Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GoodisonPark
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GoodisonPark » 10 feb 2016, 01:47

TzXHc je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:TzXC ne znam brato. Nije lagano naci sposobne ljude ali nije ni nemoguce. Udruženje građana Mostarski Rođeni radi punom parom i nadati se pozitivnim rezultatima. Ova uprava se tako ponijela prema klubu kao da vodi neku piljaru. Tuzno ali istinito. Borba ce biti teska ali cemo se vratiti 100%
Dobro je, moram priznati da je teško u to povjerovati zbog tih plata i svega, ali ako je tako nije mi krivo vjeruj mi. Sto više većih klubova u vrhu to bolje, pa i za nas :D
Nema ti šta biti teško povjerovati, evo recimo da se mjesečno za 30 ljudi moraju uplatiti doprinosi od 1000KM a nema šanse da je toliko, to je 30 milja mjesečno x 12 mjeseci je 360k godišnje, što znači da ne može dug narasti preko noći.

Kad već pišem, onda pohvale za tebe TzXhc, pravo osvježenje iz Tuzle i forumaš sa kojim je moguće normalno komunicirati i diskutovati o svemu :thumbup: Lave dovedi još svoje raje na forum da se može koja progovoriti sa Tuzlacima, da budem jasan ima ih i sad sigurno još na temi Slobode, ali ne mogu ljudi da dođu do izražaja od ovih pojedinih koji su totalno u zabludi da je cijeli svijet protiv njih :)
povratak otpisanih!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 01:51

Cocaine je napisao/la:
samirr je napisao/la:Nije dobro ovo sto se desava velezu valjda izdrze ne moraju se odmah vratiti u pl samo da se ovi problemi riješe.
Sumnjam da cemo se odmah vratiti jer plan po kojem ce sljedeca uprava raditi gleda na neku dugorocnu stabilizaciju. Dobar si momak pa evo pogledaj o cemu se radi i koji su zahtjevi ako se zele primiti posla :salut:

Želimo naglasiti da će se ovih 15 navijačkih zahtjeva morati pridržavati kako sadašnja tako i svaka buduća Uprava našeg voljenog kluba, ukoliko žele imati bezrezervnu podršku navijača.

Iskoristili bi ovu priliku da svim navijačima FK Velež poželimo sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu u nadi da će ona donjeti bolje sutra našem voljenom klubu.

15 NAVIJAČKIH ZAHTJEVA :

Izmjena Statuta FK Velež te sve buduće aktivnosti u klubu raditi u skladu sa Statutom
Uključiti sve raspoložive snage za pronalazak ljudi koji će u ovom momentu preuzeti rukovođenje klubom,
Finansijski presjek poslovanja i pozivanje na odgovornost,
Obezbjediti dva mjesta unutar UO kluba, jedno za predstavnika UG i jedno za predstavnika KN koji će u svakom momentu svjedočiti transparentnosti u radu UO kluba,
Izrada dugoročnog plana kako ekonomskog tako i funkcionalnog u kojem će se do u detalje razraditi model stabilnog finansiranja kluba kao i sistematizacija radnih mjesta i svih ostalih tačka koje jedan klub čine funkcionalnim,
Omladinski pogon staviti kao prioret na kojem će se u budućnosti graditi okosnica i kostur, prvog tima, formirati skauting radnu grupu koja će imati zadatak da u region pronalaze talentovane mlade igrače koji će se afirmisati u FK Velež, uspostaviti saradnju sa svim privatnim školama fudbala u gradu Mostaru i šire,
Omladinskoj školi obezbjediti sve potrebne i kvalitetne uslove za rad kao i kvalitetne stručnjake u okvirima naših mogućnosti,
Veća angažiranost po pitanju infrastrukture, stadiona, i radnih prostorija Fk Velež
Iznaći model korektne saradnje sa privrednicima Grada Mostara i regije,
Obezbjediti šefa stručnog štaba prvog tima koji će ponuditi viziju a koja će biti u skladu sa predloženim dugoročnim planom,te istom obezbjediti Slobodan rad I slobodan odabir igrača,
Dugoročni plan kvalitetno predstaviti legendama kluba te sa njima pokušati napraviti saradanju koja će biti bazirana na pomoći edukacije naših trenera kako bi stekli uslove za dobijanje Uefinih licenci a koji će u budućnosti raditi u Omladinskom pogonu i prvom timu,
Formirati radnu grupu unutar kluba koja će obaviti razgovore sa svim parlamentarnim strankama u Mostaru I pokušati napraviti deklaraciju koju će sve stranke potpisati a koja će se ticati svih vitalnih interesa Veleža kako na gradskom tako I na kantonalnom nivou,
Rukovodstvu kluba obezbjediti nesmetan rad i bezrezervnu podršku sve dok se budu držali zamišljenog plana i sve dok budu radili u skladu s njim
U slučaju određenih pritisaka i prijetnju službeno i javno obavjestiti javnost te u slučaju prijetnji bilo kakve prirode podnostiti krivične prijave protiv onih koji iste upućuju.
Zajedno sa UG i KN raditi na afirmaciji što većeg broja navijača Ii izradi krucijalnih projekata koji u mnogome mogu pomoći finansiranju kluba i njegovoj popularizaciji.
Koje su sanse da se spasite ? A za navijace ostalih klubova velez je skoro svake sezone bio medju najbolji 8 ekipa i ove dozivise potpuni fijasko celik me podsjeca na njih i oni su redovno sto se tice opstanka uvijek bili sigurno pa bi mogli vrlo lahko u federalnu sto nije dobro nikako. Velez prosle sezone u dvije utakmice nije porazen od sarajeva a gledaj gdje su sad nije dobro naprijed rodjenii niste prodali gosku , zeljo jeste leotaru.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:59

@Samire član sam udruženja ( 60 kerma godišnja članarina) ali ne idem na sastanke i ne sumnjam u njihov rad. Oni su ti sa KN i grupom OLD CREW koji rade na tome i sigurno žele najbolje klubu. Opet kažem nadati se najboljem i nema predaje. Sto kaze Goodison lijepo je vidjeti normalne forumase iz Tuzle pored ovih par pojedinaca koji su regulara vazda bili. Ja to gledam kao jedan Samir je jači od petorice Krleža. Živio brato i sve najbolje

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 02:04

Cocaine je napisao/la:@Samire član sam udruženja ( 60 kerma godišnja članarina) ali ne idem na sastanke i ne sumnjam u njihov rad. Oni su ti sa KN i grupom OLD CREW koji rade na tome i sigurno žele najbolje klubu. Opet kažem nadati se najboljem i nema predaje. Sto kaze Goodison lijepo je vidjeti normalne forumase iz Tuzle pored ovih par pojedinaca koji su regulara vazda bili. Ja to gledam kao jedan Samir je jači od petorice Krleža. Živio brato i sve najbolje
Ma taj krleza sve na blef pise vjeruj mi lako puca al hajd pa vidio si kad su fukare izdale saopstenje ono za sudjenje da traze od robijasa i red army da se i oni izjasne u vezi toga.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 02:07

Cocaine je napisao/la:@Samire član sam udruženja ( 60 kerma godišnja članarina) ali ne idem na sastanke i ne sumnjam u njihov rad. Oni su ti sa KN i grupom OLD CREW koji rade na tome i sigurno žele najbolje klubu. Opet kažem nadati se najboljem i nema predaje. Sto kaze Goodison lijepo je vidjeti normalne forumase iz Tuzle pored ovih par pojedinaca koji su regulara vazda bili. Ja to gledam kao jedan Samir je jači od petorice Krleža. Živio brato i sve najbolje
Pa ti si najveci odron i supkoljubac na ovom forumu.pa tim istim sarajlijama kojima se uvlacis u pakas **** si od do a objavili smo ovdje samo djelic tvoje literature.
A bljovotine koje si pisao o gradu Tuzli i tuzlacima necemo ni spominjati.dio repertoara imali smo priliku i ovdje vidjeti. Kako te nije stid.
Nabijem te na **** dvolicni.
I tebe i klub ti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 02:10

Agamemnon je napisao/la:
Pa ti si najveci odron i supkoljubac na ovom forumu.pa tim istim sarajlijama kojima se uvlacis u pakas **** si od do a objavili smo ovdje samo djelic tvoje literature.
A bljovotine koje si pisao o gradu Tuzli i tuzlacima necemo ni spominjati.dio repertoara imali smo priliku i ovdje vidjeti. Kako te nije stid.
Nabijem te na **** dvolicni.
I tebe i klub ti.
Miran budi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 02:15

nije nas stalo 33 kola, pa zašto bi sada :kafa:

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 02:20

samo se ne bih složio s Husrefom da smo bosanski Leicester, mi smo bosanski Altetico Madrid :salut:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 02:21

Vise od godinu dana bez poraza na tusnju i opet ponavljam niko nece slaviti ove sezone na tusnju.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 feb 2016, 02:28

Chinaglia je napisao/la:samo se ne bih složio s Husrefom da smo bosanski Leicester, mi smo bosanski Altetico Madrid :salut:
Ipak ne, Atletico je i osvajao titule. Zna Husref šta govori. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 feb 2016, 02:30

uNbx je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:samo se ne bih složio s Husrefom da smo bosanski Leicester, mi smo bosanski Altetico Madrid :salut:
Bosanski sampioni ove sezone pa koji god klub to bio :D
Nad tobom sunce najljepše sja

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 02:38

pinoglavi je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Bosanski sampioni ove sezone pa koji god klub to bio :D
Po stilu igre na atletiko madrid u gostima zatvorenija igra na rezultat pobjede od 1 razlike dok kod kuce to izgleda mnogo bolje i lakse.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 02:41

samirr je napisao/la: Po stilu igre na atletiko madrid u gostima zatvorenija igra na rezultat pobjede od 1 razlike dok kod kuce to izgleda mnogo bolje i lakse.
Vidim ja da me vi na nekog podsjećate, nikako da skontam da je Atletico u pitanju.. Pljunuti majke mi.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2016, 02:43

uNbx je napisao/la:
Leicester će ipak posustat', Atletico Madrid nije :wave:

vi mi ličite na Real Madrid, ulaganja, ovo ono, a osvojite titulu svakih 5+ godina
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 feb 2016, 02:44, ukupno mijenjano 2 puta.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 02:43

Ajzea je napisao/la:
samirr je napisao/la: Po stilu igre na atletiko madrid u gostima zatvorenija igra na rezultat pobjede od 1 razlike dok kod kuce to izgleda mnogo bolje i lakse.
Vidim ja da me vi na nekog podsjećate, nikako da skontam da je Atletico u pitanju.. Pljunuti majke mi.
Neka bude sa happy endom poraz u finalu kupa a osvajanje lige ili obrnuto.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 10 feb 2016, 08:38

Svi veliki klubovi imaju dugove, jedino ove tudje igracke nemaju. Dok se ne pretjera i uspjesno vraca nije toliko stranso.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 10 feb 2016, 08:55

Pa Velež i nije u tolikoj dubiozi, sem što ispada iz ove prve lige. Taj dug i sto imaju je smiješan i to nije nikakav problem uz pravu upravu i ambiciozno rukovodstvo kluba. Kada se realno pogleda na tu situaciju u klubovima u našoj ligi, mnogo veći su problemi u recimo Borcu ili Čeliku koji grcaju u velikim dugovima godinama a nema nikakvih planova za oporavak, dug raste, bar kod Čelika. Trenutno Čelik faktički nema rukovodstva, Čelik još nikad nije potpisao ni reprogram duga i prijeti mu gašenje, možda to izgleda nemoguće ali to je veoma blizu. Nadat je se da ćemo uspjeti spasiti klub i da će se napokon početi raditi u interesu istog.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 feb 2016, 09:22

Chinaglia je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
Leicester će ipak posustat', Atletico Madrid nije :wave:

vi mi ličite na Real Madrid, ulaganja, ovo ono, a osvojite titulu svakih 5+ godina
Pa i vi uvijek posustanete, zato i jeste Leicester. Plus Atletico je standardan u vrhu, Leicester nije, zna Musemija ne trpaj mu rijeci u usta :D

Na koga god mi tebi licili, mi ipak osvojimo, zato psst.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 09:25

Convicts1988 je napisao/la:Pa Velež i nije u tolikoj dubiozi, sem što ispada iz ove prve lige. Taj dug i sto imaju je smiješan i to nije nikakav problem uz pravu upravu i ambiciozno rukovodstvo kluba. Kada se realno pogleda na tu situaciju u klubovima u našoj ligi, mnogo veći su problemi u recimo Borcu ili Čeliku koji grcaju u velikim dugovima godinama a nema nikakvih planova za oporavak, dug raste, bar kod Čelika. Trenutno Čelik faktički nema rukovodstva, Čelik još nikad nije potpisao ni reprogram duga i prijeti mu gašenje, možda to izgleda nemoguće ali to je veoma blizu. Nadat je se da ćemo uspjeti spasiti klub i da će se napokon početi raditi u interesu istog.
Bez jakog Čelika liga je mnogo slabija, baš kao Borca i Veleža. Nadam se da će to shvatit "jači" ljudi i ući u klub dok nije kasno...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 09:30

Convicts1988 je napisao/la:Pa Velež i nije u tolikoj dubiozi, sem što ispada iz ove prve lige. Taj dug i sto imaju je smiješan i to nije nikakav problem uz pravu upravu i ambiciozno rukovodstvo kluba. Kada se realno pogleda na tu situaciju u klubovima u našoj ligi, mnogo veći su problemi u recimo Borcu ili Čeliku koji grcaju u velikim dugovima godinama a nema nikakvih planova za oporavak, dug raste, bar kod Čelika. Trenutno Čelik faktički nema rukovodstva, Čelik još nikad nije potpisao ni reprogram duga i prijeti mu gašenje, možda to izgleda nemoguće ali to je veoma blizu. Nadat je se da ćemo uspjeti spasiti klub i da će se napokon početi raditi u interesu istog.
Dokle ste vi sa tom svojom borbom, pitam jer zaista ne znam a zanima me? Također, ne shvatam kako niste u stanju otjerati hijene iz kluba, a i čisto sumnjam da će te ih otjerati dok ih ne budete tjerali **** motikom. Helem, kao što rekoh u prvoj rečenici, nisam baš najbolje upućen i koliko se sjećam vaš primarni cilj je usvajanje novog statuta, ali objektivno gledajući, ako naposlijetku i dođe do vašeg gašenja što vam iskreno ne zelim, moze se slobodno reći da ste u tome i vi imali veliku ulogu, obzirom da se niste upustili u intenzivniju borbu sa grobarima vašeg kluba.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.