FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
j e b e s mi mater, al u 5 potencijalnih buducih trenera, chinaglia vodi.. blago tebi jarane
Mortuse, ovo je PLBiH, ovdje niti jedna ekipa nema na klupi igrača kvaliteta onih glavnih igrača koji igraju u početnom sastavu, tako da ne možeš očekivat' rezervnog igrača kalibra Zebe, Ahmetovića, Veselog, ako me kontaš
ovo što mi imamo je sasvim dobro, samo nam fale još ta dva igrača, da imamo širinu, ništa drugo, a aBd, s vremenom će dolazit' bolji igrači, kako u početnom sastavu, tako i na klupi, ali sad za sad, ovo je dobro
ovo što mi imamo je sasvim dobro, samo nam fale još ta dva igrača, da imamo širinu, ništa drugo, a aBd, s vremenom će dolazit' bolji igrači, kako u početnom sastavu, tako i na klupi, ali sad za sad, ovo je dobro
Sve je to fino rečeno, tako bi i sam rekao, ali ne znam koliko bilo ko od ovih nabrojanih izuzev možda Govedarice, pod uvjetom da se oslobodi straha zbgo povrede, može biti igrač koji donosi prevagu. Mehidić to nikada ne može biti, Krpić također, Škahić mislim da će biti prvi pik, dok Mehmedagić je igrač koji je dosta nesiguran. Sarić je znao odigrati bez greške na krilnim pozicijama, ali to mu nije prirodna pozicija i nije donosio neki kvalitet u smislu ofanzive iako je imao par golova, više je krpio te rupe zbog povrede Govedarice ili kartona Veselog.Chinaglia je napisao/la:sa ovime se ne bih složio, ali ti neću kao pojedini reći da pametuješ i sličnoMortus je napisao/la:Ono što želim podcrtati još jednom je da igrači koji su nam na klupi trenutno su igrači koji samo mogu popuniti roster u slučaju da je utakmica riješena i da se neko odmori, kada ne jurimo rezultat ili ako je povreda u putanju ili kartoni. A i to pod uvjetom da ne fali više od jednog prvotimca.![]()
da krenem od vrha, ako se povrijedi Ahmetović, mi smo u kanalu, jer bogotac nije kalibar da zamjeni Ahmetovića, iako ga volim kao mater rođenu,tako da bih volio jednog napadača .. Govedarica je odlična zamjena za Veselog, momak jeste pao nakon povreda, ali vratit' će se, on je dobar u igri 1 na 1, baš kao Veseli, identičan tip igrača .. zamjena za Haurdića će biti Sarić, koji je iznio veliki dio ovih 18 kola na lijevom krilu i to je radio dobro, tako da smo i tu dobro pokriveni, a u krajnjem slučaju, tu je i Mehidić
zamjena za Zebu je Ordagić, a za Ordagića, Sarić, a u krajnjem slučaju i Pršeš, ali je problem što nemamo zamjenu za Stjepanovića i tu nam treba igrač, nisam za opciju da se tu guraju Škahić i Mehmedagić .. što se tiče stopera, Škahić i Sale će biti zamjene, ostaje nam nada da se Škahić neće povrijedit', jer onda Sale postaje prva zamjena što uopšte nije sretna opcija, ali opet, da li trebamo još jednog stopera, pa ne znam, ne bih tu ništa dirao .. zamjena za Efendića je potrebna, da li je dobra opcija da to bude Škahić, ako bude igrao dobro, onda da, kao što je bio slučaj s Kisom, a nekako mislim i da će biti tako
tako da, po meni nam trebaju još dva igrača (napadač, defanzivni vezni), no, to je samo moje mišljenje
Ne pametujem ništa samo želim čuti i mišljenje ostalih da li naša klupa ima kapacitetada u neizvjesnim utakmicama ili u slučaju izostanka 2 ili više prvotimaca, odgovori bez da se osjete odsustva prvotimaca ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
bolje se izvini TzXHc što si mu ukrao avatar, umjesto što sarkastično podjebavaš Chinagliutzmalisa je napisao/la:j e b e s mi mater, al u 5 potencijalnih buducih trenera, chinaglia vodi.. blago tebi jarane
Ma drug ne mora na klupi sjedit igrač kvalitete Zebe. Možda sam se pogrešno izrazio.Chinaglia je napisao/la:Mortuse, ovo je PLBiH, ovdje niti jedna ekipa nema na klupi igrača kvaliteta onih glavnih igrača koji igraju u početnom sastavu, tako da ne možeš očekivat' rezervnog igrača kalibra Zebe, Ahmetovića, Veselog, ako me kontaš
Hoču reći da nama na klupi treba igrač koji je kvalitetom iznad trenutnih rezervista, a ako ništa onda makar ispod startnih 11 i to barem jedan ili dva o kojima Husref govori.
To da budu igrači koji znaju promijeniti tok meča, koji su sigurni i koji imaju iskustvo.
Jebm ga ja pa pogledaj nprm. Salihović na klupi. Onaj ko će bezbrižno gledat utakmicu nprm protiv Širokog, gdje ti mora Salihović igrat u prvoj postavi sigurno mora biti drogiran. Igrač bolji od Salijovića se može naći (ovo samo navodim primjer).
Evo neko je spomenuo ovog malog iz Radnika što je slobodan sad. pa taj je sigrno bolji od Efendića ili približno negdje a za ovog malog Musića je sigurno Zambrotta

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
ultrasstyle, da li se slažeš sa onime što sam elaborirao prije par postova
znaš da me zanima tvoje mišljenje iz nekog razloga, valjda ti imaš žicu za te stvari poput mene
znaš da me zanima tvoje mišljenje iz nekog razloga, valjda ti imaš žicu za te stvari poput mene
Sale je igrač za ne daj bože, do jučer je bio peti stoper, a odlaskom Jaska, sada je četvrti, prema tome, Husref to zna i on njega neće dirat', a ne vjerujem da će dovest' novog stopera, on računa da nećemo biti toliki pehisti da ostanemo bez dva stopera, pa da Sale igra 

hehe ma dobro razumljivo je to, ja sam Saleta naveo samo kao primjer. Ne želim da crnim ionako ucrnjenu situaciju u kojoj smo sada zbog kratke klupe, ali bih volio da neko dadne objektivno mišljenje na moje pitanje "da li naša klupa ima kapacitetada u neizvjesnim utakmicama ili u slučaju izostanka 2 ili više prvotimaca, odgovori bez da se osjete odsustva prvotimaca ?"
Dakle da malo obrazloži koji igrač i zbog kojih karakteristika može nadomjestiti najvažnije, iako smo sve već vidjeli tko je išao na utakmice.
Volio bih čuti razmišljanja i drugih forumaša, ali objektivna, bez šturog, ovaj može igrati tu i tamo i vamo. Dajte mišljenja na osnovu do sada pokazanih igara i zalaganja naših rezervista
Dakle da malo obrazloži koji igrač i zbog kojih karakteristika može nadomjestiti najvažnije, iako smo sve već vidjeli tko je išao na utakmice.
Volio bih čuti razmišljanja i drugih forumaša, ali objektivna, bez šturog, ovaj može igrati tu i tamo i vamo. Dajte mišljenja na osnovu do sada pokazanih igara i zalaganja naših rezervista

dobro, ja ne idem na tekme, ali sam se potrudio dati svoje viđenje na osnovu komentara na Face stranici, ali i ovdje na forumu
Todorovic mi mogao eksplodirat Ali u takvoj smo poziciji da ne smijemo eksperimentisati.
On mi je simpatican na klupi.
Ali generalno jedino bi Haurdic i Govedarica mogli nesto sa klupe i to jedva.
Doduse i golman na klupi nam je jak.
Ostalo zali boze para.I papira za ugovor.
Eto iskreno.
On mi je simpatican na klupi.
Ali generalno jedino bi Haurdic i Govedarica mogli nesto sa klupe i to jedva.
Doduse i golman na klupi nam je jak.
Ostalo zali boze para.I papira za ugovor.
Eto iskreno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
par slobodnih stopera
http://www.transfermarkt.de/semir-kerla ... ler/100723
bivsi igrac Zelje, ima dosta iskustva. trenutno bez kluba
http://www.transfermarkt.de/dino-besire ... ler/361772
vec ga spominjao sinoc. iznenadio sam se sto je slobodan. veoma mlad a ima odredjeno iskustvo, moze se iprodati kasnije.
http://www.transfermarkt.de/jurica-bulj ... eler/34390
Buljat bivsi hrvatski reprezentativac, nema kluba vec neko vrijeme. dosta skup a pitanje je koliko je spreman jer ga mi nemamo vremena spremati
par slobodnih zadnjih veznih
http://www.transfermarkt.de/adnan-zahir ... eler/78947
nije potrebno pisati bilo sta
http://www.transfermarkt.de/nikola-pokr ... eler/27912
bivsi hrvatski reprezentativac, top je spreman ali skup ko vrag
zadnja destinacija Kazahstanski Sahtar
http://www.transfermarkt.de/ante-tomic/ ... eler/24627
bivsi Dinamov talenat. nije ni skup a spreman je. raskinuo s Koprom sad na zimu.

http://www.transfermarkt.de/semir-kerla ... ler/100723
bivsi igrac Zelje, ima dosta iskustva. trenutno bez kluba
http://www.transfermarkt.de/dino-besire ... ler/361772
vec ga spominjao sinoc. iznenadio sam se sto je slobodan. veoma mlad a ima odredjeno iskustvo, moze se iprodati kasnije.
http://www.transfermarkt.de/jurica-bulj ... eler/34390
Buljat bivsi hrvatski reprezentativac, nema kluba vec neko vrijeme. dosta skup a pitanje je koliko je spreman jer ga mi nemamo vremena spremati
par slobodnih zadnjih veznih

http://www.transfermarkt.de/adnan-zahir ... eler/78947
nije potrebno pisati bilo sta
http://www.transfermarkt.de/nikola-pokr ... eler/27912
bivsi hrvatski reprezentativac, top je spreman ali skup ko vrag

http://www.transfermarkt.de/ante-tomic/ ... eler/24627
bivsi Dinamov talenat. nije ni skup a spreman je. raskinuo s Koprom sad na zimu.
Sloboda Tuzla
Taj cetvrti bi legao ko budali samar.
Tamam da prebacimo Ordagica u ofanzivu haha
Tamam da prebacimo Ordagica u ofanzivu haha
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Ovo za klupu , prvo mi pade na pamet utakmica ,s Vitezom mislim da je bila, viče raja - mijenjaj Husrefe ! Husref se okreće , pokazuje rukom na sebe pa na raju i prodere se : Koga ?! Da ja i vi uđemo ?!
- Beduin
- Kontakt:
Sto se tice klupe, nije da se ne mozes osloniti na nju, a sad smo jaci za Haurdica koji moze dosta pomoci nam.Mortus je napisao/la:Sve je to fino rečeno, tako bi i sam rekao, ali ne znam koliko bilo ko od ovih nabrojanih izuzev možda Govedarice, pod uvjetom da se oslobodi straha zbgo povrede, može biti igrač koji donosi prevagu. Mehidić to nikada ne može biti, Krpić također, Škahić mislim da će biti prvi pik, dok Mehmedagić je igrač koji je dosta nesiguran. Sarić je znao odigrati bez greške na krilnim pozicijama, ali to mu nije prirodna pozicija i nije donosio neki kvalitet u smislu ofanzive iako je imao par golova, više je krpio te rupe zbog povrede Govedarice ili kartona Veselog.Chinaglia je napisao/la:sa ovime se ne bih složio, ali ti neću kao pojedini reći da pametuješ i sličnoMortus je napisao/la:Ono što želim podcrtati još jednom je da igrači koji su nam na klupi trenutno su igrači koji samo mogu popuniti roster u slučaju da je utakmica riješena i da se neko odmori, kada ne jurimo rezultat ili ako je povreda u putanju ili kartoni. A i to pod uvjetom da ne fali više od jednog prvotimca.![]()
da krenem od vrha, ako se povrijedi Ahmetović, mi smo u kanalu, jer bogotac nije kalibar da zamjeni Ahmetovića, iako ga volim kao mater rođenu,tako da bih volio jednog napadača .. Govedarica je odlična zamjena za Veselog, momak jeste pao nakon povreda, ali vratit' će se, on je dobar u igri 1 na 1, baš kao Veseli, identičan tip igrača .. zamjena za Haurdića će biti Sarić, koji je iznio veliki dio ovih 18 kola na lijevom krilu i to je radio dobro, tako da smo i tu dobro pokriveni, a u krajnjem slučaju, tu je i Mehidić
zamjena za Zebu je Ordagić, a za Ordagića, Sarić, a u krajnjem slučaju i Pršeš, ali je problem što nemamo zamjenu za Stjepanovića i tu nam treba igrač, nisam za opciju da se tu guraju Škahić i Mehmedagić .. što se tiče stopera, Škahić i Sale će biti zamjene, ostaje nam nada da se Škahić neće povrijedit', jer onda Sale postaje prva zamjena što uopšte nije sretna opcija, ali opet, da li trebamo još jednog stopera, pa ne znam, ne bih tu ništa dirao .. zamjena za Efendića je potrebna, da li je dobra opcija da to bude Škahić, ako bude igrao dobro, onda da, kao što je bio slučaj s Kisom, a nekako mislim i da će biti tako
tako da, po meni nam trebaju još dva igrača (napadač, defanzivni vezni), no, to je samo moje mišljenje
Ne pametujem ništa samo želim čuti i mišljenje ostalih da li naša klupa ima kapacitetada u neizvjesnim utakmicama ili u slučaju izostanka 2 ili više prvotimaca, odgovori bez da se osjete odsustva prvotimaca ?
Govedarica je u pocetku bio standardan i asistirao je u tekmi protiv Borca na Tusnju, dakle indirektno nam donjeo bod.
Mehidic je asistirao za vodstvo protiv Rudara na Tusnju, te postigao onaj prekrasan pogodak protiv Zrinjskog.
Saric je postigao pogodak te asistirao 2 puta, a narocito bitna asistencija je bila ona protiv Olimpica pri rezultatu 1:1
Krpic je zabio 3 gola (a svi se sjecamo protiv Drine kad nam je donjeo pobjedu i 3 boda, u onom preokretu), a i u kupu je dodao 1 gol, takodjer sa klupe kad je usao protiv Celika i postigao pobjedonosni.
Ova 4 igraca sam nabrojao jer ce biti na klupi, najvjerovatnije, osim ako Haurdic ne bude u formi pa da tu uleti Saric ili neko drugi. A i u tom slucaju imas Haurdica na klupi koji moze napraviti prevagu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Beduin, ja kolko znam, a možda nisam u pravu, svi ovi su ovo odradili ko starteri ,osim Krpića, mislim ,nisu s klupe ušli u tim utakmicama.
Koliko dugo si bio u banovicima pa nisi mogao napisati da se nije raspisao tender za tribinu? Imal šansi da se raspiše ove godine?staragarda je napisao/la:posto sam bio u banovicima zaboravih vam prenjeti da za stadion jos nije tender raspisan....uzet ce to vremena sto se istoka tice ali se radi na tome...sto se tice duga prema poreznoj dug nam je dosta veci nego sto je bilo prvobitno receno...,
Ko ti je plasirao ove neistine?okvirno oko 4 miliona al se ceka da porezna podvuce refu pa kaze tacno koliko je to da nam se ne bi desio sereznicar i naknadni dug..porezna se malo i bahati jer znaju da nas drze za m u d a i da mogu sa nama kako oni hoce jer nismo na vrijeme potpisali ugovor sa njima,
Izvor? Neko kome nije vazno da li ce se Azmir vratiti ili ne? Gospodin Husic je fino rekao da ce se vratiti sredinom Januara jer ce se do tada ispuniti uslovi (potpisivanje reprograma i izgradnja stadiona), evo mjesec prošao nema čojka . Jedino ako pogazi svoju riječ i dođe na isto kao prije i nastavi uludo trošiti novac na klub sa blokiranim računom.,a trebali smo to uradit jos 14. ili najkasnije u proljece 15.....sad zadovoljno trljaju ruke jer smo im dosli na volej i prave nam problem na potpis reprograma u roku od 10 godina..pitanje je dal ce nam uopste odobrit to na tih 10 godina....moze im se
- Beduin
- Kontakt:
Glasni - zato sam i naveo da ce ovi igraci biti na klupi, dakle mogu pogoditi ili asistirati, a pogotovo Krpic koji je striktno igrac sa klupe u ovoj sezoni. Nisu to igraci od kojih nismo imali hajra ove sezone, cak naprotiv.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma znam, al drugačije je s klupe kad uđeš, to je bilo pitanje, kad se linije malo promiješaju i to.A i ja se slažem da niko od njih nije tolko loš da nema hajra nikakvog, naprotiv.Naročito ,po meni ,Mehidić i Sarić nisu za podcijenit, kad je u pitanju dobar potez koji vodi do gola.
-
- Kontakt:
Bibane ako si u pravu gospodin Husić upravo gazi svoju riječ i bezglavo ćerda lovu u Antaliji. 

kadtrebaglasan je napisao/la:Bibane ako si u pravu gospodin Husić upravo gazi svoju riječ i bezglavo ćerda lovu u Antaliji.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.