Prejaka slika..1921 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dva puta ispadaliFrutek je napisao/la:Pitanje za Seyu:
Zašto u potpisima navijača Borca piše "Treći put častimo" rekoše tebe da pitam
Aha nadam se da neće častit´ još dugoSeyo_TM je napisao/la:dva puta ispadaliFrutek je napisao/la:Pitanje za Seyu:
Zašto u potpisima navijača Borca piše "Treći put častimo" rekoše tebe da pitam
hahahahaha mozda je bolje da je umjesto case bio fildzan pitichima1921 je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Sta ces drugo ocekivat od navjaca najbolje ekipe u drzavi ....Avatar je napisao/la:
Znaci' oplako' sam ..![]()
![]()
![]()
![]()
bistrikboy je napisao/la:Tema je Željo,a ne Facebook!
1921 je napisao/la:Zna li neko da li je ovo tacan tekst.. ili sam zaboravio pjesmu
Grbavice tebi hvala, sampiona si nam dala - sampiona plave boje, prvaka drzave moje
djale je napisao/la:Mirko Radovanovic, je jedan od rijetkih igraca Želje koji je u svakom smislu profesionalac. Momak koji uz redovne treninge, nakon pauze dolazi potpuno spreman i koji iako jos uvijekm mlad 23-god, izrasta u jednog od najboljih Željinih lijevih bocnih igraca koje ja pamtim( a pamtim od 80-tih pa na ovamo) i kojem samo fali ono sto se u fudbalskom zargonu zove " pametni faul".Tako da otvarati temu dali valja ili ne je cista glupost, ikao stoje neke kritike na njegov racun tj. da je imao losijih defanzivnih izdanja.
Mirko nije los igrac.Bolji je od ovi navedeni,ali imao je i on kikseva ove sezone.Pravi je profesionalac i vjerujem da ce i on poslije priprema biti bolji jer ima potencijala.Ipak dobro bi dosao lijevi bek,Faric je jos zelen i realno ne moze igrati,a dobro bi bilo kad bi dosao neko dobar da se napravi konkurencija.Svaka cast Radovanovicu na sezoni,nijednom se nije povrijedio odigrao je oko 40 utakmica sto je za nase uslove golemo.lottdogg je napisao/la:djale je napisao/la:Mirko Radovanovic, je jedan od rijetkih igraca Želje koji je u svakom smislu profesionalac. Momak koji uz redovne treninge, nakon pauze dolazi potpuno spreman i koji iako jos uvijekm mlad 23-god, izrasta u jednog od najboljih Željinih lijevih bocnih igraca koje ja pamtim( a pamtim od 80-tih pa na ovamo) i kojem samo fali ono sto se u fudbalskom zargonu zove " pametni faul".Tako da otvarati temu dali valja ili ne je cista glupost, ikao stoje neke kritike na njegov racun tj. da je imao losijih defanzivnih izdanja.
ja iskreno ne znam kako neko nakon sadikovica , spahica , kuduzovica i kompanija ima obraza reci da je radovanovic los igrac
kalimero je napisao/la:Mirko nije los igrac.Bolji je od ovi navedeni,ali imao je i on kikseva ove sezone.Pravi je profesionalac i vjerujem da ce i on poslije priprema biti bolji jer ima potencijala.Ipak dobro bi dosao lijevi bek,Faric je jos zelen i realno ne moze igrati,a dobro bi bilo kad bi dosao neko dobar da se napravi konkurencija.Svaka cast Radovanovicu na sezoni,nijednom se nije povrijedio odigrao je oko 40 utakmica sto je za nase uslove golemo.lottdogg je napisao/la:djale je napisao/la:Mirko Radovanovic, je jedan od rijetkih igraca Želje koji je u svakom smislu profesionalac. Momak koji uz redovne treninge, nakon pauze dolazi potpuno spreman i koji iako jos uvijekm mlad 23-god, izrasta u jednog od najboljih Željinih lijevih bocnih igraca koje ja pamtim( a pamtim od 80-tih pa na ovamo) i kojem samo fali ono sto se u fudbalskom zargonu zove " pametni faul".Tako da otvarati temu dali valja ili ne je cista glupost, ikao stoje neke kritike na njegov racun tj. da je imao losijih defanzivnih izdanja.
ja iskreno ne znam kako neko nakon sadikovica , spahica , kuduzovica i kompanija ima obraza reci da je radovanovic los igrac
Vidi Skore k'o da pazi da mu dojke ne ispadnuSeyo_TM je napisao/la:slika
a divi ganje
the scouser je napisao/la:Vidi Skore k'o da pazi da mu dojke ne ispadnuSeyo_TM je napisao/la:slika
a divi ganje
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Lokomotifa, Strumfinho i 56 gostiju.