s kim god pricas mene se dotaknes i prozoves. Ko tu koga mrzi? Hvala za poziv na kafu, ali preskocit cu, popij ti to brate s nekim drugim. Slika je sa neta, naravno da nije moje. :lol: :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 05:31

Iskreno ti kazem poslije onog tvog sranja za benju I onakve stvari zasluzio si klempu za klempom.
Dok sam bio u banovicima ti I doe ste svaki dan pisali na moj racun. Sad kad te malo pritisnem ti odma izgubis kontolu I zoves me narkomanom I sta ja znam cim. Nije frka ja znam sta sam I ko sam I forum mi je jedan dio praznjenja I izbacivanja lose energije.

Evo zavrsavam raspravu I bilo sta, vidim da porazen ides kunjati.
Laku noc ipak nije beg cicija :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 05:40

Narkoman je naziv za osobu koja je uživatelj opojnih droga. Riječ je o izvedenici iz grčke riječi 'narkomanija'. Narkomanija (grč.) je navika uživanja narkotika, u proširenom značenju toksikomanija
Marihuana je osušeno cvijeće biljke konoplje (Cannabis sativa) , koje se koristi kao opojna droga.
Ne mozes se Muha jbat, a da ti ne uđe.. :lol: Ovo nisam ja izmislio, ovo su definicije sa Wikipedie, pa sad, nisam ja kriv sto te ovo vrijeđa. Odoh spavat moj maloljetni druze, pa cujemo se opet samoproglaseni dominatoru i pobjednice forumskih prepucavanja. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 05:47

Paša moj solidni to je biljka koja se koristi u cijelom svijetu. Za pacijente s karcinomom, diabetes, probleme s zglobovima, poboljsavanje apetita, za ljude koji boluju od raznih bolesti. To je prirodno natural Bog dragi stvorio. Nije vjestacki kao kokain,krek,meth,acid,mdma pure itd.

Hajde eto joker ili spijun s trebom. Laku noc **** te balavac od 33 tako pametna. Izgleda da je Google tvoj best friend.
Nemoj sad reci vidi izinog ili nek vas benjo pobije. Nadam se da si miran a ja travar odlazim. Valja malo spavati.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 06:01

MuhamedTM je napisao/la:Paša moj solidni to je biljka koja se koristi u cijelom svijetu. Za pacijente s karcinomom, diabetes, probleme s zglobovima, poboljsavanje apetita, za ljude koji boluju od raznih bolesti. To je prirodno natural Bog dragi stvorio. Nije vjestacki kao kokain,krek,meth,acid,mdma pure itd.

Hajde eto joker ili spijun s trebom. Laku noc **** te balavac od 33 tako pametna. Izgleda da je Google tvoj best friend.
Nemoj sad reci vidi izinog ili nek vas benjo pobije. Nadam se da si miran a ja travar odlazim. Valja malo spavati.
Onda vjerovatno ti je taj Bog rekao i da je susis, motas i duvas? :lol: I te vjestacke droge koje pominjes su sve pocele kao lijekovi za nesto, spid kao lijek za mrsanje, kokain kao lijek za depresiju, sumnjam da ti sa svojih 16-17g koristis marihuanu radi zdravstvenih problema, tako da dzabe bacas filozofiju.

Hajde eto @Muhamed, ili hasisar, laku noc, nemoj psovati drugu svom tako. Tebi bi knjiga malo vise trebala biti best friend, manje internet. A ne daj Boze da ti pozelim tako nesto, pa ti si moj drug, cuvaj mi se, po AP-u svega ima. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 06:11

Sta kaze kokain lijek, dobro sad kontam sto je hitler pobio onoliko ljudi, sigurno bio pod depresijom pa povuko koju liniju prenijelo ga ko laku :facepalm:
Spid za mrsavljenje ajjjjjj joj brate de brisi to dok te nisam citiro pa da narod ne ograjise kad procita sta ti pises.

Znaci kokain I spid lijekovi hahahahahahah :urnebes: :tokralju: :bow:

Trava je droga kokain jok ,meth jok, spid jok, molly jok eksa.

Buraz ti si kralj a ja sam hajvan jedan, jel sad ok.
Ti sve neces da pricas ali taj inat tvoj ti mira n.e.d.a

Ja da napisem rodjak mi el chapo. Ti bi nakon 7 dana napiso kad bi se zakacio samnom, suti muha narkomanu rodjak ti u zatvoru a ti na forumu. Toliko si ti bukvalan i sve ozbiljno shvatas.Google that playa!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 06:26

Evo sve ostajem jos jer mi je zabavno opet s tobom se prepucavati, nisam dugo dolazio na temu, al evo sta dobijem od tebe. :facepalm: Opet demonstriras glupost i neobrazovanost. Kljucna rijec Muhamede, POCELE kao lijekovi, prije nego sto su zloupotrijebljeni kao opojne droge. Evo da te tvoj Joker nauci nesto da mozes raji pricati pred haustorom dok duvate. U vrijeme kada su upala pluća, tuberkuloza, pa čak i obična prehlada bile smrtonosne i opake bolesti, heroin se pojavio kao lijek za kašalj. Godinu dana nakon toga je trebalo takvim ko ti da ga pocnu koristiti u druge svrhe. :D
Od 1880-ih pa sve do početka 20. stoljeća kokain ne samo da nije bio zabranjen, već se koristio i kao dječiji lijek za zubobolju! Da ti pricam ko je bio Sigmund Freud i to, nema smisla, kad ti nisi dalje od lektire za 5. razred dogurao. Tako da Muha prije nego sto pokusas nesto ismijati, bar proguglaj, nije tesko. Svi znamo sta su danas pomenute supstance, ali nisu s tom svrhom stvorene. Znam da nema smisla sto ti ovo pisem, ali opet volim kad neko nesto nauci od mene.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 06:39

Steta ispisanih slova ali u svakom slucaju hvala za trud, sad znam da si 100% lud.
Nisi los vidis kako doleti cica na kolica, ti rece neces pricati samnom a evo davis me I peglas vec sat.
Neko predavanje mi drzi kako je kokain dobar itd.
KLJUCNA rijec je vjestacki napravljeno I dobro jutro kolumbo amerika je iza coska.
Pokusaj pravljenja lijeka koji nije uspio, ustvari jeste onima kao ti barem priznas da volis na nos.
Nego sta imas protiv trave koju je probalo ili koristi vise od 60% ljudi na dunjaluku. Naucnici su to utvrdili ne ja.

I jos nesto el chapo mi nije rodjak da znas.

istrosi mi bateriju **** te patak, hajde ucitelju pitarski inace ste poznati po tome da nam otvarate oci I skolujete nas. Pozzz I posveti vise paznje trebi nego forumu. Tamo mozda karas ovdje te tuckaramo redovno.

Halali I nemoj sta zamjeriti.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.