Zadnji vezni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zatišje pred buru.
Zadnji vezni.

Zadnji vezni.
-
bordobijeli
- Kontakt:
koja je funkcija momka s cvikamaPitarBordo je napisao/la:Otišli ste na široko, lik je samo rekao da nije bilo konkursa, a priča započeta sa "nije preko štele"... pa kako je onda? Došao mu ugovor u snu?
Lijevi bek. Jer sve nešto kontam da je ovaj Kramar doveden primarno kao back-up na stoperu ako se neko povrijedi i da se na stoperu puno bolje snalazi.SiouxLukavac je napisao/la:Zatišje pred buru.![]()
![]()
Zadnji vezni.![]()
Sta ce ti zadnji vezni. To ce do kraja odradit Rustem (iako ste ljubomorni na njegove fotografije
Zna li neko kako teče oporavak Delača? Kada bi se mogao očekivati među stativama?
http://www.transfermarkt.com/edin-husic ... saison=ges
Sjeća li se neko ovog kako je dobro igrao u HNL, bio je vrh zadnji vezni. Jel' ga neko gledao u zadnje vrijeme, jel' baš ispuhao?
Sjeća li se neko ovog kako je dobro igrao u HNL, bio je vrh zadnji vezni. Jel' ga neko gledao u zadnje vrijeme, jel' baš ispuhao?
Jarane otkad ti pratis nasu ligu?pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/edin-husic ... saison=ges
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovaj bio kod nas već, i koliko se sjecam tad je vec bio propao skroz. A sad je jos gori, ove polusezone ga Mladost nogirala.pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/edin-husic ... saison=ges
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Zato i pitam daj boze da je on i blizu Koseva bio zadnjih 4-5 godina,ako nista vidio bi Husicevu sliku na baneru na istokualenpitar je napisao/la:Ovaj bio kod nas već, i koliko se sjecam tad je vec bio propao skroz. A sad je jos gori, ove polusezone ga Mladost nogirala.pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/edin-husic ... saison=ges
Svi u napad jedan je Hase!!
Momak je ispao glup, pa traži dežurnog krivca. Pokušaj insajdera se jucer registrovao, pa prosipa humor, koji može proci samo na TVSA u onoj emisiji kod Kiketa. Gluposti, previše potrešenog vremena na glupost.Bolanos je napisao/la:@miden kreni dalje, pusti sta je bilo.
Das Ist Walter
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Skoro u Radničkom grijo klupu, znači nije mogo izborit mjesto u prvoj postavi u prosječnoj ekipi Prve lige FBiH.pingpong je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/edin-husic ... saison=ges
Ispuho.
- PitarBordo
- Kontakt:
Previše se trudiš, oca mi mog.miden je napisao/la:Momak je ispao glup, pa traži dežurnog krivca. Pokušaj insajdera se jucer registrovao, pa prosipa humor, koji može proci samo na TVSA u onoj emisiji kod Kiketa. Gluposti, previše potrešenog vremena na glupost.Bolanos je napisao/la:@miden kreni dalje, pusti sta je bilo.
Samo Saraj'vo.
Kike BudalikePitarBordo je napisao/la:Previše se trudiš, oca mi mog.miden je napisao/la:Momak je ispao glup, pa traži dežurnog krivca. Pokušaj insajdera se jucer registrovao, pa prosipa humor, koji može proci samo na TVSA u onoj emisiji kod Kiketa. Gluposti, previše potrešenog vremena na glupost.Bolanos je napisao/la:@miden kreni dalje, pusti sta je bilo.
Das Ist Walter
Miden na aparatima 
Danas sam čuo informaciju da Benko ostaje definitivno.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nadam se da ti nije isti onaj izvor koji ti je rekao da nam dolazi Said.Majkl je napisao/la:Danas sam čuo informaciju da Benko ostaje definitivno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Niko nije ni spominjao njegov mogući odlazak, to što Pantelija lupa ko' otvoren prozor, je priča za sebe.Majkl je napisao/la:Danas sam čuo informaciju da Benko ostaje definitivno.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Uigravanje stoperskog para Barbaric - Kramar, a Adnan na poštedi, samo luudoo...
Sabrine mi moje!
Kao sto rekoh davno, Mihojevic mali ga pusi zbog ovog levata(stranca) koji ce mu minute uzimati..BosnianKingdom je napisao/la:Uigravanje stoperskog para Barbaric - Kramar, a Adnan na poštedi, samo luudoo...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kramar ce lijevo igrati meni se cini i to kao rezerva, Kovacevic ce biti ispred njega
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: goGlobal, James1987, jurisicduska, nedimmmm1337 i 36 gostiju.