đe rekaotuzlak1987 je napisao/la:Evo rekao je Musemic biti ce igrac dva
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
ssChinaglia je napisao/la:đe rekaotuzlak1987 je napisao/la:Evo rekao je Musemic biti ce igrac dva
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Suljo20002
- Kontakt:
Husrefe dovedi 2 igraca ili se odricem Tusnja 

normala, koga oni misle zajebavat', svi vidimo da ovo nije dovoljno za titulu, dva poraza, a sve kao nema veze, prijateljska je, bla, bla, kada nas Bojac derne, šta će tada pričat'Suljo20002 je napisao/la:Husrefe dovedi 2 igraca ili se odricem Tusnja
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je najbitniji info, da smo vodili dok smo igrali sa najboljom postavom, a jos nam je falio i Ordagic na ovoj utakmici.fukaratz je napisao/la:ljudi no sikiriki Husref prezadovoljan igrom! dok su igrali standardni Tobol nam nije prisao golu, kasnije kad su usle rezerve primili smo dva gola![]()
Sloboda je na ovoj utakmici nastupila u sastavu: Pirić, Efendić (od 75. Todorović), Mehmedagić (od 75. Salihović), Kostić, Ivetić (od 60. Lakičević), Stjepanović (od 60. Škahić), Sarić, Zeba, Veselinović (od 60. Govedarica), Haurdić (od 60. Mehidić), Ahmetović (od 60. Krpić).
Skahic ocito posljednjih pola sata igrao na poziciji Stjepanovica, steta, ja sam ga ocekivao od 1. minute uz Kostica. Valjda je i odlazak Kise malo poremetio Husrefove planove, tim gore sto sad nemas koga dovesti kao adekvatno rjesenje. Radije odigrajmo do kraja sezone sa ovim s cim raspolazemo, nego bespotrebno nekoga dovesti reda-radi i budzet opterecavati.
Salihovic se opet provuce i ostade u klubu, umjesto da je Moranjkic ostao. Vjerovatno je Moranjka skup u ovom trenutku da sjedi na klupi i mozda ne odigra nista do kraja (mada nikad ne znas).
EDIT:
Nisam ni vidio ovu Husrefovu izjavu, ali u biti to je to. Samo ne vidim koga bismo mogli sad dovesti kad je prelazni rok gotov, osim nekih igraca koji su otpisani u drugim klubovima. Hajde vidicemo.
Jel to Piric povrijedjen?
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 10 feb 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Suljo20002
- Kontakt:
Bolje da sam pare koje sam bacio na ulaznice stedio za tekmu Lazia u RimuChinaglia je napisao/la:normala, koga oni misle zajebavat', svi vidimo da ovo nije dovoljno za titulu, dva poraza, a sve kao nema veze, prijateljska je, bla, bla, kada nas Bojac derne, šta će tada pričat'Suljo20002 je napisao/la:Husrefe dovedi 2 igraca ili se odricem Tusnja

Pobjeda je bolja od orgazma!
najavio zamjene za Kisu i Moranjkića, eb'o te zamjene Husrefe, daleko ćemo tako
pušiona u Banjoj Luci, sada je sve jasno
pa mogao si, a ja pare što sam dao na kladžuSuljo20002 je napisao/la:Bolje da sam pare koje sam bacio na ulaznice stedio za tekmu Lazia u RimuChinaglia je napisao/la:normala, koga oni misle zajebavat', svi vidimo da ovo nije dovoljno za titulu, dva poraza, a sve kao nema veze, prijateljska je, bla, bla, kada nas Bojac derne, šta će tada pričat'Suljo20002 je napisao/la:Husrefe dovedi 2 igraca ili se odricem Tusnja
Samo bi se ta dva igrača što prije trebala dovest, ako misli da se uklope na vrijeme
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ako cemo dovoditi stopera onda trebamo nekog otprilike kvaliteta Kostica.
Nad tobom sunce najljepše sja
Malo ne bi primili 2 gola do kraja prvenstva...pinoglavi je napisao/la:Ako cemo dovoditi stopera onda trebamo nekog otprilike kvaliteta Kostica.
Beton odbranu bi imali, nije ni Kostic neka ogromna klasa nego se snasao i igra u odlicnoj formi. Vjerujem da Husref moze iskopati jos jednog tipa Kostica, bolje da se to ganja nego neka zamjena, ali eto zna sef najboljeTzXHc je napisao/la:Malo ne bi primili 2 gola do kraja prvenstva...pinoglavi je napisao/la:Ako cemo dovoditi stopera onda trebamo nekog otprilike kvaliteta Kostica.

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja dugo bolje štopera nisam gledao na Tušnju. Vjerujem Husrefu, ako nafata još jednog ovakog igrača svaka mu čast.pinoglavi je napisao/la:Beton odbranu bi imali, nije ni Kostic neka ogromna klasa nego se snasao i igra u odlicnoj formi. Vjerujem da Husref moze iskopati jos jednog tipa Kostica, bolje da se to ganja nego neka zamjena, ali eto zna sef najboljeTzXHc je napisao/la:Malo ne bi primili 2 gola do kraja prvenstva...pinoglavi je napisao/la:Ako cemo dovoditi stopera onda trebamo nekog otprilike kvaliteta Kostica.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mozda je bolje i dovoditi stopera, a Skahica transformisati u Kisu da pokriva zadnjeg veznog i beka..ako vec necemo dovoditi i desnog beka..
smatram da je lakse naci kvalitetnog stopera nego kvalitetnog zadnjeg veznog, posebno za Husrefov stil igre
smatram da je lakse naci kvalitetnog stopera nego kvalitetnog zadnjeg veznog, posebno za Husrefov stil igre
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne vjerujem da ima kod takvih na tržištu sad pred kraj roka, i vjerovatno će to bit igrači koji će samo popunit rupe, ni slabi al ni neki preveliki talenti, mada sam mišljenja da nam je i to dovoljno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neće ba Ćinalja.Chinaglia je napisao/la:najavio zamjene za Kisu i Moranjkića, eb'o te zamjene Husrefe, daleko ćemo tako
"Poraz Borca Austrijski trećeligaš bolji od Borca Piše: M. Volaš Danas, 19:45 Fudbaleri banjalučkog Borca doživjeli su prvi poraz na pripremama u Medulinu. Bolji od crveno-plavih bio je austrijski trećeligaš SV Horn koji je slavio rezultatom 2:0."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/austrijs ... rca/184105
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 feb 2016, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Joj bio kod zemlje iz kozarca izlazi mi rakija na nos
Sloboda sampion.
Ove utakmice i sluze za uigravanje nek sve izgubimo pripremne samo Borac da pobjedimo.
No sikiriki stizu pojacanja

Sloboda sampion.
Ove utakmice i sluze za uigravanje nek sve izgubimo pripremne samo Borac da pobjedimo.
No sikiriki stizu pojacanja
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Lose odradjen prelazni rok trebali su se igraci dosta ranije dovesti prije pocetka priprema a ne na kraju, zasto su pustena po Musemicu dva bitna igraca tako lako, sve su to pitanja koja nas na kraju mogu kostati titule. Volio bi da se varam al kako je Azmir otisao u US nije se puno toga dobrog desilo i ovaj reprogam niko nista ne zna oko toga dokle se je doslo, mozda ce neki reci da smo postali ozbiljan klub da informacije ne cure vise al meni sve to smrdi i reprogram i obecanja gradonacalnika oko stadiona. Zao mi je sto sam pesimista al toliko smo puta izradjeni da prosto i kad ide dobro uvijek postoji doza straha da sve ne ode u pm !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.