Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Napolitano
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jel to sa Benitezom pocela sapunica ko sa Džeko, ovdje će, pa neće, hoće...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Ja mislim da nemamo sanse da neko do ove trojice sjede na klupu, relano. Mislim da je jedino rijesenje da neko od legendi kluba sjede na klupu. To ide u stilu ove uprave kluba. Naravno da ima tu imena koja bi bila idealna rijesenja, ali...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Van Gaal viceprvak evrope Martin je solidan a Hodgson ne dolazi uobzir. Na kraju krajeva treba mu dati 16 miliona odstete a onda i odstetu za navedene trenere jer su svi pod ugovoromOTNYS_YNWA je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... th-england
Evo malo Carre, kako ga je neobično vidjeti u repki![]()
..
To za Beniteza ne vjerujem, dok ne pročitam iz nekih ozbiljnijih medija ili na of.stranici
EDIT
The Liverpool board have already drawn up a list of potential replacements, with Fulham’s Roy Hodgson, Aston Villa’s Martin O’Neill and Bayern Munich’s Louis Van Gaal their top targets.
E ovo već ne bi bilo loše
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve dok @admir nije objavio vijest ja sam mislio da 100% ostaje. Vjerovatno će se sutra sve znati 

16 miliona odstete bi dobio da mu daju otkaz,a ne daju mu otkaz nego hoce da dogovore da on raskine kao ugovor i dobio bi 3 mil...
Ako ne pristane na to mogu se pusit kolektivno sjedit ce do kad ima taj ugovor
Ako ne pristane na to mogu se pusit kolektivno sjedit ce do kad ima taj ugovor

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nema potpisa
Jao, ako je ovo istina, osjecam se kao da sam ponovo rodjen, al' kunem vam se...
TM '87
Ima ovdje istine mada bih volio da ostane zamjene su katastrofa
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 08,00.html
Znaci skoro svi mediji su objavili clanke vezane za budalicu...i zuta i "bijela" stampa

Znaci skoro svi mediji su objavili clanke vezane za budalicu...i zuta i "bijela" stampa

TM '87
-
- Kontakt:
Evo i skysports pise da je blizu nogtransa ...ale ale ale
Joj Boze molim te da nije bomba...mada mislim da nije...ovo je po meni bar 70% istina!! 

- mighty_reds
- Kontakt:
ma ne vjerujem ja u to nista dok ne dodje potvrda od samog Liverpoola ne pusim ja ovo sranje iz stampe
a ako vec ode jedina zamjena koju bih volio vidjet bio bi Kenny Dalglish tad bi svi igraci imali moral radit sa najvecim covjekom na Anfieldu trenutno

a ako vec ode jedina zamjena koju bih volio vidjet bio bi Kenny Dalglish tad bi svi igraci imali moral radit sa najvecim covjekom na Anfieldu trenutno

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Nije king kenny glup da dodje na kormilo i dadne podrsku amerima, nakon ovog poteza, cak sta vise vjerovatno ce i on podnijeti ostavku sa svog mjesta...temelji Liverpoola su ovim potezom uprave unisteni, oni temelji koje je ugradio Shankly jos 50-ih...to sveto trojstvo(navijaci, menadzer i igraci) je unistila uprava koja je prema Shanksovim rijecima bila tu samo da potpisuje cekovemighty_reds je napisao/la:ma ne vjerujem ja u to nista dok ne dodje potvrda od samog Liverpoola ne pusim ja ovo sranje iz stampe![]()

Svi navijaci koji vole lfc i koji vec mogu doci sutra ce protestovati ispred stadiona radi rusenja temelja kluba od strane jbenih jenkija . Tjeranjem(nasilnim) Beniteza protiv volje navijaca(barem njih 80-ak %, samo oni koji su fudbalski ograniceni zele njegov odlazak) Liverpool je izgubio glavnog covjeka u borbi za Liverpool i sada ce glavne zvijezde vjerovatno biti prodane i to ispod cijene, jer ameri gledaju samo profit..otjerali jedinog trenera u posljednjih 20godina koji je bio dostojan klupe LFC-a, otjerace najbolje igrace pokupit' kes i lagano se ispalit' u svoju ameriku..
A vi samo likujte sto je Rafa otjeran(u interesu LFC-a je da ne prihvati ovu zalosnu ponudu..) pa cemo lagano ko Leeds down,down,down,down..al' boli vas qrac vi cete imat' citye tottenhama i druge klubove za koje cete tad' navijat

Mislim fanatic da nisi u pravu.
Dovoljno je bilo pogledati reakciju Kapitena na izvodjenje Torresa iz igre protiv Borminghama.
Iz toga se jasno vidi da igraci vise ne vjeruju u managera i u takvoj situaciji on treba da ode.
Ne tvrdim da on nije veliki trener, to niposto, ali jedenostavno receno, podario nam je trenutke slave, ali i velike tuge, nevjerice i bola.
Hvala mu za uspjehe, VRIJEME JE DA IDE!!!
Ne kazem da ce doci bolji manager, ali je sada bitno nesto mijenjati...
Ne moze trener od kojeg se na pocetku sezone ocekivalo da se bori za titulu i da prodje bar grupu u LP ostati na svojoj poziciji ako je zavrsio 7. u Premiershipu, ili ispao u grupi LP.
Osim toga, za mene je LFC najveci klub na svijetu i niko, ama bas niko, nije bitniji od Liverpoola.
Ni Rafa, ni Gerrard, ni Torres, etc.
Da se zna!!!
Dovoljno je bilo pogledati reakciju Kapitena na izvodjenje Torresa iz igre protiv Borminghama.
Iz toga se jasno vidi da igraci vise ne vjeruju u managera i u takvoj situaciji on treba da ode.
Ne tvrdim da on nije veliki trener, to niposto, ali jedenostavno receno, podario nam je trenutke slave, ali i velike tuge, nevjerice i bola.
Hvala mu za uspjehe, VRIJEME JE DA IDE!!!
Ne kazem da ce doci bolji manager, ali je sada bitno nesto mijenjati...
Ne moze trener od kojeg se na pocetku sezone ocekivalo da se bori za titulu i da prodje bar grupu u LP ostati na svojoj poziciji ako je zavrsio 7. u Premiershipu, ili ispao u grupi LP.
Osim toga, za mene je LFC najveci klub na svijetu i niko, ama bas niko, nije bitniji od Liverpoola.
Ni Rafa, ni Gerrard, ni Torres, etc.
Da se zna!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pa ja ne mogu da vjerujem kakav pocetak dana , zadrhtao sam kada sam procitao da se idiotu sprema otkaz, samo da je ovo istina i pridruzujem se kolegama na toj pijanki , mislim da bi ovo bio veliki pocetak Liverpoola , i da bi klub opet ozivio ...
Fanatic previse dajes sebi za pravo da ti odlucujes ko je ogranicen i da samovoljno proglasavas idiota najboljim trenerom u zadnjih 20 godina, to apsolutno nije realno kao sto reko mjerilo su trofeji a oni nisu na strani idiota iako on tvrdi da ima REZULTATE a kakve to ni sam ne zna ali vazno je da on manipulise mozgovima onih koji ga podrzavaju a oni mu vjeruju , ovo nisam ja izmislio nego legende Liverpoola koje su svjesne da svojim izjavama Rafa kupuje navijace a od suplje price LFC je ostalo da nakon toliko godina gleda u ledja mnogo manjim timovima tipa Tottenham , Villa itd ... Rafa je napravio i dobrog ali je ukaljao ime LFC i sada se taj klub ne smatra niti konkurentom a velikim klubom ga smatraju samo radi historije a ovo danas je u rangu Boltona , Birminghema i slicnih polovni ekipa !
Znalo se da ce Rafa dobiti otkaz koji je i zasluzio , a takodjer smjesno je pricati kako je Martin O’Neill smjesan strucnjak , on je za Rafu genijalac sa onakvom Villom sa malo ulozenog novca je bio konkurentan tako da je smjesno pricati o kvalitetima kada Rafic ne zna bil piskio ili kakio ... koliko sam upravtio da martin igra sa dva napadaca tako da ce nam svima biti mnogo ljepse sa napadackim stilom koji ce gajiti LFC a ne protiv Debrecena se nadigravati i jedva 1-0 pobjediti !
RAFA USKORO SLJEDI PLJUVANJE U LICE ONIM KOJI TE PODRZAVAJU LICEMJERU

Fanatic previse dajes sebi za pravo da ti odlucujes ko je ogranicen i da samovoljno proglasavas idiota najboljim trenerom u zadnjih 20 godina, to apsolutno nije realno kao sto reko mjerilo su trofeji a oni nisu na strani idiota iako on tvrdi da ima REZULTATE a kakve to ni sam ne zna ali vazno je da on manipulise mozgovima onih koji ga podrzavaju a oni mu vjeruju , ovo nisam ja izmislio nego legende Liverpoola koje su svjesne da svojim izjavama Rafa kupuje navijace a od suplje price LFC je ostalo da nakon toliko godina gleda u ledja mnogo manjim timovima tipa Tottenham , Villa itd ... Rafa je napravio i dobrog ali je ukaljao ime LFC i sada se taj klub ne smatra niti konkurentom a velikim klubom ga smatraju samo radi historije a ovo danas je u rangu Boltona , Birminghema i slicnih polovni ekipa !
Znalo se da ce Rafa dobiti otkaz koji je i zasluzio , a takodjer smjesno je pricati kako je Martin O’Neill smjesan strucnjak , on je za Rafu genijalac sa onakvom Villom sa malo ulozenog novca je bio konkurentan tako da je smjesno pricati o kvalitetima kada Rafic ne zna bil piskio ili kakio ... koliko sam upravtio da martin igra sa dva napadaca tako da ce nam svima biti mnogo ljepse sa napadackim stilom koji ce gajiti LFC a ne protiv Debrecena se nadigravati i jedva 1-0 pobjediti !

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Odlazi Rafa, udarna je vijest na svim svjetskim portalima, vrijeme je bilo da mu daju otkaz. Jos je ostalo da se dogovore o visini odstete, a ona bi se trebala kretati od 3 do 16 miliona funti. Ogromni novac je klub izgubio ne plasirajuci se u ligu prvaka, valjda nece biti cigan pa traziti svih 16 miliona.
Nasljednik Roy Hodgson!
Nasljednik Roy Hodgson!
Da ima obraza otisao bi sam i ostavio Liverpoolu 100 hiljada eura koliko je izgubio na svojim smjesnim pojacanjima i nikada vise ne bi spomenuo LFCtrebevic je napisao/la:Odlazi Rafa, udarna je vijest na svim svjetskim portalima, vrijeme je bilo da mu daju otkaz. Jos je ostalo da se dogovore o visini odstete, a ona bi se trebala kretati od 3 do 16 miliona funti. Ogromni novac je klub izgubio ne plasirajuci se u ligu prvaka, valjda nece biti cigan pa traziti svih 16 miliona.
Nasljednik Roy Hodgson!

A citam da je Inter moguca zrtva Beniteza u narednom periodu i da ce Rafic imati priliku unistiti sve sto je Mourinho naopravio , a sta da kazem nece mu biti tesko da unisti dobro mu to ide , samo je fazon sto je Morati ozbiljan i cim vidi igru sa jednim napadacem ima da ga naglavacke izbaci sa klupe

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
1."Legende" koje ama bas niko ne uzima za ozbiljno od navijaca Liverpoola jer godinama samo pljuju po lfc-u...Dirk je napisao/la:Pa ja ne mogu da vjerujem kakav pocetak dana , zadrhtao sam kada sam procitao da se idiotu sprema otkaz, samo da je ovo istina i pridruzujem se kolegama na toj pijanki , mislim da bi ovo bio veliki pocetak Liverpoola , i da bi klub opet ozivio ...![]()
2. O'neil je im'o u prosjeku veci transfer budget od Rafe pa za ove 3-4 godine nije mog'o skupit' vise od 70 bodova ili plasirat' se u LP
3. U jednu ruku mi je drago sto Rafa ide, jer cete kroz 12-18 mjeseci svi vi koji ste pljuvali po njemu skontat' sta je on znacio LFC-u i da boljeg trenera od njega nema(ima njih par u njegovom rangu i to je to..), steta sto se ovo moralo desit' da nekim ljudima dodju neke stvari iz guzice u glavu
4. Koji crni Hodgson, Hiddink, O'neil i ostali ozbiljniji treneri..nas preuzima Klinsman ili neki drugi ker koji se ama bas nista nece pitati u klubu tako da cemo zavrsit' kao svi bivsi klubovi Hicksa/Gilletta - u stecaju ! ...Opet kazem nije ni toliko sto smo izgubili trenera, niko nije iznad kluba ali mi bi njegovim odlaskom izgubili jedinog covjeka koji se mog'o i zelio suprotstaviti jenkijima...
Rafa you'll never walka alone...

The way I see it is this:
The Yanks are struggling to find a buyer at the price they want. They have a clear number in mind, in terms of profit from their dealings with LFC.
They took out loans from their own holding companies against the club, at 10% interest rate.
The only other way to make money from the club, is to recall those loans and all the interest. At the moment, it isn't doable because they've raped us so badly there's nothing left in the pot.
However, we do still have something which means we won't go into liquidation - saleable assets. Torres, Gerrard, Reina, Mascherano, Johnson, Agger, Aquilani, Benayoun... each player sold, will bring a better look to the cash flow situation at the club. If this is done repeatedly over the summer, it'll start to stockpile. The club will be cash-rich, but asset-poor.
If the club is cash-rich, the horrible, odious, thieving rapist Yank bastards can recall the loans and make money from the club.
I do think it's their intention to leave before the year is out - I just think they plan on driving us completely into the ground first, stripping away every single saleable asset in their quest for blood money.
The only person who can stop this from happening this summer is the one person who is contracted to have the last say on all transfers - Rafa Benitez. They need to remove him in order for the wheels to start turning. Hence, a £3m outlay is miniscule, in comparison to what they hope to achieve afterwards, should it be accepted.
Right now, the only person who can stop these leeches from succeeding and setting our club back another 20 years, is the man in charge. He's a dignified man, and certainly no quitter. He's been offered many a way out over the past few years, but he's stuck to his guns. I firmly believe he's done that for the fans, and because he respects the proud tradition of the club.
I honestly couldn't blame him if he walked away. He could leave now, with his head held high and would be respected by all for the job he's done here, the European nights, the trophies, and the way he's staved off the cancer for so long.
If he's still here at the start of next season, then make no odds about it, the man is a hero. In fact, beyond that, he will be a martyr. He will be letting his personal stock fall, by managing a team with fewer **** than ANY of those he's 'expected' to challenge with, operating at a massive loss, selling players to stay in existence... and if it happens, he'll be doing it simply because he understands the repercussions of him walking away.
In reality, he's been doing the very same for the last 2 years.
I only pray that he'll do it for at least one more.
Rafa Benitez, PLEASE tell them to fuck right off.
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 143026.ece
Sve receno u ova 2 clanka..
The Yanks are struggling to find a buyer at the price they want. They have a clear number in mind, in terms of profit from their dealings with LFC.
They took out loans from their own holding companies against the club, at 10% interest rate.
The only other way to make money from the club, is to recall those loans and all the interest. At the moment, it isn't doable because they've raped us so badly there's nothing left in the pot.
However, we do still have something which means we won't go into liquidation - saleable assets. Torres, Gerrard, Reina, Mascherano, Johnson, Agger, Aquilani, Benayoun... each player sold, will bring a better look to the cash flow situation at the club. If this is done repeatedly over the summer, it'll start to stockpile. The club will be cash-rich, but asset-poor.
If the club is cash-rich, the horrible, odious, thieving rapist Yank bastards can recall the loans and make money from the club.
I do think it's their intention to leave before the year is out - I just think they plan on driving us completely into the ground first, stripping away every single saleable asset in their quest for blood money.
The only person who can stop this from happening this summer is the one person who is contracted to have the last say on all transfers - Rafa Benitez. They need to remove him in order for the wheels to start turning. Hence, a £3m outlay is miniscule, in comparison to what they hope to achieve afterwards, should it be accepted.
Right now, the only person who can stop these leeches from succeeding and setting our club back another 20 years, is the man in charge. He's a dignified man, and certainly no quitter. He's been offered many a way out over the past few years, but he's stuck to his guns. I firmly believe he's done that for the fans, and because he respects the proud tradition of the club.
I honestly couldn't blame him if he walked away. He could leave now, with his head held high and would be respected by all for the job he's done here, the European nights, the trophies, and the way he's staved off the cancer for so long.
If he's still here at the start of next season, then make no odds about it, the man is a hero. In fact, beyond that, he will be a martyr. He will be letting his personal stock fall, by managing a team with fewer **** than ANY of those he's 'expected' to challenge with, operating at a massive loss, selling players to stay in existence... and if it happens, he'll be doing it simply because he understands the repercussions of him walking away.
In reality, he's been doing the very same for the last 2 years.
I only pray that he'll do it for at least one more.
Rafa Benitez, PLEASE tell them to fuck right off.
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 143026.ece
Sve receno u ova 2 clanka..
Eh eto ga ode i rafa dolazi garant neki klinsman il neki drugi amater.
Ako rafa zaista ide Torres isto ce otici 100% Gerrarda jedino moze zadrzati ljubav prema klubu mada mislim kad benitez dobije otkaz real ce ponududiti 60-tak miliona i ode Gerrard Carra ce garant ostat Masch ce u barcu ostalo bi trebalo ostati isto.
Navijaci nisu bili za njegov odlazak sigurno ce biti neki protesti al boli amere za klub i proteste jer su u americi od prodaje navedenih igraca inkasiracemo 100-200 miliona i pokriti pola dugova a kakav ce sastav biti za sljedecu sezonu to Bog sami zna slijedi nam najvjerovatnije sredina tabele al haj nema veze bar cemo igrati napadacki fudbal jer je vaznije igrati napadacki i gubiti nego takticki i derati.
Njegovim odlaskom izgubili jedinog covjeka koji se mogao i zelio suprotstaviti kaubojima.
Mislim da ce u Inter i nek mu je sretno uz pare koje ima morrati veliki su favoriti za odbranu titule Lige prvaka
Nadam se da ce se jednom vratiti na klupu Liverpoola kad budu neka bolja vremena.
Rafa you'll never walka alone
Ako rafa zaista ide Torres isto ce otici 100% Gerrarda jedino moze zadrzati ljubav prema klubu mada mislim kad benitez dobije otkaz real ce ponududiti 60-tak miliona i ode Gerrard Carra ce garant ostat Masch ce u barcu ostalo bi trebalo ostati isto.
Navijaci nisu bili za njegov odlazak sigurno ce biti neki protesti al boli amere za klub i proteste jer su u americi od prodaje navedenih igraca inkasiracemo 100-200 miliona i pokriti pola dugova a kakav ce sastav biti za sljedecu sezonu to Bog sami zna slijedi nam najvjerovatnije sredina tabele al haj nema veze bar cemo igrati napadacki fudbal jer je vaznije igrati napadacki i gubiti nego takticki i derati.
Njegovim odlaskom izgubili jedinog covjeka koji se mogao i zelio suprotstaviti kaubojima.
Mislim da ce u Inter i nek mu je sretno uz pare koje ima morrati veliki su favoriti za odbranu titule Lige prvaka
Nadam se da ce se jednom vratiti na klupu Liverpoola kad budu neka bolja vremena.
Rafa you'll never walka alone
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Pa Gerrard ce jedva cekati da ode Rafa ljudi dragi , a Torres ne moze ici ko pasce za njim jer ima ugovor sa LFC ne sa doticnim pokusajem od trenera ... Nego Fanatic hoces ti meni naci taj podatak gdje Martin u Villi trosi u prosjeku vise od Beniteza jer je to dosta nerealno uzmemo li u obzir samo tri cetiri transfera Beniteza Torres , Keane , Aquilani , Dossena imamo blizu 80 miliona tako da ti je ovaj podatak jako sumnjiv ja se ne sjecam da je Villa na celu sa trenerom platila nekoga toliko novca ...
Evo da se osvrnem na ovo
1. Pises o legendama i zasto pljuju po klubu , pa valjda je jasno da su mnoge legende do sada mogle biti u strucnom stabu sa Benitezom ali on je ipak vjerovao Pelegrinu koji Bog me ubio ako i ima licencu , jasno je bilo doveo ga u LFC u poznim godinama i odmah trener , a ima mnogo skolovaniji nasih legendi koje su mogle raditi kao taj idiot. Mozes ti sta zelis pricati legenda je legenda i svi ti su dali mnogo vise LFC od Beniteza, samo je to tebi tesko priznati cak je i prosjecni Houliere dao vise LFC i osvojio vise trofeja pa ga niko ne dize u nebesa jednom kao Rafa bio drugi i osvaojio par trofeja i to je to
2. O ovome sam ti vec napisao da je prosto nevjerovatno da Villa trosi vise od Liverpoola a da ti ne spominjem koliko je igraca proslo kroz LFC od kada je Rafa trener izmedju 50 i 80 ...
3. Meni ne moze biti zao sto Rafa ide ja sam protiv njega dvije tri godine i ne mjenjam misljenja , sve bi lakse bilo da je doticni smio priznati da nekada grijesi ali on jos kaze da ima REZULTATE !
4. Nebitno ko nas preuzima , nije vise bitno , neka nas vodi Gerrard i Carra sa terena ali je fazon sto je svima dosadilo gledati isti Liverpool koji nema sta novo da ponudi , halo protiv Debrecena svi zabijaju po tri komada , samo se LFC takticki nadigrava sa njima , ko god dodje bar ce napadati ili mjenjati formaciju kada gubi... nemoj da se vracamo na ispadanje od Atletica i prvu utakmicu gdje Rafinom formacijom centra nismo presli , a o grupnoj fazi LP da ne pricam ubili nas svi redom osim Debrecena kojeg smo jedva pobjedjivali !
Takodjer nisam vidio javno da se on suprostavio AMERIMA , jer realno da je njemu smetalo sta Ameri rade otisao bi davno ali sto bi isao kada mu je dobro nema REZULTATA I TROFEJA ,a prima veliku platu i jos ga pojedinci brane ... jedva cekam da zapjavam onu RAFA VRATI SE....
Evo da se osvrnem na ovo

1. Pises o legendama i zasto pljuju po klubu , pa valjda je jasno da su mnoge legende do sada mogle biti u strucnom stabu sa Benitezom ali on je ipak vjerovao Pelegrinu koji Bog me ubio ako i ima licencu , jasno je bilo doveo ga u LFC u poznim godinama i odmah trener , a ima mnogo skolovaniji nasih legendi koje su mogle raditi kao taj idiot. Mozes ti sta zelis pricati legenda je legenda i svi ti su dali mnogo vise LFC od Beniteza, samo je to tebi tesko priznati cak je i prosjecni Houliere dao vise LFC i osvojio vise trofeja pa ga niko ne dize u nebesa jednom kao Rafa bio drugi i osvaojio par trofeja i to je to

2. O ovome sam ti vec napisao da je prosto nevjerovatno da Villa trosi vise od Liverpoola a da ti ne spominjem koliko je igraca proslo kroz LFC od kada je Rafa trener izmedju 50 i 80 ...

3. Meni ne moze biti zao sto Rafa ide ja sam protiv njega dvije tri godine i ne mjenjam misljenja , sve bi lakse bilo da je doticni smio priznati da nekada grijesi ali on jos kaze da ima REZULTATE !
4. Nebitno ko nas preuzima , nije vise bitno , neka nas vodi Gerrard i Carra sa terena ali je fazon sto je svima dosadilo gledati isti Liverpool koji nema sta novo da ponudi , halo protiv Debrecena svi zabijaju po tri komada , samo se LFC takticki nadigrava sa njima , ko god dodje bar ce napadati ili mjenjati formaciju kada gubi... nemoj da se vracamo na ispadanje od Atletica i prvu utakmicu gdje Rafinom formacijom centra nismo presli , a o grupnoj fazi LP da ne pricam ubili nas svi redom osim Debrecena kojeg smo jedva pobjedjivali !
Takodjer nisam vidio javno da se on suprostavio AMERIMA , jer realno da je njemu smetalo sta Ameri rade otisao bi davno ali sto bi isao kada mu je dobro nema REZULTATA I TROFEJA ,a prima veliku platu i jos ga pojedinci brane ... jedva cekam da zapjavam onu RAFA VRATI SE....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.