FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 02 jun 2010, 14:48

Evo ljudi i mene konačno... Iskreno mi se neda da čitam sve stranice prethodne koje sam propustio (možda nekad i uradim kad se fino odmorim da pratim komentare). Uglavnom, suma sumarum, utakmicu nisam gledao, ali sam čuo i čitao komentare da nije odigrana na nivou prethodnih...
Dže&iga, iduće sezone će biti bolje...

Vidim, Hamit produžio ugovor... Veselje :D :D :D
Riberyiju napravili spomenik u Minkenu... Šminka 8-) 8-) 8-)
Robben priželjkuje Van der Vaarta u FCB... Hmmm, neodlučno... Čojk je kad je odlazio iz HSV-a rekao da bi radije klupu u Realu nego igrao u Njemačkoj... Haman se ujeo za jezik :? :? :?

Koliko sam upratio, neki se igrači vraćaju, neki se pakuju, ali još nema zvučnih najava ili prognoza. Doduše, to se uvijek čeka da prođe SP (ili EP) pa se onda kupuje i prodaje...

Ako sam nešto propustio, javite mi... Ipak sam bio u informacijskoj izolaciji i nije jednostavno se vratiti u normalni ritam :lol:

I da se pohvalim da sam zamalo kupio original dres kod Pakistanaca u Lloretu (valjda su ga ukrali, jer je imao sve oznake originala, onaj magnetni žig i malo sitnice na dresu). Početna cijena je bila 50 eura i ja je htio spustiti na 20, a on neda ispod 30. Uzeo bih ga i za 30, ali pošto su uveli nove dresove za sljedeću sezonu, ipak želim da pratim modu ;)
Sent from my Philips Smart TV.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 jun 2010, 16:01

Mislim da Holger zasluzuje da igra u pocetnom sastavu elfa....Po meni on je kompletniji igrac i od Pera....Vidjet cemo sta ce Loew da odluci....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 02 jun 2010, 18:49

ove godine cemo sparati novac :D

al to se i ocekivalo,al opet ce nam doci bek u to sam siguran,

golmana necemo kupovati za drugog golmana cemo imati krafta but ostaje prvi

sredinu ne treba mjenjati dolazi jos kroos,hamit produzio tymo ostaje i pranjic

jedino napad mozda klose ode ali vidjet cemo

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 jun 2010, 21:27

alo ba raja kakva su sad ovo sranja čuj barca zainteresovan za robena nedo bog da se to desi pa da roben nakon nepune prve szone u bajernu napusti bajern i ode u barcu pa to bi ušlo u anale najgorih i najluđih odluka bajerna koje su ikada uradili čovjek nas je malte ne sam doveo dokle smo došli osvojena titula , kup, finale LP pa mislim ako bi to uradili neznam sta da kažem meni se u bajernu dosta stavri ne sviđa po pitnju samoga novca i vođemnja financijske politike .Sve je to OK finaciska stabilsnot kluba dobri prihodi sve je to udure ali prodavadi najbolje igrače koji su stub tima za uspjeh da bi se još više zaradili e to je bolesno i onda na kraju smatrati kako mogu za jeftine pare uzeti nekog igrača nravano da je sto jeftiniji po njihovom mišljenu buduća zvijezda i svjetski igrač ima i u tome istine može se naći ponegdje vrhunski talenat al kažem ponekad rijetko , ali činjenica je da danas ukoliko želiš kvalitetnoga i provjerenog pa i bogami i iskusnog igrača mora se masno platiti. :x

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 jun 2010, 21:30

zaboravio sam drago mi je što je hamit produžio. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2010, 21:53

da se sad nakon ovako sto je super sezonu odigrao javljaju klubovi koji su zainteresovani za robbena je jasno, a da ce bayern svaku tu ponudu jasno i glatko odbit i to je jasnoo :D
drago mi je sto ostaje hamit i dobit ce svoju sansu i vise prostora na početku naredne sezone jer će se ranije od mnogih drugih suigrača priključiti pripremama bayerna jer ne igra na mundijalu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jun 2010, 21:58

Neka dadnu 150 miliona i neka ga uzmu. Ustvari, ne bi ga dao nema šanse ni za veću sumu . Neki igrači previše znače za neki tim. Čovjek je atrakcija, sjajan igrač, brz, dribler, ma stroj.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 jun 2010, 22:03

jaro taj čovjek je fudbalska mašina. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 jun 2010, 22:11

Mogla bi mozda zamjena za Messija. :mrgreen:
#divovi

ivica_olic_11
Kontakt:

Post Postao/la ivica_olic_11 » 03 jun 2010, 00:17

a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jun 2010, 00:21

ivica_olic_11 je napisao/la:a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha :mrgreen: :mrgreen:
Nisu ba, otkud su...slika slika slika slika
Vom Jäger zum Gejagten

ivica_olic_11
Kontakt:

Post Postao/la ivica_olic_11 » 03 jun 2010, 01:00

geronimo je napisao/la:
ivica_olic_11 je napisao/la:a jesu smijesni ovi iz barselone,hahhaha :mrgreen: :mrgreen:
samo cekam ulijevu izjavu za robbena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 jun 2010, 01:04

ivica_olic_11 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
samo cekam ulijevu izjavu za robbena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
''Robben je na prodaju, ali za ponude koje su ispod 150 miliona eura necemo niti podizati slusalicu.''
:mrgreen: :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 03 jun 2010, 10:07

slažem se raja ili zamjena za mesija ili ponuda da bude iznad 150 miliona. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 03 jun 2010, 11:00

Kakva pričao o Robbenu i Barceloni? Kakvih 150 milki? Zar iko normalan može pomisliti da Barci treba Robben? A za ovih 150 miliona..........nemam riječi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 jun 2010, 11:06

Bayern Munchen ulaže u košarku

Glasine iz Njemačke sve su jače. Bayern Munchen želio bi postati sila i u košarci

objavljeno danas u 10:42; autor: Igor Ćurković

FC Bayern Munchen već ima svoju košarkašku momčad, no ona je uglavnom u promatračkoj ulozi, čak i u drugoj njemačkoj ligi. Ove su sezone u 30 utakmica upisali 14 pobjeda i zauzeli osmo od 16. mjesta u ProA ligi.

Ovog će ljeta krenuti u nove radne pobjede s budžetom od tri milijuna eura, a navodno bi sve s klupe trebao voditi najbolji njemački stručnjak i izbornik reprezentacije Dirk Bauermann.

Bauermann je u svojoj klupskoj karijeri osvojio devet naslova prvaka Njemačke i uzeo četiri kupa, a s reprezentacijom je 2005. u Beogradu došao do srebra.

Tada je u sastavu imao jednog današnjeg igrača upravo Bayern Munchena. Radi se o Robertu Marasu, 215 centimetara visokom 32-godišnjaku rodom iz Hrvatske.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 03 jun 2010, 12:32

Zanimljivo, trebali bi uskoro otvoriti temu i za Bayernove kosarkase ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jun 2010, 12:35

To što je Guardiola izjavio da je Robben dobar igrač, ne mora značiti da su zainteresovani za njega, te da "skupljaju" novac za njegovo dovođenje. Uostalom, tamo su na krilnim pozicijama Messi i Villa(tako barem mnogi misle), pa se nameće jedno jednostavno pitanje:"Da li im je potreban Arjen?"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 jun 2010, 12:35

ja sam negdje citao kad bi usli u 1 ligu njemacke da bi ulozili 30 miliona eura pa to je strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 12:37

Ma bili su i u trećoj ligi, i uvijek se popravljaju. Imaju dobar budžet, treba to iskoristiti. No Njemačka liga je inače dosta slaba u košarci naravno.

@Zdena

Možda Barca želi ove godine u finale pa žele Robbena. ;)

@Monolog

Stigla je ponuda od 40 miliona, no ona je glatko odbijena, jer su prije svega željeli Fabregasa, i ponudili su 27 miliona i Arsenal je to odbio, pa sada žele Arjena no on je rekao da se osjeća u Bayernu dobro, i da mu godi intres Barce, no da ne namjera otići. I Uli je bio optimističan da će Arjen odraditi ugovor, i da će čak i poslje toga ostati u Bayernu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.