FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Valjda nas danci obraduju s prenosom, kada budemo igrali s njima
Nad tobom sunce najljepše sja
21. stoljeće, a niko da iskombinuje barem neki textualni prenos..
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Care znaš li ti koliko košta 14 dana boravka u Turskoj?Beduin je napisao/la:Toliko o zainteresovanosti medija i najblizih ljudi oko kluba da se proprate pripreme, zainteresuju ljudi za Slobodu i pozovu na Tusanj. Moj Husicu, bolje da si fabriku neku otvorio, vise bi hajra svi imali, a i ti sevapa, ocito.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A jbg, mogao je barem jedan covjek ici, kad njih 30+ ide, mogao je i jedan za to sveNKMramor je napisao/la:Care znaš li ti koliko košta 14 dana boravka u Turskoj?Beduin je napisao/la:Toliko o zainteresovanosti medija i najblizih ljudi oko kluba da se proprate pripreme, zainteresuju ljudi za Slobodu i pozovu na Tusanj. Moj Husicu, bolje da si fabriku neku otvorio, vise bi hajra svi imali, a i ti sevapa, ocito.![]()

pa otislo preko 30 ljudi, mogli su i nekom novinaru platiti smjestaj da izvjestava o klubu
ili barem umjesto Musica koji ne bi zadovoljio u Rudaru iz Bukinja uplatiti mjesto novinaru
jbg

Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Ne govorim ja direktno da ti trebas otici u Tursku i biti svaki dan uz igrace, ali ovolika indolentnost medija i klubske uprave je apsurdna, a mi smo kobajagi Tuzla, Sloboda, 1. na tabeli, brijemo na Evropu, 8k na Tusnju, nemamo usrani medij koji ce na bilo koji nacin pokusati makar tekstualni prenos izmajmunisati, pa ako treba makar ss.ba ispostovati novcano jer su njihovi novinari svakako tamo.NKMramor je napisao/la:Care znaš li ti koliko košta 14 dana boravka u Turskoj?Beduin je napisao/la:Toliko o zainteresovanosti medija i najblizih ljudi oko kluba da se proprate pripreme, zainteresuju ljudi za Slobodu i pozovu na Tusanj. Moj Husicu, bolje da si fabriku neku otvorio, vise bi hajra svi imali, a i ti sevapa, ocito.![]()
Trebamo mi skupiti para i organizovati nam prenos? **** im moja, poserem se na nase medije, treba ih sve blokirati pa kitu ce dobiti bilo koji klik.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ima neko viber, wi fi, poruku da posalje 9 poruka svakih 10 minuta ukratko sta se desava moglo se nesto napravitiNKMramor je napisao/la:Care znaš li ti koliko košta 14 dana boravka u Turskoj?Beduin je napisao/la:Toliko o zainteresovanosti medija i najblizih ljudi oko kluba da se proprate pripreme, zainteresuju ljudi za Slobodu i pozovu na Tusanj. Moj Husicu, bolje da si fabriku neku otvorio, vise bi hajra svi imali, a i ti sevapa, ocito.![]()

Ali naravno nije nikom na pameti da to uradi (nije sarkasticno), treba neko ko ima broj od pomocnog trenera ili nesto pa da se sta iskombinuje da se pokusa narpaviti bilo sta .. Prijedlog za sljedecu utakmicu ako bi se neko pokrenuo.
P.S. Ima Alen fiziotarapeut mozda bi ga ja mogao kontaktirati ali za sljedece utakmice preko fb, da pokusa on nesto. Javim Vam

Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 10 feb 2016, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nema interneta gdje igrajuziviniceMetropola je napisao/la:Ima neko viber, wi fi, poruku da posalje 9 poruka svakih 10 minuta ukratko sta se desava moglo se nesto napravitiNKMramor je napisao/la:Care znaš li ti koliko košta 14 dana boravka u Turskoj?Beduin je napisao/la:Toliko o zainteresovanosti medija i najblizih ljudi oko kluba da se proprate pripreme, zainteresuju ljudi za Slobodu i pozovu na Tusanj. Moj Husicu, bolje da si fabriku neku otvorio, vise bi hajra svi imali, a i ti sevapa, ocito.![]()
![]()
Ali naravno nije nikom na pameti da to uradi (nije sarkasticno), treba neko ko ima broj od pomocnog trenera ili nesto pa da se sta iskombinuje da se pokusa narpaviti bilo sta .. Prijedlog za sljedecu utakmicu ako bi se neko pokrenuo.

-
- Kontakt:
SMS? Par recenica, dopunit 10Km svaku utakmicu .. Ja se za jednu mogu pobrinuti 
Fiziotarapeuta Alena cu kontaktirati pa cemo vidjeti sta se moze napraviti
P.S. mramore, ima se dopuniti i mobilni internet cak i u Turskoj, ne brinem se ja za to

Fiziotarapeuta Alena cu kontaktirati pa cemo vidjeti sta se moze napraviti
P.S. mramore, ima se dopuniti i mobilni internet cak i u Turskoj, ne brinem se ja za to
Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 10 feb 2016, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
21. vijek,ljudi na kometu u pokretu sletili a ne moze se organizovat makar tekstualni prenos utakmice...a i ovi strucnjaci sa ss su mogli to odradit..makar tekstualno...a vamo neko kurcenje...najbolji i najposjeceniji portal,info iz prve ruke,k u r a c-palac..al zato se 6 dana pisalo o duljevicu i ponudi selje za njega...da je mesi i da je 400 miliona u igri mogli su malo popustit....cccc...miki maus drzava,miki maus mediji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Niko, niko, samo Sloboda

Probajte na ovoj stranici, ja nemam vremena.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 feb 2016, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Zato što računa po vremenu u Kazahstanu a registruje naše vrijeme pri ulasku na stranicu.katarakta je napisao/la:
image hosting no account
Stranica Tobola. Piše da je više od 4 sata ostalo do tekme

Mislim da im nije uskladjeno prepoznavanje lokacije i to vrijeme. Utakmica se igra u 21:30 po njihovom vremenu, i kad otvoris njihovu stranicu ucita nase vrijeme i odbrojava u odnosu na njega, a ne uradi update pocetka utakmice.katarakta je napisao/la:
image hosting no account
Stranica Tobola. Piše da je više od 4 sata ostalo do tekme
Jedan grad, jedna ljubav!
Uslovi i za livestream i za tekstualni prenos postojeThere is a live broadcast tower which is almost 7 meters high and has a 6 square meters of usage space. The sports complex serves with 2 club buildings each one with 270 m2 area, massage rooms, refree rooms, press rooms, coach room, two storage rooms and connected shower / toilet section, central heating and split air-conditioning, wireless internet and central music system.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ne igra se na "našim" terenima u Beleku.Gifron je napisao/la:Uslovi i za livestream i za tekstualni prenos postojeThere is a live broadcast tower which is almost 7 meters high and has a 6 square meters of usage space. The sports complex serves with 2 club buildings each one with 270 m2 area, massage rooms, refree rooms, press rooms, coach room, two storage rooms and connected shower / toilet section, central heating and split air-conditioning, wireless internet and central music system.

-
- Kontakt:
0:1 Veselinović
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Đerizi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.