Evo od kako je njegova kuca daleko od nase, a Rustemova blizu nase, ne ide nam bas.. A ti jednog pljujes, drugog guras u prvu postavu ko dijete rođeno.franklampard8 je napisao/la:Daleko mu kuca od nase bila.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
To je pola istine, a druga polovina je MS7! Jedan u kreativnom dijelu, drugi u defanzivnom. I hajde sto nema Cimirota, nego sto ima tog sa tvog avatara!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
da ima Cimi u ekipi greske ovog sa mog avatara bi bile neprimjetne, ovako je zavaljen da igra nesto sto on nije u stanju, to je bar svima nama jasno, no nemam potrebu da pljujem momka, stavise na avatar sam ga i stavio u inat prije svih bratu MCMXLVIjoker90 je napisao/la:THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
To je pola istine, a druga polovina je MS7! Jedan u kreativnom dijelu, drugi u defanzivnom. I hajde sto nema Cimirota, nego sto ima tog sa tvog avatara!
Pyro is not a crime !
Da ima Cimi u ekipi Rustemovic bi ulazio ponekad zadnjih 15 minuta sto je njegov realni domet u ovoj ekipi Sarajeva.
Objasnio sam neki dan sta on igra i sta bi trebao da igra, nadam se da si citao to, to je odgovor na ovo o tome da je on zavaljen.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Cimirot ne bi bio pola od ovoga sto jeste danas da je morao kreirati napade odnosno da nije kome imao dati loptu, za to je bio zaduzen Milos u prvom redu, zatim neki drugi Radovac te Bilbija. To je bila veza koja je uvijek imala posjed ako nista i koja je imala igraca koji ce izmisliti priliku.joker90 je napisao/la:THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa sta cemo onda sa Emersonom? 29 godina, iz Mijanmara dosao? Koja je njegova referenca po tom pitanju i cemu onda da se nadamo?THEC je napisao/la:da ima Cimi u ekipi greske ovog sa mog avatara bi bile neprimjetne, ovako je zavaljen da igra nesto sto on nije u stanju, to je bar svima nama jasno, no nemam potrebu da pljujem momka, stavise na avatar sam ga i stavio u inat prije svih bratu MCMXLVIjoker90 je napisao/la:THEC je napisao/la:od kako nama Cimirota nema, ne ide nam, necemo sad mitove praviti od #7
To je pola istine, a druga polovina je MS7! Jedan u kreativnom dijelu, drugi u defanzivnom. I hajde sto nema Cimirota, nego sto ima tog sa tvog avatara!...a sto se magistra tice, covjek koji zna sve s loptom a najozbiljniji strani angazman mu je Atromitos u 28. godini, pa i to nesto govori
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Miloš je doktor ,hvala mu za sve a pogotovo za ove golove i igru protiv Atromitosa.Ja se nadam da će se nekad vratiti.Evolution87 je napisao/la:![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- crozzer
- Kontakt:
Stojčev Miloš!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svi ti njegovi bitni golovi koji su direktno donijeli trofeje, prolaze dalje u europskim takmicenjima, zakljucivanje veoma bitnih utakmica
Daleko mu kuca, jah #nemačipojma
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@High i ja lajkamo izbor pjesme i umjetnice..crozzer je napisao/la:
Stojčev Miloš!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Muzička numera samo za raju iz bek stejdzajoker90 je napisao/la:@High i ja lajkamo izbor pjesme i umjetnice..crozzer je napisao/la:
Stojčev Miloš!
Odlazak Stojceva je bio
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
@bolanos moj post je jasan onome ko hoce da shvati, nikad niko za #7 nije rekao da je los igrac, naprotiv kad hoce on je igrac za daleko vece lige od nase, ali ovo 'kad hoce' je razlog zasto je on napravio karijeru kakvu je napravio, tj zasto nije vise postigao, a sto se Emersona tice niko od njega ni ne ocekuje da bude Iniesta, dovoljno ce biti da zna dodati loptu a kako stvari stoje zna 
Pyro is not a crime !
[youtube][/youtube]
Ne treba nam, ne treba nam Rustem ni Krampar...
da bismo trofej dirali, potrebni su Miloševi golovi.
Ne treba nam, ne treba nam Rustem ni Krampar...
da bismo trofej dirali, potrebni su Miloševi golovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
jaoooo
90 % foruma jedva cekalo da Stojcev ode ,tjerali pljuvali na sve nacine

Milos je kao i svaki igrac koji je dosao kod nas nekonstantan. Da je imao konstantu, ne bi ni dolazio nikad kod nas vec bi igrao vani. Isto vrijedi i za sva ostala pojacanja koja dolaze kod nas i u ovu ligu. Nekima nekonstantnost zamjeramo, nekima ne. Za neke kazemo nije mu odgovarao Dzeno, Meho, ovo, ono i branimo ih na sve nacine a Milos je jedini MORAO biti konstantan, to je stvar licne percepcije. Svako dobro prijatelju.THEC je napisao/la:@bolanos moj post je jasan onome ko hoce da shvati, nikad niko za #7 nije rekao da je los igrac, naprotiv kad hoce on je igrac za daleko vece lige od nase, ali ovo 'kad hoce' je razlog zasto je on napravio karijeru kakvu je napravio, tj zasto nije vise postigao, a sto se Emersona tice niko od njega ni ne ocekuje da bude Iniesta, dovoljno ce biti da zna dodati loptu a kako stvari stoje zna
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ovako je Milos na svom zadnjem derbiju isto kroz pisu nekome probacio.BosnianKingdom je napisao/la:Jao ove 7 u Atromitosu,kakve ono čarlame baca hahaha
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, edinedin, mire971, Mourinhokilledbarca, NeSamSafetee i 40 gostiju.