Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jun 2010, 09:37

GunnerS je napisao/la:Mah, ovo su sve samo izmišljanja goal.com-a i takvih. Vidjet ćemo šta će Wenger da kaže na sve ovo ;)
nije sa goal.com vec sa oficijalne stranice arsenala ;)
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 09:45

Sa officijalne stranice govore tračeve ?! Hehe... Sa officijalne stranice je jedino ono što sam ja postavio, da je ponuda za Fabregasa odbijena...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jun 2010, 09:54

GunnerS je napisao/la:Sa officijalne stranice govore tračeve ?! Hehe... Sa officijalne stranice je jedino ono što sam ja postavio, da je ponuda za Fabregasa odbijena...
http://www.arsenal.com/news/transfer-li ... and-powell
Rođen s tobom da budem

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 09:59

Yoann Gourcuff (Bordeaux)
Defender - 23 years old
[The Sun]
The Sun has suggested Arsène Wenger is interested in bringing Yoann to Emirates Stadium. They report that the 23-year-old Bordeaux midfielder has a get-out clause in his contract making him available for £21.8m. Gourcuff spent time with Milan and is likely to play a major role for France at the World Cup.

Joe Cole (Chelsea)
Midfielder - 28 years old
[Daily Mail]
The Mail follows up a previous story over the weekend by suggesting Arsenal may move for Joe Cole. The midfielder, who is hoping to be announced in Fabio Capello's England squad later today, is available on a free transfer. However the story also says Manchester United and Tottenham are interested too.

Nick Powell (Crewe Alexandra)
Midfielder - 16 years old
[News of the World]
Over the weekend, the News of the World reported that Arsenal may move for Crewe's Nick Powell after the England Under-16 midfielder impressed scouts.
Vidiš li ovo ?! TO znači oni samo prenose priče žute štampe... Rumors, glasine... A ne prave ih oni, jer to officijalna stranica nikad ne radi.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 11:10

Napolitano je napisao/la:Paja, neprovaljuj se. Ako je 75.000 sedmicno mala plata, onda za sta mi radimo :?
Nije bitno koliko igrač dobija para, nego njegova ljubav prema klubu, prema tome mani se e šuplje da su razmaženi velikim platama, dok u Arsenalu jedva preživljavaju sa minimalcem od prosjecno 40.000 sedmicno. Tako nesto naš LOTO nudi...
Normalno da to nije mala plata to je ogromna plata za nekog obicnog gradjanina i Engleske a pogotovo BiH i okoline. Ali u usporedbi sa ostalim igracima velikih klubova to je mala plata pa skontaj da u West Hamu ima nekih igraca sa tom platom a realno nijedan ne moze Van Persiju vodu da nosi da Adebayor ima 180 000 funti ili tako nesto a dobio je nogu iz Arsenala.
Dio Arsenala

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 03 jun 2010, 11:27

GunnerS je napisao/la:Ma neće mu nikako dat 100k. Jer najveću platu ima RVP sa 75k ;)
ima fabregas ja mislim je kada je produzio ugovor ovo sad na godinu placena su mu dugovanja tj.nakon povecanja plate za 25% isplacena mu je razlika koju nije dobija dok je imao manji ugovor tj.od 2007/2009.,sada je on najplaceniji igrac cini mi se 100 000 funti sedmicno, ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 11:38

___Benny___ je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Ma neće mu nikako dat 100k. Jer najveću platu ima RVP sa 75k ;)
ima fabregas ja mislim je kada je produzio ugovor ovo sad na godinu placena su mu dugovanja tj.nakon povecanja plate za 25% isplacena mu je razlika koju nije dobija dok je imao manji ugovor tj.od 2007/2009.,sada je on najplaceniji igrac cini mi se 100 000 funti sedmicno, ;)
Ma nema veze, Cesc i treba bit najplaćeniji jer je i najbolji ;)

Al opet, to su "male" plate naspram ovih...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jun 2010, 12:14

Daily Mail
Schwarzer u Arsenalu, James u Fulhamu?

Britanski Daily Mail navodi buduće moguće promjene kada su u pitanju golmani u Premiershipu. Nove čuvare mreže bi trebala dobiti dva londonska kluba, Arsenal i Fulham.

Mark Schwarzer (Foto: AP)
Arsenal, navodno, nije zadovoljan onim što nude Almunija i Fabianski zadnjih sezona, pa žele promjene. Prva im je želja iskusni 37-godišnji golman Fulhama Mark Schwarzer, najbolji australski golman, koji je u upravo završenoj sezoni odlično čuvao gol, te je bio jedna od bitnijih figura na putu kluba prema najvećem uspjehu u historiji - plasmanu u finale Evropske lige.

Fulham je načuo za takve promjene, pa već sada traži alternativu ukoliko se istinitima pokažu najave Schwarzerova odlaska. Počeli su pregovore s Davidom Jamesom, 39-godišnjim golmanom Portsmoutha, jednim od tri koji su s reprezentacijom Engleske krenuli na Svjetsko prvenstvo.
A ove gluposti. Pa 37 godina starog golmana da AW dovede, hehehehe....

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 03 jun 2010, 14:29

GunnerS je napisao/la:Meni je od ove odbijancije draže ono što piše, da neće prihvatit NIKAKVU ponudu za Fabregasa i da se nadaju da Barca bude đentlmenski prihvatila Arsenalovu odluku. :)

Kao sto sam ti i rekao. Evo vec se pojavljuju vijesti da je Barca poslala drugu ponudu za Cesca. :roll:
Jadan klub. Ovim ce izgubiti svo postovanje koje su izgradili tokom ovih zadnjih godina. No, ne ponasaju se tako samo ovi predsjednicki kandidati, nego i igraci Barce. Stvarno jadno :x
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 03 jun 2010, 22:26

Evo i Vela se raspucao kao i RVP... 8-)
[youtube][/youtube]
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 jun 2010, 22:31

Samo tako Vela neka nastavi! Najdrazi vodja prati tvoj rad!
Dio Arsenala

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 03 jun 2010, 22:39

Treba opet napomenuti odlicni posao koji Wenger radi ovo ljeto. Doveo je jednog od najboljih igraca francuske lige,Chamakh, zeli dovesti iskusnog Colea i time jos ojacati nas vezni red, koji je vec sad savrsen. Mislim da ce se dovesti jos jedan stoper, a to ce najvjerovatnije biti Koscielny za nekih cca. 10 mil i eventualno golman. Sad, mozda to bude neko dugorocno rijesenje tipa Hart za nekih 10-15mil ili nesto tipa Schwarzer za nekih 3-4mil. Uz sve to mozda se dovede jos jedan stoper. Sve u svemu, Wenger ce izgleda strasno pojacati tim, a sve za nekih 15-20mil. Stvarno je genije. Formacija za slijedecu sezonu bi onda izgledala ovako:
-------------Schwarzer----------------
Sagna-Vermi-Đuro/Koscielny-Clichy
--------------Song---------------------
--Nasri/Diaby/Cole--Cesc-----------
Andrey----------------------------RVP
-------------Chamakh-----------------
ili 4-4-2;
------------Schwarzer-----------------
---------------Song--------------------
Arshavin----------------------Nasri--
--------------Cesc---------------------
---------Chamakh-RvP---------------

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 03 jun 2010, 23:50

CollegeGunner je napisao/la:Treba opet napomenuti odlicni posao koji Wenger radi ovo ljeto. Doveo je jednog od najboljih igraca francuske lige,Chamakh, zeli dovesti iskusnog Colea i time jos ojacati nas vezni red, koji je vec sad savrsen. Mislim da ce se dovesti jos jedan stoper, a to ce najvjerovatnije biti Koscielny za nekih cca. 10 mil i eventualno golman. Sad, mozda to bude neko dugorocno rijesenje tipa Hart za nekih 10-15mil ili nesto tipa Schwarzer za nekih 3-4mil. Uz sve to mozda se dovede jos jedan stoper. Sve u svemu, Wenger ce izgleda strasno pojacati tim, a sve za nekih 15-20mil. Stvarno je genije. Formacija za slijedecu sezonu bi onda izgledala ovako:
-------------Schwarzer----------------
--------------Song---------------------
--Nasri/Diaby/Cole--Cesc-----------
Andrey----------------------------RVP
-------------Chamakh-----------------
ili 4-4-2;
------------Schwarzer-----------------
---------------Song--------------------
Arshavin----------------------Nasri--
--------------Cesc---------------------
---------Chamakh-RvP---------------
ti si bolestan jarane i opet da mi igraju retardi,kikseri,starudije,otpaci,,.kakav crni shwarzer covjek ima 38 god.,bolan. :shock: :?: ako oce da fabregas ostane morat ce on mnogo vise dat od tih 15 milki,kako e strasno pojacat tim ako dovede dva ispod prosjecna igraca ,kosielny i shwarzer, :o stvarbo ne razumijem kako se zadovoljavate dovodjenjem ti skromnih irgaca i vrlo jeftinih.trebaju nam velika imena a ne neki invalidi iz llorienta fulhama koji mogu sadasnjim igracima kopacke cistit,a ako zelimo pojacanje u timu logicno je da to bude bolji irgac na poziciji od onga kojeg trenutno imamo.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 jun 2010, 23:57

kako ti znas da je ovaj francuz prosjecan igrac??? samo sto je igrao u malo slabijem timu odma mora biti prosjecan.. pa razmisli malo svi su poceli u malim timovima i vjerujem da ga nisi gledao te da ne znas kakav je .. ne znam ni ja ali sigurno AW zna sta hoce... ja bih vise volio sorrensena on je ipak bolji (po meni ) ...

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 04 jun 2010, 11:14

e2_ze je napisao/la:kako ti znas da je ovaj francuz prosjecan igrac??? samo sto je igrao u malo slabijem timu odma mora biti prosjecan.. pa razmisli malo svi su poceli u malim timovima i vjerujem da ga nisi gledao te da ne znas kakav je .. ne znam ni ja ali sigurno AW zna sta hoce... ja bih vise volio sorrensena on je ipak bolji (po meni ) ...
sine ja pratim francusku ligu vise nego eng.jer stalno irgam kladu eng pratim samo kad arsenal igra i ovi derbiji.a ove ostale me ne zanimaju.pa ljudi ga prolaze ko trstiku,jbt,.jedino je dobar u skoku,.to nemogu porec,.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 04 jun 2010, 11:53

Nece Shwarzer doci to su spekulacije a za te odbrambene do sada ih se mali milion izredalo kao potencijalna pojacanja tako da se ne zna. Po nekim mojim saznanjima vrlo je moguce da naredne sezone Fabianski bude prvi golman.
Dio Arsenala

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 04 jun 2010, 13:41

@___Benny___
Mnogi su tako govorili i za tog lika sa tvog avatara. :roll:
Schwarzer je solidan golman i mogao bi biti zamjena dok Manone ne stasa. Nije ni meni on prva opcija no on mi se cini najvjerovatnijim. Nisam ni ja pratio tog Koscielnya nesto posebno no nebi se Lyon, Maseille i Arsenal borili za njega da je on retard.
Ti ako se nadas da ce Wenger davati 50-80 mil za Llorisa ili Silvu ili Sergio Ramosa, bolje ti je da pocnes navijati za drugi tim, jer to nikad nije bila niti ce biti nasa taktika.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 jun 2010, 13:45

procitao sam jucer da je dogovoren transfer joe colea. posto mu istice ugovor, odsteta bi bila 0$. neznam, meni se to cini kao odlican potez.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 04 jun 2010, 13:50

Wolverine je napisao/la:procitao sam jucer da je dogovoren transfer joe colea. posto mu istice ugovor, odsteta bi bila 0$. neznam, meni se to cini kao odlican potez.
Nije to jos nista zvanicno. Nijedan klub nije potvrdio tu vijest. Uz to mi je idalje sumnjivo da li ce se Cole zadovoljiti sa placom koju ce mu dati Wenger.
Ukoliko stvarno dodje naravno da bi bio odlican potez. Time bismo ojacali i napad(Chamakh) i sredinu(Cole) a da nismo feninga dali, al ko ce to objasniti ovim strucnjacima. Za njih je transfer samo dobar ukoliko je preko 30mil. :roll:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 04 jun 2010, 13:54

___Benny___ je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:kako ti znas da je ovaj francuz prosjecan igrac??? samo sto je igrao u malo slabijem timu odma mora biti prosjecan.. pa razmisli malo svi su poceli u malim timovima i vjerujem da ga nisi gledao te da ne znas kakav je .. ne znam ni ja ali sigurno AW zna sta hoce... ja bih vise volio sorrensena on je ipak bolji (po meni ) ...
sine ja pratim francusku ligu vise nego eng.jer stalno irgam kladu eng pratim samo kad arsenal igra i ovi derbiji.a ove ostale me ne zanimaju.pa ljudi ga prolaze ko trstiku,jbt,.jedino je dobar u skoku,.to nemogu porec,.
jarane evo sta ti je on napisao... TV jeste bio kapiten ajaxa ali niko nije vjerovao da je on ovoliko dobar a uostalom ovaj dolazi najvjerovatnije kao zamjena djuri koji dok nije bio povrijedjen dobro je odigrao ...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.