U 16 : 30 h, valjda ce negdje biti da se moze pratit utakmica, makar na ovoj stranici.Agamemnon je napisao/la:Braco u koliko je tekma protiv Tobola.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bilo bi lijepo makar tekstualni a kada bi bio kakav Stream kosto rade za pitare i selju bilo bi savrseno da vidimo ekipu na dijelu.fukara87 je napisao/la:U 16 : 30 h, valjda ce negdje biti da se moze pratit utakmica, makar na ovoj stranici.Agamemnon je napisao/la:Braco u koliko je tekma protiv Tobola.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sta nam vrijedi ako ce tribina biti zavrsena do septembra kad kvalifikacije za lp i el pocinju u julu ? Ako ne planiraju zavrsiti do tad nek ne zure.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
za evropu ja mislim moraju sjever i zapad srediti.istok je barem po meni nebitan.kapacitet od oko 8500 je dovoljan.samirr je napisao/la:Sta nam vrijedi ako ce tribina biti zavrsena do septembra kad kvalifikacije za lp i el pocinju u julu ? Ako ne planiraju zavrsiti do tad nek ne zure.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pa bolje da su to poceli raditi nego tribinu.Agamemnon je napisao/la:za evropu ja mislim moraju sjever i zapad srediti.istok je barem po meni nebitan.kapacitet od oko 8500 je dovoljan.samirr je napisao/la:Sta nam vrijedi ako ce tribina biti zavrsena do septembra kad kvalifikacije za lp i el pocinju u julu ? Ako ne planiraju zavrsiti do tad nek ne zure.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
"Kapacitet od 8500 dovoljan"... Trebalo bi nas sve bit sramota , ako taj kapacitet i u narednim vremenima bude dovoljan. Mislim, ako se stvari zakotrljaju kako se planira to bi trebo bit neki prosjek po svakoj utakmici,ako ne sad , a ono od iduće sezone. Bude li i dalje dvije milje puna šaka brade slabo će koji novi ozbiljan ulagač okrenut glavu za nama. Zato, masovnost i mobilizacija,pa možda nešto i bude od nas.
Mislio sam vise u fazonu da nam istok ne igra ulogu da bi igrali evropu kuci.kadtrebaglasan je napisao/la:"Kapacitet od 8500 dovoljan"... Trebalo bi nas sve bit sramota , ako taj kapacitet i u narednim vremenima bude dovoljan. Mislim, ako se stvari zakotrljaju kako se planira to bi trebo bit neki prosjek po svakoj utakmici,ako ne sad , a ono od iduće sezone. Bude li i dalje dvije milje puna šaka brade slabo će koji novi ozbiljan ulagač okrenut glavu za nama. Zato, masovnost i mobilizacija,pa možda nešto i bude od nas.
Potrebno je osposobiti sjever i zapad.
A trenutni kapacitet je po UEFA propisima dovoljan.
Sve ostalo slazem se sa tobom. I sada bi taj prosjek trebao biti barem 5 milja.boris se za titulu a na stadionu 2,3 milje.
Ali bice bolje akobogda.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Treba se otarasit izgovora i predrasuda ,tipa loša liga , nema se šta vidjet, nisu ni drugi bolji, ovo ono . Treba ljude koji bi se vratili na tribine ili prvi put pojavili tu motivisat, objasnit da to nije baš kako je bilo u neka ružna vremena kad se , hajmo reć' normalan neki svijet i povuko radi kojekakvih ciganluka po utakmicama i oko kluba .Ne trebamo bit prvaci da bi punili tribine, već obratno . Zreli smo.
Tako bi trebalo biti,ali eto u praksi je drugacijekadtrebaglasan je napisao/la:Treba se otarasit izgovora i predrasuda ,tipa loša liga , nema se šta vidjet, nisu ni drugi bolji, ovo ono . Treba ljude koji bi se vratili na tribine ili prvi put pojavili tu motivisat, objasnit da to nije baš kako je bilo u neka ružna vremena kad se , hajmo reć' normalan neki svijet i povuko radi kojekakvih ciganluka po utakmicama i oko kluba .Ne trebamo bit prvaci da bi punili tribine, već obratno . Zreli smo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Dobro napravljen istok bi tu mogo doprinijet, mislim da bi se fino popunjavo sa tako, eto tim nekim novim ljudima ,ono da je malo gotivniji za probirače.Takvi smo ebi nas ,ali veća i razovrsnija publika neće nam škodit.
Izgleda da je mali Dino Besirevic napustio Radnik iz Bijeljine
decko je sin nase legende i bio je medju boljim igracima u Radniku. prosle sedmice proslavio 22. rodjendan, ima potrebno iskustvo a moze se kasnije i unovciti
on bi nam mogao puno toga popuniti u defanzivi 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Evo što nam pripovijeda Musić, koji je propao na svim mogućim takmičenjima za pjevooča.
"Kako je došlo do vaseg dolaska u Slobodu?"
"Dan prije gostovanja Slobode u Zvorniku, vratio sam se sa probe u Austriji. Tamo sam zadovoljio i predsjednik Slobode je za to ćuo i rekao je da dodjem u Slobodu i da pokušam".

-
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:Izgleda da je mali Dino Besirevic napustio Radnik iz Bijeljinedecko je sin nase legende i bio je medju boljim igracima u Radniku. prosle sedmice proslavio 22. rodjendan, ima potrebno iskustvo a moze se kasnije i unovciti
on bi nam mogao puno toga popuniti u defanzivi

- Beduin
- Kontakt:
Hoce li biti neki stream ili tekstualni prenos tekme?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čisto sumnjam...Beduin je napisao/la:Hoce li biti neki stream ili tekstualni prenos tekme?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sve je moguce momci...
protiv Tobola najavljen najjači sastav, uz izuzetak povrijeđenog Ordagića, koga će zamjenit' Sarić
Haurdić ide na krilo, Mehmedagić po svemu sudeći ostaje ispred Škahića
Haurdić ide na krilo, Mehmedagić po svemu sudeći ostaje ispred Škahića
Kakve samo uslove imaju,kada dodju u Tuzlu,trebaju Azmira ljubit u ruku sta im je sve obezbjedio,samo da vidim da se kakav gega po terenu ili mi glumi facu
Zna li se kad Azmir dolazi,ima li kakvih informacija..jel uspio preveslat jos jednog ulagaca

Zna li se kad Azmir dolazi,ima li kakvih informacija..jel uspio preveslat jos jednog ulagaca

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
--------------------Pirić------------------------
Efendić---Mehmedagić---Kostić---Ivetić;
-----------Stjepanović---Sarić--------------
------Haurdić---Zeba---Veselinović------
---------------Ahmetović--------------------

Efendić---Mehmedagić---Kostić---Ivetić;
-----------Stjepanović---Sarić--------------
------Haurdić---Zeba---Veselinović------
---------------Ahmetović--------------------

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.