FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir dolazi 24.februara.
Daj Bože moj prijatelju.Odvešće njega Krstajić "vani".joksimovic je napisao/la:fukaratz je napisao/la:Izgleda da je mali Dino Besirevic napustio Radnik iz Bijeljinedecko je sin nase legende i bio je medju boljim igracima u Radniku. prosle sedmice proslavio 22. rodjendan, ima potrebno iskustvo a moze se kasnije i unovciti
on bi nam mogao puno toga popuniti u defanzivi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja volim FK Tuzla City
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako naletite na gliste ostavite u kalaju.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ko zna možda dođe i 14. da iznenadi suprugu za valentinovo, a narvno da obraduje i svoju drugu ljubav Sloboduhondas je napisao/la:Azmir dolazi 24.februara.

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ti buraz najbolje znaš, ako bude šta siguran sam da ćeš nam upravit vamo na forumNYKnicks Fan je napisao/la:Sve je moguce momci...

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno brate, ne sikiraj seTzXHc je napisao/la:Ti buraz najbolje znaš, ako bude šta siguran sam da ćeš nam upravit vamo na forumNYKnicks Fan je napisao/la:Sve je moguce momci...

Ma normalaNYKnicks Fan je napisao/la:Naravno brate, ne sikiraj seTzXHc je napisao/la:Ti buraz najbolje znaš, ako bude šta siguran sam da ćeš nam upravit vamo na forumNYKnicks Fan je napisao/la:Sve je moguce momci...

-
- Kontakt:
da li ce bit makar gdje da se rez prati
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ništa nema. 

Nije valjda da nam nece ni tekstualni prenos biti.NKMramor je napisao/la:Ništa nema.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Valjda promjene i stative, golove zajedno sa travom, mislim da je Šećer izjavio da će se mijenjati.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Haman nista nema jbg...
-
- Kontakt:
mogla je nasa stranica makar live rez cc
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kako je mogla i ko da radi Bgt?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:mogla je nasa stranica makar live rez cc
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa kako, kad niko nije otisao tamo od ovih sto rade na stranicama 

-
- Kontakt:
ee pa to je i problemNYKnicks Fan je napisao/la:Pa kako, kad niko nije otisao tamo od ovih sto rade na stranicama

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Posto je banovan sa FK Sloboda, kvazi menadzer Husaric poceo smarati na Stadion Tušanj, i tu je naravno dobio ban... 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne radi niti ovaj Tobol nista, izbace samo par sati rez nakon utakmice 

Ma baba pravi, prava seoska varalica..NYKnicks Fan je napisao/la:Posto je banovan sa FK Sloboda, kvazi menadzer Husaric poceo smarati na Stadion Tušanj, i tu je naravno dobio ban...
- Beduin
- Kontakt:
Toliko o zainteresovanosti medija i najblizih ljudi oko kluba da se proprate pripreme, zainteresuju ljudi za Slobodu i pozovu na Tusanj. Moj Husicu, bolje da si fabriku neku otvorio, vise bi hajra svi imali, a i ti sevapa, ocito.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.