Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Ajzea
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 16:43

uNbx je napisao/la:
Tristan je napisao/la:Po cemu Borac nije onaj stari, a Zeljeznicar jeste?
Po tome što je Željezničar bio i ostao mali, a vi ste nekad bili veliki. :tralala:
U ovo ne vjeruju ni ovi jednodnevni navijaci Borca, inace veliki navijaci Zvezde..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 feb 2016, 17:01

uNbx je napisao/la:
Po tome što je Željezničar bio i ostao mali, a vi ste nekad bili veliki. :tralala:
:lol: :lol: :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 17:15

Ja shvatam da je ovo smiješno onom što reče da Dulja vrijedi tri puta više od Are, ali da je momku kao što je @Sabinhu ovo smiješno, ako objektivno sagleda stvari, to ne shvatam.. :shock:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 18:10

uNbx je napisao/la:
Nije Borac uopste mali. Prisjetite se samo 2010. i 2011. Nisu tako davno bile. A i godina kasnije, sve do ove sezone, pogledajte tabele. A vidjecete i 2017. i nadalje. ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 18:15

@Ajzea nema kod nas gejlija. Ili navijas za Borac ili za crvenu рizdu odnosno prditizan. Ovi sto su kao opredjeljeni za jednu od te dvije ciganselske komunjarsko-ustasko-tursko-ciganjsko-siptarske &, ne navijaju za njih, to samo da bi eto, bio neki fazon, sta li, a cmakaranu ili prdionicu u zivotu nisu vidjeli.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 feb 2016, 18:28

Ajzea je napisao/la:Ja shvatam da je ovo smiješno onom što reče da Dulja vrijedi tri puta više od Are, ali da je momku kao što je @Sabinhu ovo smiješno, ako objektivno sagleda stvari, to ne shvatam.. :shock:
Daj, pa i meni je kao simpatizeru Zelje smijesno jer je kulturno lozenje. Ne mora nesto biti istina da bi bilo smijesno, treba biti ovakav suk :lol:

---

I da se dotaknem teme. Ne bih volio da ispadne Borac, kao ni Velez. Ma sto netko mislio i pricao, Borac je veliki klub i taj klub treba PL kao sto joj treba Celik, Velez i sl. To sto mnogi nisu u dobrim odnosima s njima je druga stvar i s njima se uvijek otvore neka medjunacionalna prepiranja kojih je svima dosta osim idiotima koji se prepiru.

PL trebaju igrati klubovi koji to izbore na zelenom terenu, a da su u tom trenutku cisti, tj. da nemaju nekih dugova, jer je lako osvojiti 65 bodova i napravis pet milijuna duga, a netko tko ne napravi ni fening duga osvojio 64 boda pa si promisli tko je kratkorocan, a tko dugorocan i zasto Siroki moze biti primjer mnogima, a deceniju nisu uzeli titulu. I da se vratim. Svakako da bih radije gledo Borac u PL, a da je uz to cist nego Krupu recimo uz duzno postovanje prema tom klubu o kojem iskreno ne znam puno. Pa radije bih tog Borca nego mnoge druge koji su nastupali ili nastupaju u PL. Pa napetije mi je gledati Sarajevo - Borac nego Sarajevo - Jedinstvo.

Sve ima svoje i svakome treba po zaslugama, ali neke price da je Borac mali klub su smijesne i da zbog toga trebaju u rang nize misle samo oni koji ih gledaju kao 'one anam'. Borac treba u drugu ligu zbog dugova, a to stoji i za sve i jedan klub koji se takmici u PL, a racun im u minusu bez da se taj dug vraca.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 10 feb 2016, 19:24

PiromanBL je napisao/la:@Ajzea nema kod nas gejlija. Ili navijas za Borac ili za crvenu рizdu odnosno prditizan. Ovi sto su kao opredjeljeni za jednu od te dvije ciganselske komunjarsko-ustasko-tursko-ciganjsko-siptarske &, ne navijaju za njih, to samo da bi eto, bio neki fazon, sta li, a cmakaranu ili prdionicu u zivotu nisu vidjeli.
Ja dodje vam Pizda kako kazes i od vas 200, 180 vas ode s na sjever sa gejlijama.Onda kao nećete da navijate zbog ovog ili onog.
Protiv Borca na toj tekmi 80 posto Lešinara bilo na Sjeveru.I ti i svi to znate.Ne rise majke ti.... :stop:

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 20:16

slobodnjak je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:@Ajzea nema kod nas gejlija. Ili navijas za Borac ili za crvenu рizdu odnosno prditizan. Ovi sto su kao opredjeljeni za jednu od te dvije ciganselske komunjarsko-ustasko-tursko-ciganjsko-siptarske &, ne navijaju za njih, to samo da bi eto, bio neki fazon, sta li, a cmakaranu ili prdionicu u zivotu nisu vidjeli.
Ja dodje vam Pizda kako kazes i od vas 200, 180 vas ode s na sjever sa gejlijama.Onda kao nećete da navijate zbog ovog ili onog.
Protiv Borca na toj tekmi 80 posto Lešinara bilo na Sjeveru.I ti i svi to znate.Ne rise majke ti.... :stop:
E nek si se ti nasao iz Tuzle, ili odakle god da znas situaciju u Banja Luci bolje od Banjalucanina. Zbog takvih uplitanja raznoraznih padobranaca u nase poslove koji se prave da znaju bolje sta je u nasem dvoristu sam i otisao jos onomad odavde. Sve reko' nije vise tako, valjda, pa da opet dodjem ovdje, ali kakav. Isto kao kad bih ja sad solio pamet drugima sta je kod njih, koliko navijaca za koga navija, sta se desilo, ko je isao gdje. Aha.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 20:19

on je iz Travnika, nas iz Tuzle boli qrac

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 10 feb 2016, 20:21

slobodnjak je napisao/la:
Ja ne znam kako ti mozes da tvrdis nesto sto samo pretpostavljas. Na tu utakmicu ne samo da nisu isli Lesinari, nego ni vecina simpatizera Borca, jer je utakmica bila dio predizbornog cirkusa, igrala se 2 dana pred izbore, karte su se besplatno dijelije u SNSD-u... Tvrdim ti da niko od Lesinara nije bio taj dan na sjeveru. Vecinu na toj tribini su cinili ljudi iz unutrasnjosti - Modrica, Bijeljina, istocni dio RS-a itd, bilo je dosta ljudi iz Srbije, a ono malo ljudi koji su bili iz BL, nemaju nikakve veze sa Borcem. Sto bi se inace navijalo na ovim utakmicama?

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 20:36

Sad izborna godina, pa ce nas Velikan da na proljece igra sa prditizanom... Naravno, nismo htjeli ici na tu utakmicu, prosto jer je politicka manipulacija, i kao da bi u BL doveli neki “veliki“ klub, atrakciju, kao da nama nije Borac dovoljno velik i dovoljna atrakcija. Tristan to vec pomenu, ali da i ja potvrdim, a i dodam nesto.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 10 feb 2016, 20:47

Ma znate vi dobro jeli ovo istina ili nije.Meni je drago da ima ljudi iz BL na forumu.Zato neću dalje u ovu priču.Možete sad po tom pitanju petljati raji koja ne zna .Mogu ti reći samo da znam lično dosta momaka iz vaše skupine.Meni ne mozete prodati tu priču iz razloga što je ovo što pričam istina.Recite samo vas dvojica jeste li Grobari ili Delije,osim što se furate da ste firmasi lafo....U Banjaluci su svi ili jedni ili drugi.Nemate u kopu 20-30 momaka koji su stvarno to o čemu pričate...
Ali da se ne prepiremo nek bude po vasem...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 10 feb 2016, 20:57

U svakom gradu ima "izdajica". Vjerujem da i u BL kao i kod nas u Travniku ima momaka koji zive za svoje pa makar to bilo i nesto najgore a ima i onih koji furaju nesto tudje samo zato sto je "vece". To su ljudi koji vole pricu i vole se kititi tudjim perjem, meni je moj Travnik najbolji i nikad u zivotu necu navijati za neki drugi klub dok je mene. Iskreno ljudi koji izdaju svoju carsiju bi izdali i svoju drzavu kad bi joj trebali. :puke:

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 21:00

Tacno se vidi da nisi upucen u situaciju u BL po tim tvojim “istinama“. Ima kod nas nekih koji su neopredjeljeni, pa te prditizan pa c. рizda, te mancester, te barselona, pa su kao fensi, vamo-tamo, ali su u manjini. A Lesinari, kao Lesinari cine vecinu u BL, i ne mozes tvrditi neke stvari TI kao neki “insider“ MENI, koji sam clan tih koje ti kao poznajes. Ti mislis da znas, ali nemas veze, vidi se kako lupas. Mi smo ti takvi da kad navijamo za Borac, navijamo bome za Borac, i niko vise. E sad, vjerovatno bi ti bilo cudno kad bih ti rekao da vise mrzim ciganselske bliznakinje od sarajevskih, ali tako je.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 feb 2016, 21:01

Ajzea je napisao/la:Ja shvatam da je ovo smiješno onom što reče da Dulja vrijedi tri puta više od Are, ali da je momku kao što je @Sabinhu ovo smiješno, ako objektivno sagleda stvari, to ne shvatam.. :shock:
Hajde ne pali se k'o kutnjak. :tralala:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 21:03

Bolanos je napisao/la:
Idi pati za Stojčevom :tralala:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2016, 21:22

PiromanBL je napisao/la:Tacno se vidi da nisi upucen u situaciju u BL po tim tvojim “istinama“. Ima kod nas nekih koji su neopredjeljeni, pa te prditizan pa c. рizda, te mancester, te barselona, pa su kao fensi, vamo-tamo, ali su u manjini. A Lesinari, kao Lesinari cine vecinu u BL, i ne mozes tvrditi neke stvari TI kao neki “insider“ MENI, koji sam clan tih koje ti kao poznajes. Ti mislis da znas, ali nemas veze, vidi se kako lupas. Mi smo ti takvi da kad navijamo za Borac, navijamo bome za Borac, i niko vise. E sad, vjerovatno bi ti bilo cudno kad bih ti rekao da vise mrzim ciganselske bliznakinje od sarajevskih, ali tako je.
Jesi li upoznat sa tim da su Sarajevo i Borac bili u veoma dobrim odnosima prije?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 feb 2016, 21:30

Ajzea je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Idi pati za Stojčevom :tralala:
:plac: :plac: :plac: :cry:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 10 feb 2016, 21:34

slobodnjak je napisao/la:Ma znate vi dobro jeli ovo istina ili nije.Meni je drago da ima ljudi iz BL na forumu.Zato neću dalje u ovu priču.Možete sad po tom pitanju petljati raji koja ne zna .Mogu ti reći samo da znam lično dosta momaka iz vaše skupine.Meni ne mozete prodati tu priču iz razloga što je ovo što pričam istina.Recite samo vas dvojica jeste li Grobari ili Delije,osim što se furate da ste firmasi lafo....U Banjaluci su svi ili jedni ili drugi.Nemate u kopu 20-30 momaka koji su stvarno to o čemu pričate...
Ali da se ne prepiremo nek bude po vasem...
Nemoj o čemu ne znaš.

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 10 feb 2016, 21:34

Kada se kaže da Borac više nije "stari", misli se na to da ni Banja Luka više nije "stara". Nešto što je nekada bio ponos divnog grada i divnih ljudi, klub drugarstva i gradske raje, danas je politička igračka terorom izmijenjenog grada.

Kao što je i Velež "platio cijenu" gubitka duše grada i postao slabiji, Borac je svojim rastom mutirao u nešto neprirodno i "povampireno".

Svi gradovi i klubovi su izgubili ono "nešto" u svom identitetu, samo je Banja Luka sa Borcem izgubila baš hard-core. Nijednog znaka tragedije svana u gradu a iznutra - noćna mora.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.