Ne gledam drugo,ali pratim na rezultatima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koliko ja znam prenosili su kone protiv maribora..nadam se da ce srediti streamElegant je napisao/la:Mozda tekstualni, video daj Boze da bude.Okolele je napisao/la:Ma bice sigurno na sportsport.ba
Ne samo njima nego nikome ispod milke.fedeltafrotta je napisao/la:ne treba im dati memiju ispod milionceka
propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
U protivnom ne vidim svrhu postojanja istih.
Udjes na temu svaki dan 90% postova nikakve veze sa temom.
Odoh i ja u off , ali morao sam napravili ste cirkus od teme.
ne moraju biti da bi se njihove dobre igre direktno manifestovale na ekonomski boljitak kluba.propuh je napisao/la:Koliko god mi je drag Baja, ne vidim potrebu ljepiti video i toliko palamuditi o njegovoj i Amirovoj igri na ovoj temi. Oni vise nisu clanovi najdrazeg kluba kojem je ova tema posvecena, a uz sve to imate par tema za te stvari.
U protivnom ne vidim svrhu postojanja istih.
Udjes na temu svaki dan 90% postova nikakve veze sa temom.
Odoh i ja u off , ali morao sam napravili ste cirkus od teme.
OVO JE KLJUC MILIONSKIH PRODAJA IGRACA. Mislite da neko ne vodi racuna o tome da trenutno 20-tak igraca iz Zelje ili Zeljine skola igra znacajnu ulogu u svojim klubovima sirom Evrope. A Zeljo na neki nacin od njih 10-tak sigurno ceka procenatGator je napisao/la:Za sada 2 dobre reklame Visca i Baja.
To je prenosio Maribor na svom youtube kanalu, ne sportsport.ba !PlavaPorodica je napisao/la:Koliko ja znam prenosili su kone protiv maribora..nadam se da ce srediti streamElegant je napisao/la:Mozda tekstualni, video daj Boze da bude.Okolele je napisao/la:Ma bice sigurno na sportsport.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.