nije sa goal.com vec sa oficijalne stranice arsenalaGunnerS je napisao/la:Mah, ovo su sve samo izmišljanja goal.com-a i takvih. Vidjet ćemo šta će Wenger da kaže na sve ovo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
nije sa goal.com vec sa oficijalne stranice arsenalaGunnerS je napisao/la:Mah, ovo su sve samo izmišljanja goal.com-a i takvih. Vidjet ćemo šta će Wenger da kaže na sve ovo
http://www.arsenal.com/news/transfer-li ... and-powellGunnerS je napisao/la:Sa officijalne stranice govore tračeve ?! Hehe... Sa officijalne stranice je jedino ono što sam ja postavio, da je ponuda za Fabregasa odbijena...
Normalno da to nije mala plata to je ogromna plata za nekog obicnog gradjanina i Engleske a pogotovo BiH i okoline. Ali u usporedbi sa ostalim igracima velikih klubova to je mala plata pa skontaj da u West Hamu ima nekih igraca sa tom platom a realno nijedan ne moze Van Persiju vodu da nosi da Adebayor ima 180 000 funti ili tako nesto a dobio je nogu iz Arsenala.Napolitano je napisao/la:Paja, neprovaljuj se. Ako je 75.000 sedmicno mala plata, onda za sta mi radimo![]()
Nije bitno koliko igrač dobija para, nego njegova ljubav prema klubu, prema tome mani se e šuplje da su razmaženi velikim platama, dok u Arsenalu jedva preživljavaju sa minimalcem od prosjecno 40.000 sedmicno. Tako nesto naš LOTO nudi...
ima fabregas ja mislim je kada je produzio ugovor ovo sad na godinu placena su mu dugovanja tj.nakon povecanja plate za 25% isplacena mu je razlika koju nije dobija dok je imao manji ugovor tj.od 2007/2009.,sada je on najplaceniji igrac cini mi se 100 000 funti sedmicno,GunnerS je napisao/la:Ma neće mu nikako dat 100k. Jer najveću platu ima RVP sa 75k
Ma nema veze, Cesc i treba bit najplaćeniji jer je i najbolji___Benny___ je napisao/la:ima fabregas ja mislim je kada je produzio ugovor ovo sad na godinu placena su mu dugovanja tj.nakon povecanja plate za 25% isplacena mu je razlika koju nije dobija dok je imao manji ugovor tj.od 2007/2009.,sada je on najplaceniji igrac cini mi se 100 000 funti sedmicno,GunnerS je napisao/la:Ma neće mu nikako dat 100k. Jer najveću platu ima RVP sa 75k
GunnerS je napisao/la:Meni je od ove odbijancije draže ono što piše, da neće prihvatit NIKAKVU ponudu za Fabregasa i da se nadaju da Barca bude đentlmenski prihvatila Arsenalovu odluku.
ti si bolestan jarane i opet da mi igraju retardi,kikseri,starudije,otpaci,,.kakav crni shwarzer covjek ima 38 god.,bolan.CollegeGunner je napisao/la:Treba opet napomenuti odlicni posao koji Wenger radi ovo ljeto. Doveo je jednog od najboljih igraca francuske lige,Chamakh, zeli dovesti iskusnog Colea i time jos ojacati nas vezni red, koji je vec sad savrsen. Mislim da ce se dovesti jos jedan stoper, a to ce najvjerovatnije biti Koscielny za nekih cca. 10 mil i eventualno golman. Sad, mozda to bude neko dugorocno rijesenje tipa Hart za nekih 10-15mil ili nesto tipa Schwarzer za nekih 3-4mil. Uz sve to mozda se dovede jos jedan stoper. Sve u svemu, Wenger ce izgleda strasno pojacati tim, a sve za nekih 15-20mil. Stvarno je genije. Formacija za slijedecu sezonu bi onda izgledala ovako:
-------------Schwarzer----------------
Sagna-Vermi-Đuro/Koscielny-Clichy
--------------Song---------------------
--Nasri/Diaby/Cole--Cesc-----------
Andrey----------------------------RVP
-------------Chamakh-----------------
ili 4-4-2;
------------Schwarzer-----------------
Sagna-Vermi-Đuro/Koscielny-Clichy
---------------Song--------------------
Arshavin----------------------Nasri--
--------------Cesc---------------------
---------Chamakh-RvP---------------
sine ja pratim francusku ligu vise nego eng.jer stalno irgam kladu eng pratim samo kad arsenal igra i ovi derbiji.a ove ostale me ne zanimaju.pa ljudi ga prolaze ko trstiku,jbt,.jedino je dobar u skoku,.to nemogu porec,.e2_ze je napisao/la:kako ti znas da je ovaj francuz prosjecan igrac??? samo sto je igrao u malo slabijem timu odma mora biti prosjecan.. pa razmisli malo svi su poceli u malim timovima i vjerujem da ga nisi gledao te da ne znas kakav je .. ne znam ni ja ali sigurno AW zna sta hoce... ja bih vise volio sorrensena on je ipak bolji (po meni ) ...
Nije to jos nista zvanicno. Nijedan klub nije potvrdio tu vijest. Uz to mi je idalje sumnjivo da li ce se Cole zadovoljiti sa placom koju ce mu dati Wenger.Wolverine je napisao/la:procitao sam jucer da je dogovoren transfer joe colea. posto mu istice ugovor, odsteta bi bila 0$. neznam, meni se to cini kao odlican potez.
jarane evo sta ti je on napisao... TV jeste bio kapiten ajaxa ali niko nije vjerovao da je on ovoliko dobar a uostalom ovaj dolazi najvjerovatnije kao zamjena djuri koji dok nije bio povrijedjen dobro je odigrao ...___Benny___ je napisao/la:sine ja pratim francusku ligu vise nego eng.jer stalno irgam kladu eng pratim samo kad arsenal igra i ovi derbiji.a ove ostale me ne zanimaju.pa ljudi ga prolaze ko trstiku,jbt,.jedino je dobar u skoku,.to nemogu porec,.e2_ze je napisao/la:kako ti znas da je ovaj francuz prosjecan igrac??? samo sto je igrao u malo slabijem timu odma mora biti prosjecan.. pa razmisli malo svi su poceli u malim timovima i vjerujem da ga nisi gledao te da ne znas kakav je .. ne znam ni ja ali sigurno AW zna sta hoce... ja bih vise volio sorrensena on je ipak bolji (po meni ) ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.