PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MuhamedTM

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 10 feb 2016, 17:51

FrancescoTotti je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Onaj Mamic je lopovcina svoje klase. Krac bi Dinamo bio sad kakav je da licno nije bilo njega. Ako dobije ode iz Dinama kao sto daje otkaz mozda doleti vamo u PL.
Koji tim bi mu najbolje lego? Mozda Siroki
Koliko ti imas godina?
Duduk shvata ozbiljno :urnebes:

Rekoh neki dan 15 god za 17 dana punim 16 bolan cc
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 18:41

Da je leotar u ligi menađeri ne bi uzimali novac od prodaje utakmica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 feb 2016, 18:52

samirr je napisao/la:Da je leotar u ligi menađeri ne bi uzimali novac od prodaje utakmica.
Nemoj nam ga @ samirre više šukati, gdje će ti duša :zzz: :zzz:

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 10 feb 2016, 19:09

I nemojte lagati da su prema Ugljesi velika dugovanja,menadzer ga nahuskao da trazi papire zato sto mu nisu doprinosi uplaceni,zalosno,da ovi nasi malo morala imaju poslali bi ga na tribine pa nek se zali kome hoce a na ljeto ce vam doci zato sto mu istice ugovor za pola godine....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 feb 2016, 20:03

MuhamedTM je napisao/la:Onaj Mamic je lopovcina svoje klase. Krac bi Dinamo bio sad kakav je da licno nije bilo njega. Ako dobije ode iz Dinama kao sto daje otkaz mozda doleti vamo u PL.
Koliko ti imas godina?
Ma bubuljicar obicni ko njega jos shvata ozbiljno. Vidis po postovima da ga jos nije umocio,muki gamer stari :opaopa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 10 feb 2016, 20:16

aldinu krivo sto ga iz dana u dan yebem ko bobu smrada. Svaki acc mu provalim jer je providan.
Sigurno ga violina kara pa je ovakav ili ga je napravio violina izbacio juzni vetar :urnebes:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 feb 2016, 20:33

:facepalm: :silent: Kakav glupan
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 10 feb 2016, 20:38

Oprosti mi aldine nemoj se ljutiti. Nemas sta drugo pa samo to. Ako nemas nikakav instrument a ti sviraj kurcu picko jedna.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 feb 2016, 21:10

:facepalm: :plac:

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 10 feb 2016, 21:19

Koliko ti imas godina?
Dobro je da si se javio. Vas bi kupio odmah, a i vi biste jedva docekali.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 00:26

Pusti ba tottija vidis da je ispirio ko Rifet. Bukvalac pravi!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 feb 2016, 00:39

nofle je napisao/la:
Koliko ti imas godina?
Dobro je da si se javio. Vas bi kupio odmah, a i vi biste jedva docekali.
Naravno. Najmocniji klub u regiji sa 15-ak reprezentativaca, jednom od nsjboljih akademija na planeti i platama igraca po milion eura.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 feb 2016, 01:02

Dinamo ce bez Mamica biti jedna k..., to ce se vidjeti kad ga raz.jebu kako su krenuli a oni ligu prvaka ce igrati kao sto igra Zeljo i Sarajevo...Zivi bili pa vidjeli.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 feb 2016, 01:08

Ma nemoj te se djaba svadzati mi chemo sve osvoiti
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 feb 2016, 01:14

Bolanos je napisao/la:Ma nemoj te se djaba svadzati mi chemo sve osvoiti
Pisaj po sirotinji :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 11 feb 2016, 01:52

Bolanos je napisao/la:
nofle je napisao/la: Dobro je da si se javio. Vas bi kupio odmah, a i vi biste jedva docekali.
Naravno. Najmocniji klub u regiji sa 15-ak reprezentativaca, jednom od nsjboljih akademija na planeti i platama igraca po milion eura.

Daleko od toga da bude najmocniji klub, po titulama sa Leotarom negdje, ako gledamo poslijeratni period.
Naravno da biste jedva docekali, samo nemate neke imovine koju mozete da prodate. Sve nekako virtuelno.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 feb 2016, 03:34

nofle je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
nofle je napisao/la: Dobro je da si se javio. Vas bi kupio odmah, a i vi biste jedva docekali.

Daleko od toga da bude najmocniji klub, po titulama sa Leotarom negdje, ako gledamo poslijeratni period.
Naravno da biste jedva docekali, samo nemate neke imovine koju mozete da prodate. Sve nekako virtuelno.
3=1 bravooo bice nagrada.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 03:40

Strumfovski nacin brojanja trofeja i pricanja o istim mi je jedna od najfascinantnijih stvari na ovom forumu. Da ne znas ko su FK Sarajevo i FK Zeljeznicar pomislio bi da je razlika između njih nekih dvadesetak trofeja u korist zeljeznicara, a ne par. Mislim da ako Sarajevo u narednih 10 godina osvoji 10 puta ligu, opet ih ne bi prestigli po trofejima, nego bi samo mi mislili da smo u stvari trofejniji od golemog kluba sa Grbavice.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 04:26

Sta mai spijun s' T, kako da ti odgovorim na ovo tvoje švrljanje dok te pukla dobrila.

"Sedam godina osma dolazi
ne znam kako da te zaboravim (trofej)"

Himna vasa bila dok nije dosao utrpani do vrata. On vas kupio za sicu, nabaco malo para doslovno na silu kupio trofej uz pljacku u lukavici kad ste opljackali Slaviju I oteli 3 boda.

Stvarno vi mislite da ste najbolji I najtrofejniji klub u BiH a to nije istina. Lazete sami sebe, svaki dan!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 11 feb 2016, 04:27

joker90 je napisao/la:Strumfovski nacin brojanja trofeja i pricanja o istim mi je jedna od najfascinantnijih stvari na ovom forumu. Da ne znas ko su FK Sarajevo i FK Zeljeznicar pomislio bi da je razlika između njih nekih dvadesetak trofeja u korist zeljeznicara, a ne par. Mislim da ako Sarajevo u narednih 10 godina osvoji 10 puta ligu, opet ih ne bi prestigli po trofejima, nego bi samo mi mislili da smo u stvari trofejniji od golemog kluba sa Grbavice.
A to se inače premier liga igra još od 19 vijeka?
Šta ti očekuješ više od ovih ,ne toliko mnogo,poslijeratnih godina,da imamo 20 titula,pa tad bi se kao mogli kofrčit?!
Ne kontam te uopšte..jedno su strane lige,koje datiraju vec dugi niz decenija gdje najtrofejniji klubovi imaju po 15-20 titula,a drugo je naša liga.
A kako god okreneš, reci ako lažem da Željo ima duplo više titula od ekipe koja je na drugom mjestu po broju trofeja.
Tako da doviđenja i prijatno :salut:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.