FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
iskulira me ultrasstyle, neću mu halalit
-
- Kontakt:
Chinaglia, 'oćel više taj Lacio iskulirat ovaj vikend pa dat' gol , da bacimo koju kintu ?
večeras igra protiv raspale Verone, al' pošto smo i mi raspali, ništa me ne bi iznenadilo
treba čekat' zicer na poraz Lazija, a što se tiče pobjeda, ako naleti nešto, za sada ništa od toga
treba čekat' zicer na poraz Lazija, a što se tiče pobjeda, ako naleti nešto, za sada ništa od toga
-
- Kontakt:
Ako ga Lulić ne metne iz huje, neće niko .
Dva put si me zajebao veceras igram dvicu (kakav sam peh dobice Lacio u hendikepu
)

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
kako dva puta, jednom, protiv Napolija
Vi se uhvatili klupe ko da svaki klub na svijetu ima 2 jednako jaka tima. Pa i Barci kad oduzmes Messija i Neymara dosta slabije izgleda. Srecom ne cini nam igru samo Ahmetovic i Zeba, i kad bi igrali bez njih dvojice opet ima Veseli, Ordagic u napadu, a nismo ni rupe u odbrani sto je dovoljno da se mozemo nadati za 3 boda u PLBiH, sto protiv Travnika u gostima, sto protiv Sirokog kod kuce. Da vas podsjetim da je Mehidic kojeg ni ne navodite kao rijesenje s klupe, dao gol najozbiljnijem konkurentu za titulu, ekipi sa najjacom odbranom.
I gori su osvajali ligu a nismo u situaciji da moramo za klasu bolji od ostalih biti da bi izasli u Europu ili osvojili titiulu. Samo 12 kola do kraja i najlaksi raspored ljudi
Naravno treba nam par igraca za sirinu i tako bi bili dosta jaci, ali nije kraj svijeta, i nije raspad nase igre ako se potrefi da nam se povrijede 2 najbolja igraca. Fokus baciti na ligu ako nas dobro krene u prvih par kola, a u kupu sta bude.
I gori su osvajali ligu a nismo u situaciji da moramo za klasu bolji od ostalih biti da bi izasli u Europu ili osvojili titiulu. Samo 12 kola do kraja i najlaksi raspored ljudi

Naravno treba nam par igraca za sirinu i tako bi bili dosta jaci, ali nije kraj svijeta, i nije raspad nase igre ako se potrefi da nam se povrijede 2 najbolja igraca. Fokus baciti na ligu ako nas dobro krene u prvih par kola, a u kupu sta bude.
Nad tobom sunce najljepše sja
A bio si protiv Zvijezde, znači da lažešChinaglia je napisao/la:dobro, ja ne idem na tekme, ali sam se potrudio dati svoje viđenje na osnovu komentara na Face stranici, ali i ovdje na forumu

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
U pravu si većina njih će na klupu, a možda i u prvu postavu (Govedarica, Haurdić, Sarić- jedan će sigurno igrati u prvih 11).Beduin je napisao/la:Glasni - zato sam i naveo da ce ovi igraci biti na klupi, dakle mogu pogoditi ili asistirati, a pogotovo Krpic koji je striktno igrac sa klupe u ovoj sezoni. Nisu to igraci od kojih nismo imali hajra ove sezone, cak naprotiv.
Krpić sem u Zvorniku nije dao niti jedan gol gdje se lomila utakmica, a da ne pričamo o tome koliko mu treba da dadne gol. Tako je i u Zvorniku bilo od nznm ti kojeg pokušaja, samo sreća je što smo igrali protiv jako slabe ekipe.
Mehidić po meni ne može biti igrač na kojeg se možemo osloniti, čovjek zna opalit pa ako uđe uđe, a timska igra mu je ispod prosjeka.
Ovo što momak reče za utakmicu protiv Viteza, najbolje nam pokazuje trenutno stanje, baš kao i ove pripreme gdje čim napraviš više od 3-4 rokade u timu, nema više te sigurnosti u igri.
Elem, mene je lično jedino strah od nas samih, jer svaka ekipa koja pretenduje na vrh treba imati najmanje 3-4 igrača koja s klupe mogu unijeti svježinu, a mi imamo samo zakrpe, tako da ovi što sad dodju trebali bi biti igrači koji donose nešto novo

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.
Hvala na izvjestajuIpee je napisao/la:Gledao sam tekmu jučer. Sloboda odigrala top, posebno sat vremena prvih. Tobol ništa specijalno, na kontre igrali. Imali ste dobar posjed, odavno nsiam vidio da ekipa jedna iz naše lige može onoliko trčati, blizu igrača uvijek. Trio u sredini baš dobar, Sarić poslije Zebe koji je odudarao na terenu ponajbolji. Ahmetović standardno, skok dobar, zadrži loptu. Krila onako, nisu mnogo napravila, posebno Govedarica, ali su učestvovala u posjedu. Bekovi vjerovatno najslabiji jučer, Efendić i Ivetić. Sve što je Tobol uradio je preko Ivetićeve strane. Stoperi onako. Ne znam šta je s golmanom, ali pri ispucavanju lopte se povrijedi. Sve u svemu, Sloboda jako dobra jučer.

Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Moderator
- Kontakt:
Izbacuju se snimci sa treninga Sarajeva u Antaliji i live prenosi, obavještava se to raja da l' je jači il slabiji trening..
Možda nisu upućeni ko je prvi na tabeli, ispred sarajevskih klubova..
Možda nisu upućeni ko je prvi na tabeli, ispred sarajevskih klubova..
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 11 feb 2016, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de ba ljudi....Sarajevo i Zeljo imaju sporazum o saradnji sa ss.ba i sasvim logicno je da njih promovisu vise, je.em ga ja Benjo bar ti bi to morao znati
...
ko je kriv nasim partnerskim medijima sto nisu i oni zapucali u Antaliju

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Moderator
- Kontakt:
Sve ja to znam i ok, al u prevelikom omjeru vala u odnosu na sve klubove, makar se može više potrudit za ove što su zanimljiviji i višeplasirani, ako ništa drugoultrasstyle_tz je napisao/la:de ba ljudi....Sarajevo i Zeljo imaju sporazum o saradnji sa ss.ba i sasvim logicno je da njih promovisu vise, je.em ga ja Benjo bar ti bi to morao znati...

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Džaba njima njihovo zna se ko je prvi na tabeli
Vala da su htjeli klikova tuzlanskih portala more mogli su covjeka poslati dole samo da su pitali.
Azmir kakva je "budaletina"(pozitivac)o svom trosku bi ga smjestio.
Samo da nam obezbjedi stream, tekstualni prenos izvjestaj sa treninga i slicno.
Kada toliki tz portali nisu nasli za shodno da se interesuju.....sada vala ne mora ni ss. A nije da nisu mogli juce imaju ljude dole.
Azmir kakva je "budaletina"(pozitivac)o svom trosku bi ga smjestio.
Samo da nam obezbjedi stream, tekstualni prenos izvjestaj sa treninga i slicno.
Kada toliki tz portali nisu nasli za shodno da se interesuju.....sada vala ne mora ni ss. A nije da nisu mogli juce imaju ljude dole.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Mogli su nekoga naći i poslati dole da nas malo obavještavaju o treninzima i o utakmicama,al eto nista
Bilbija u Zrinjskom
Super.bo te Kruh.daj makar Borogovca dovedite.
Rece hus bice pojacanja pa da vidimo.

Rece hus bice pojacanja pa da vidimo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa to stuha jedna od igraca, taj Bilbija. Nama ne bi bio od ikakve koristi jer je fizicki tanak..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.