FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bh hrvat
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 21:27

geronimo je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:bayern ove godine mozda osvoji kup ako mu se posreci, hamburg je daleko kvalitetnija i kompaktnija ekipa za osvajanje titule prvaka
Kako si to samo "strucno" reko, daleeeeko kvalitetnija i kompaktnija...hmm sa 6 (cini mi se) novih igraca kupljenih u zimskom prelaznom roku. :D
Jesi li to mislio samo zbog hrvatskog tandema u spicu HSV? Znam da je ovo samo jedna upadica, koja je zasluzila ignoraciju, jer sa takvim stavom iskljucena je svaka moguca diskusija!

HSV je ozbiljan aspirant da zauzme mjesto koje naredne godine vodi u LP! :lol: ;)
bayern je precjenjeni klub, dok je igrao riberi i bilo je nečega u igri. otkako se pocelo suskati oko njegovoga odlaska i bajerna od njegove igre više ništa. A sto se tice hrvtskih igraca, jedan od njih dolazi u bayern. sto ne znaci da moram simpatizirati taj omrazeni klub

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 19 feb 2009, 22:00

Pusti to, objasni po cemu je HSV "daleko kvalitetnija i kompaktnija ekipa za osvajanje titule prvaka" :?:

sprecanski
Kontakt:

Post Postao/la sprecanski » 19 feb 2009, 22:09

ribery je napisao/la:Pusti to, objasni po cemu je HSV "daleko kvalitetnija i kompaktnija ekipa za osvajanje titule prvaka" :?:
HSV je kvalitetniji samo zato sto imaju konstantu dobrih igara za razliku od bajerna a bajern je najkvalitetniji tim u njemackoj ako ne i u svijetu sto se tice kvaliteta igraca

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 22:13

bayern je ove godine izgubio obe utakmice od direktnih konkurenata za prvenstvo, cak je se mucio sa dortmundom kod kuce, cini mi se da je borusija povela. u zadnje vrijeme u bavaraca se ne zna tko kolo vodi da li klinsman ili rumenige. Prije par dan trener rece da je poljak podolski cetvrti napadac, da bi nakon primjedbe rumenigea popustio i sada konkurise za sastav u iducemu kolu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 feb 2009, 22:21

bh hrvat je napisao/la:bayern je ove godine izgubio obe utakmice od direktnih konkurenata za prvenstvo, cak je se mucio sa dortmundom kod kuce, cini mi se da je borusija povela. u zadnje vrijeme u bavaraca se ne zna tko kolo vodi da li klinsman ili rumenige. Prije par dan trener rece da je poljak podolski cetvrti napadac, da bi nakon primjedbe rumenigea popustio i sada konkurise za sastav u iducemu kolu
toni povrijedjen,donovan nije zadovoljio znaci trenutno 19.2.2009 u 22.25min on je 2 napadac...
da se osvrnem na tvoju tvrdnju mislim da je amerosm to vec relativno dobro srocio,bayern je mnogo kvalitetnija ekipa od hsv ali za razliku od prosle oni ove godine igraju Lp i to im je nekako u fokusu,ali Bayern nebi bio to sto jeste,vec kad zatreba oni ce uci u seriju i rijesiti pitanje sampiona,a sad zasto mislim da hsv nece biti sampion,generalno to je najuigranija ekipa iz vrha,pretrpjela je male skoro nikakve promjene tokom prelaznih rokova,otisla su dva holanđanina i to je to,trochowski bojim se nece izdrzati teret iako do sada igra fantasticno cak sjajno,olic i petric nece moci ovako do kraja pa doci ce protivnicima iz guzice u glavu kako igrati protiv njih,s druge strane ako kojim cudom FCB ne bude sampion jedino HSV moze biti,ali za to ce im biti potrebno mnogo vise od tandema olic-petric i piotra a bojim se da nemaju nekih alternativa ako ove stane.... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 22:24

a koja je alternativa bayernu kada riberi stane, da proigra donowan ili ottl. a ja igrača majko mila

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 feb 2009, 22:29

bh hrvat je napisao/la:a koja je alternativa bayernu kada riberi stane, da proigra donowan ili ottl. a ja igrača majko mila
bommel,lahm,toni,klose u svakom slucaju bolji od alexa silve i demela ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2009, 22:36

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 feb 2009, 22:38

Neznam sto se uopste s njim upustate u raspravu. Bayern jedino sam sebe moze pobjediti. Od 1995. godine navijam za HSV i mogu bolje procijeniti mogucnosti te ekipe bolje nego ti bh hrvat. HSV jedino moze biti prvak ako Bayern nastavi igrati toplo-hladno.

Jedino sto se s tobom slazem jeste da se trenutno ne zna u ko vodi kolo u Bayernu. Klinsmann kaze jedno Rummenige drugo, danas Klinsmann kaze da van Bommel ostaje, a van Bommel ga javno obruka i kaze da ne zna otkud mu te budalastinje. Mislim da nakon ovog vise nije zasluzio da bude kapiten Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 19 feb 2009, 22:39

Nemojte tako ba ,ipak Hsv je najbolji klub u njemackoj i evropi ,i imaju najbolje igrace ,jedan Pitroipa ...ebo Mesija i Ronalda

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 22:45

Zasto se ovdje samo spominje hsv i tko je rekao da ce on uzeti prvenstvo, cini mi se samo da ga bayern nece uzeti puno je tu trzavica od kojih samo pojedine izadju u medije. a sto se tice bundeslige ona je po kvalitetu daleko ispod engleza, talijana, spanaca, pa recemo cak i od francuza i rusa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 feb 2009, 22:51

bh hrvat je napisao/la:Zasto se ovdje samo spominje hsv i tko je rekao da ce on uzeti prvenstvo, cini mi se samo da ga bayern nece uzeti puno je tu trzavica od kojih samo pojedine izadju u medije. a sto se tice bundeslige ona je po kvalitetu daleko ispod engleza, talijana, spanaca, pa recemo cak i od francuza i rusa

Pa kad si krenuo redom zavrsi. Bundesliga je i ispod bosanske, hrvatske, srpske, slovenacke, austrijske. Bez konkurencije najgora liga na svijetu.

Oprostite na sarkazmu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 feb 2009, 23:11

A sta se ljudi napricase, a nista novo rekli nisu! :mrgreen:
Samo jedno, ko prati Bayern zna razloge nesto (namjerno kazem nesto, zato sto jos nista nije izgubljeno..naprotiv) slabije sezone, nego prethodne!
Bayern ima dobar, sta dobar...izuzetan tim, koji je kadar i za najveca dostignuca..toliko o precjenjenosti Bayerna.

Trzavica i blagih zemljotresa :o je vjecito bilo, Baya bez toga ne moze da zivi, elem FC Hollywood.
Nekad to donese dobro( kao '96 kada je se osjecala velika netrpeljivost izmedju Rehagela i Henesa, Otto dobio otkaz pred finale kup uefa, koje su posle kao sa Francom osvojili).
A nekad znaju kola i nizbrdo krenuti...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2009, 23:57

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 00:29

Eh kad si vec kod Mario Baslera...za mene posle Effenberga najbolji Njemacki igrac kojeg sam gledao...

http://www.youtube.com/watch?v=3XKJJG3G ... re=related
majstor direktno iz kornera
http://www.youtube.com/watch?v=7kYY_KOx ... re=related
basler imitira zidana
http://www.youtube.com/watch?v=LxfRhmjO ... re=related
ponovo super-mario direktno iz kornera...boze, kome li ce to ponovo uspjeti, ta lezernost,nonsalancija,samopouzdanje bez granica...ma extra lik 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 02:20

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 20 feb 2009, 11:32

Dobra stara vremena ,ali opet ce Bayern uskoro da hara evropom kao i prije 7-8 godina ;)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 feb 2009, 15:02

@Rz88, ajd stavi na youtube taj bahin komentar.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 15:04

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

Gonner
Kontakt:

Post Postao/la Gonner » 20 feb 2009, 15:33

Svi vi koji mislite da je HSV bolji od Bayerna stvarno ste presmijesni, pa dajte ljudi budite realni,,a tesko da ce bayern biti ikad vise ona ekipa sto je neka bila
Good old Arsenal,We’re proud to say that name,And while we sing this song,We’ll win the game,

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 5 gostiju.