a gdje su Klaric i Hadzic ccc sta radi ovaj sakibhilmo je napisao/la:EDIT:
Devet polaznika Akademije FK Sarajevo u omladinskim reprezentativnim selekcijama BiH
Selektori omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine uručili su pozive igračima za nadolazeća okupljanja različitih starosnih selekcija naše države, koje je dobilo čak devet igrača Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.
Tako su za okupljanje U-16 reprezentacije, koje će se održati u periodu od 5. do 7. februara tekuće godine, pozive dobili Rijad Sadiku, Armin Imamović i Đani Salčin, a za nadolazeće okupljanje U-17 reprezentacije Demirel Veladžić, Šefkija Resić, Ergin Mehuljić i Ahmed Buljubašić. Kadeti se okupljaju u periodu od 1. do 3. februara. Mijo Miletić i Semir Smailagić dobili su pozive selektora U-19 reprezentacije, čije okupljanje je zakazano 28. januara.
Spomenimo i to da se reprezentativne selekcije okupljaju u Trening Centru Nogometnog/ Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine u Zenici.
Ovim putem čestitamo polaznicima klupske Akademije na pozivima i želimo im mnogo uspjeha u nadolazećim reprezentativnim obavezama.
http://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski- ... a-bih/2834
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
E ovo je stvarno omalozavanje fk sarajevo ne pozivajuci napadacki dvojac kadeta sarajeva fuj fuj fuj
E vala ni ja ovo ne kontam, ali eto....
Traba bojkotovati repku nek igraju podobni nek jaha i dalje bira koga zvati
Nedavno sam raspravljao sa jednim na drugoj temi oko Miletića. Momak je imao povredu i cijelu polusezonu nema minute upisane za našu juniorsku selekcije a našao se na spisku, dok npr. Hamza čataković je drugi strijelac lige a nema ga, Edvin Rastoder ako ne najbolji, onda jedan od najboljih bekova u omladinskoj ligi. Kad se samo sjetim u onim zadnjim utakmicama onog beka kako je ispadao. Itd, itd.
O najjačem napadačkom dvojcu kadeta da ne govorim.
Drago mi je da su se ovi momci našli na spisku, pogotovo Ševkija, jer momak zaista radi i nadam se da će ga i naša uprava uskoro nagraditi sa ugovorom.
S obzirom kakvi su nam rezultati omladinskih reprezentacija vidi se da tu nešto ne štima. Potencijala ima, ali...
O najjačem napadačkom dvojcu kadeta da ne govorim.
Drago mi je da su se ovi momci našli na spisku, pogotovo Ševkija, jer momak zaista radi i nadam se da će ga i naša uprava uskoro nagraditi sa ugovorom.
S obzirom kakvi su nam rezultati omladinskih reprezentacija vidi se da tu nešto ne štima. Potencijala ima, ali...
Treba zabraniti nasoj djeci da igraju za ovu privatnu prciju..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Poserem se ja na ovu privatnu pciju,a onda se pitaju zasto djeca idu vani i biraju drge repke
Ma jok, kakav bojkot. Naši momci trebaju nastaviti raditi, a nagrada će doći. Ne trebamo se time zamarati, a ni njima o ne treba da bude neka velika preokupacije. Naravno da je san svakog omladinca da jednom zaigra za reprezeentaciju i ja sam siguran da će oni najbolji time bbiti nagrađeni. Da li će tto biti u kadetsku, juniorsku, mladu ili A selekciju nije ni bitno.
Rad i samo rad.
Rad i samo rad.
Naravno hilmo slazem se rad i samo rad ali ovo je dno dna mozemo samo zamisliti kako se ta djeca sad osjecaju
Ma ovo im samo treba da bude motiv više, a i biće sigurno.
Obojica su sa prvim timom i samo je bitno da se fokusiraju na rad sa starijim i iskusnijim kolegama. Ove pripreme u Čitluku su za njih pravo iskustvo. Mislim čak da će Demirel i u Tursku, dok je za Hadžića i Klarića nisam baš siguran.
A zamisli kako će fizički jači ući u sezonu, prošli "teror" Miodraga Ješića, pa ima da jedu ove svoje vršnjake.
Obojica su sa prvim timom i samo je bitno da se fokusiraju na rad sa starijim i iskusnijim kolegama. Ove pripreme u Čitluku su za njih pravo iskustvo. Mislim čak da će Demirel i u Tursku, dok je za Hadžića i Klarića nisam baš siguran.
A zamisli kako će fizički jači ući u sezonu, prošli "teror" Miodraga Ješića, pa ima da jedu ove svoje vršnjake.
Naravno ima da jedu zivu djecu haha i svojim radom da izbore mjesto u prvom timu u buducnosti a ko **** jahinu i sokovu repku
http://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski- ... adete/2840
Da li je ovo dobro ili loše za selekcije?
Sa ljudimo poput Dzene, tesko da ce ova djeca napredovati..hilmo je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski- ... adete/2840
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ako se ne varam onu generaciju juniora što je osvojila titulu prvaka prije nekoliko godina predvodio je Dženo. Dupovac je izdanak te generacije...
Mozda i ovo bude pun pogodak ne treba unaprijed donositi zaključke...
Mozda i ovo bude pun pogodak ne treba unaprijed donositi zaključke...
Jel istina da su vasi pjetlici ili jos neki mladji uzrast otrovao u Makarskoj? Fakat nemojte mislit da nesto ujedam ipak su djeca u pitanju
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
danas juniori dobili seniore blagaja 3 0
ja mislim da Nedim Hadzic nije dobio poziv za u-17 zato sto je na pripreme prvi tim Sarajeva, ista stvar vazi za Edisa Smajica iz Slobode. Obadvojica su bili standardni u grupnu fazu. Tude jos imamo Tomasa Dadica iz Dinamo Zagreba (nas najbolji strijelac u grupnu fazu)
Ovaj put su poziv dobili poziv jako talentovarni Vladic iz Partizana i Benjamni Hadzic iz Bayern Munchena, drugi strijelac Bayernovog u-17.
Pored ovih pet definitivno nema mjesta za Klarica.
Ovaj put su poziv dobili poziv jako talentovarni Vladic iz Partizana i Benjamni Hadzic iz Bayern Munchena, drugi strijelac Bayernovog u-17.
Pored ovih pet definitivno nema mjesta za Klarica.
-
- Kontakt:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/polazn ... koj/182635Merhaba je napisao/la:Jel istina da su vasi pjetlici ili jos neki mladji uzrast otrovao u Makarskoj? Fakat nemojte mislit da nesto ujedam ipak su djeca u pitanju
Jeste, sto pitas??
Ako je neko obratio pažnju malo detaljnije, kako se vama čini onaj Đani Salčin?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja koliko sam mogao primjetiti on ne igra konstantno istom formom nego se dogodi da nekad bude ekstra tj eksplodira,a nekad prosječno igra.
Nije toliko "zainteresovan" za trening i to ako se uporedi sa Sevkijom koji je stariji myb oko pola godine.
Sevkija stvarno maksimalno radi na sebi kad god ima vremena čak i sam trenira. Za Dzanija, ja, sad za sad ne mogu reci da ce uspjeti biti standardni u nasem dresu kada za to dodje vrijeme,ali za svoj matični Velez zasigurno da,ali ima jos dosta vremena za napredak pa ćemo vidjeti.
Nije toliko "zainteresovan" za trening i to ako se uporedi sa Sevkijom koji je stariji myb oko pola godine.
Sevkija stvarno maksimalno radi na sebi kad god ima vremena čak i sam trenira. Za Dzanija, ja, sad za sad ne mogu reci da ce uspjeti biti standardni u nasem dresu kada za to dodje vrijeme,ali za svoj matični Velez zasigurno da,ali ima jos dosta vremena za napredak pa ćemo vidjeti.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.