Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la juzni vjetar! » 19 feb 2009, 19:12

realno pobjedjujemo 1-4 !!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 19 feb 2009, 19:13

BIHfan je napisao/la:Pa izgubicemo,kad nas Rijeka tam dere sto nebi i Belgijanci,al hajd nek je vama Ciro spasio BH fudbala,a on spasioc fotelja onima u savezu.

I ovaj rezulatat 3-1 za nas je nemoguc,jer nasa odbrana je rupa da bi samo 1 gol primili,mi moramo jedno 2-3 gola primiti,al nema Vede da dadne vise golova nego sto mi mozemo primiti.

Ma Ciro je sigurno frimio dobre pare da smiri i onako uzburkanu situaciju oko bih fudbala,i uspio je!!Pa eto vam ciro!!BOJKOT______________

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 feb 2009, 22:57

BIHfan je napisao/la:Pa izgubicemo,kad nas Rijeka tam dere sto nebi i Belgijanci,al hajd nek je vama Ciro spasio BH fudbala,a on spasioc fotelja onima u savezu.

I ovaj rezulatat 3-1 za nas je nemoguc,jer nasa odbrana je rupa da bi samo 1 gol primili,mi moramo jedno 2-3 gola primiti,al nema Vede da dadne vise golova nego sto mi mozemo primiti.
Da se ponovi utakmica protiv Rijeke 10 puta zaredom, nikada nas nebi dobili, tada smo igrali u onoj mocvari, bari i nasi igraci nisu igrali ni 30 % kao sto znaju da se nebi povrijedili a oni iz Rijeke zagiljali kao da igraju finale lige prvaka.
Nemoze se poredti Belgija i Rijeka ni u kojem slucaju, normalno da ce biti drukciji pristup protiv Belgije i akoBOGda bit ce nasa pobijeda
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 feb 2009, 00:22

Ja mislim da ce biti nesto slicno kao u utakmici protiv Slovenije. To znaci da ce nasi igraci dati mnogo golova ali i primi ce mnogo golova. Moja prognoza je 3-2 za Bosnu i Hercegovinu. 8-)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 feb 2009, 03:43

Bice dobra tekma
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 20 feb 2009, 12:20

Ja sam cuo da se namjerno izgubilo od Rijeke kako bi nas i Belgijanci podcijenili i kako bi svi igraci u utakmici sa Belgijom dali svoj zaista najveci maksimum kako bi se doslo do najboljeg rezultata...

Ima da ih deremo u srcu Belgije....6 poena protiv Belgije, jedan protiv Spanije u Bosni, jedan ili 3 protiv Turske i sve ostale pobjede i plus da Spanije sve odere redom u grupi i eto nas na sigurnom drugom mjestu na kraju...

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 20 feb 2009, 12:45

Ma ljudi imamo himnu, napad, vezu, Nadareviča...Ma deremo jih u srcu Belgije u srcu Genka i naravno kasnije u Zenici. Pa ljudi mi idemo na prvenstvo idučegodine.

Pokoljenja tvoja
Kazuju jedno:
Mi idemo u budućnost
Zajedno!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 feb 2009, 15:45

Himna je blago receno katastrofa,a sto se tice begije nisu nista jaci od nas i mozemo i dobiti.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 20 feb 2009, 15:49

Ponos Torina je napisao/la:Himna je blago receno katastrofa,a sto se tice begije nisu nista jaci od nas i mozemo i dobiti.
a zasto je himna katastrofa?

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 20 feb 2009, 15:51

anlayan je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Himna je blago receno katastrofa,a sto se tice begije nisu nista jaci od nas i mozemo i dobiti.
konkurs je bio otvoren za sve, nagrada 30.000 pa mogo si se potrudit da i ti nesto napises, a ne da kritikujes sta kod neko drugi napise...

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 20 feb 2009, 16:04

defender je napisao/la:
anlayan je napisao/la:
konkurs je bio otvoren za sve, nagrada 30.000 pa mogo si se potrudit da i ti nesto napises, a ne da kritikujes sta kod neko drugi napise...
stvarno glupost,sto je katastrofa,bas je sve obuhvaceno nije moglo bolje,samo sto ona sto ju je otpjevala nije bas uradila dobar posao
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 feb 2009, 16:06

Uzeo si mi rijec iz usta. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 feb 2009, 16:27

ko god je napisao himnu veze nema o zivotu,ova himna apsolutno nista ne govori o BiH osim sto se spominje rijec "Bosna" i rijec "Hercegovina",zamjenis to sa St.Kitts i Nevis i skoro nema razlike... :oops:

JEDNA SI JEDINA....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 20 feb 2009, 16:39

bistrikboy je napisao/la:ko god je napisao himnu veze nema o zivotu,ova himna apsolutno nista ne govori o BiH osim sto se spominje rijec "Bosna" i rijec "Hercegovina",zamjenis to sa St.Kitts i Nevis i skoro nema razlike... :oops:

JEDNA SI JEDINA....
Potpis himna je nigdje veze za mene samo jedna postoji i uvijek cu nju pjevati

Jedna si jedina
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 20 feb 2009, 16:39

Evo konacno ide na bolje.Imamo tekst himne,Nadarevic se vraca u repku,mozda i Jahic , Barba ce u Genku navijati zamislite za koga i to s najvjernijim navijacima BiH znaci nece u svecanu lozu a mogao bi izgleda da ce Bajramovic ozdraviti i bez novih povreda ako Bog da moja prognoza ce se ostvariti.Znaci u Genk po bodove.Samo nisam siguran da ce svi nauciti tekst ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 20 feb 2009, 16:54

Zasad nema povreda, samo neka tako i ostane, imamo himnu marjana i jos nam samo fali pobjedu u Benku pa onda i u Zenici
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 20 feb 2009, 17:01

Bosnier je napisao/la:Zasad nema povreda, samo neka tako i ostane, imamo himnu marjana i jos nam samo fali pobjedu u Benku pa onda i u Zenici
Uh ja Marjana zaboravio. Steta necu ga cuti uzivo kad kaze raduj se Bosno i Hercegovino sto imas ovakve majstore.Ma i nije vazno neka su nama svi zivi i zdravi bice jos tekmi a i pobjeda.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 20 feb 2009, 17:06

bice gusto bice 0:1..........izgorit ce bilino za cetiri dana...hajmo BOSNO hajmo HERCEGOVINO....strijelac ce biti VLADAVIC....;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 17:08

jedva cekam tekmu, da uzivam , nadam se u pobjedi, pa nisu belgijanci nesto, budimo realni , po ekipi smo bolji, jos da je tu vedad,, masina za davanje golova, ali eto nadam se da ce dzeko dati gol te muslimovic, miske mora biti na visokoj razini e naravno nasaodbrana, safa se vraca to je dobro, nadam se samo da nece ibricic igrati jer je on promasaj , pjanic =)......

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 20 feb 2009, 17:27

Pa eto, i nama se neke stvari konacno poklapaju.. lijepo je imati nade

znaci idemo naprijed sa novom himnom (mada svi znamo koja je prava, ali nema veze, mozemo imati 2 ;) )

atmosfera u NT je veoma dobra, Nadarevic se vjerovatno vraca a ima sansa da i Papac dode, minimalna, ali ipak sansa)

Bajramovic ce mozda biti spreman, to je uvjiek plus.. Barba putuje sa navijacima (Nemogu reci koliki je ovo moralni plus za nas!)

i sve na to, Marjan ce biti komentator! :mrgreen:

Volim te Bosno!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.