FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A hoce li potpisati ili ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hajte sta na Bentbasi organizujte, tu mi je pod nosom... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- crozzer
- Kontakt:
Dodji da vidiš šta Stojcev radijoker90 je napisao/la:Nema ni ovog mog termina subotom vise, mogao bih i ja doci tu da prodam par fazona..
Treba li vam Bandoviccrozzer je napisao/la:Dodji da vidiš šta Stojcev radijoker90 je napisao/la:Nema ni ovog mog termina subotom vise, mogao bih i ja doci tu da prodam par fazona..
Samo Sarajevo
Ako fali neko za fasiranje nogu, meljem ko Dzemsoni poslije tri brlje. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mozda naletim u subotu, da budem destruktivac ko Rustem..crozzer je napisao/la:Dodji da vidiš šta Stojcev radijoker90 je napisao/la:Nema ni ovog mog termina subotom vise, mogao bih i ja doci tu da prodam par fazona..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Nema "ledja" Kouadio da bi bilo nekog interesa da on bude konkurencija nekim igracima.Kada bude imao nekoga uticajnog uz sebe mozda preko noci i dobije kvalitet koji je potreban Sarajevu.muhamedhulk je napisao/la:Kouadio izgleda nije prosao probu u Svedskoj. Mislim da ce na posudbu opet u Travnik, pa ce na ljeto postati free agent, i onda ce sam da izabere gdje i kako. Kad nije mogao gore nista pokazati, mislim i da je sa nama zavrsio, osim ako ne eksplodira u nastavku i ne zabije 5 golova i dadne 5, 6 asistencija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Već pet-šest godina pratim ovaj forum, ali tek sam se sad registrirao kako bih poselamio bordo-bijele ihtare i valije te kako bih vam najavio novo pojačanje u našem klubu koje se zove Almedin Hota.
Selam bordo-bijeloj armiji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
PozZzz brate, samo se nemoj qrčit, novi si. Trebaće ti malo vremena dok se asimiliraš, dotad budi dobar. Cokiććć
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Selam i dobro nam dosao! Koliko je pouzdano ovo za Hotu?High je napisao/la:Već pet-šest godina pratim ovaj forum, ali tek sam se sad registrirao kako bih poselamio bordo-bijele ihtare i valije te kako bih vam najavio novo pojačanje u našem klubu koje se zove Almedin Hota.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znat će se ovih dana, ali najvjerovatnije je da će se ta usmena predaja preinačiti u puku fakciju. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Tačno si za slatke...piće i iće na moj račun?High je napisao/la:Znat će se ovih dana, ali najvjerovatnije je da će se ta usmena predaja preinačiti u puku fakciju.
Mostarlić, golotinja i Element.kenanbrajic je napisao/la:Tačno si za slatke...piće i iće na moj račun?High je napisao/la:Znat će se ovih dana, ali najvjerovatnije je da će se ta usmena predaja preinačiti u puku fakciju.
Propalo u zadnji cas , ne lozi raju. Samir Duro potpisuje do petka.High je napisao/la:Već pet-šest godina pratim ovaj forum, ali tek sam se sad registrirao kako bih poselamio bordo-bijele ihtare i valije te kako bih vam najavio novo pojačanje u našem klubu koje se zove Almedin Hota.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
To nisi trebao napisati. 
- Evolution87
- Kontakt:
E **** ti, ja se taman ponadao
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
A sto je najgore igraci tih godina igraju i dan danas ligu i najbolji su iste( citaj Wagner itd) pa jbt Alen Skoro ima 34 mogo je i dan danas zariti i paliti i jos koju godinu ,Ovako imas osjecaj da se oprostio prine 15 godina kad ga neko spomene.Duro,Obuca,Hota sve je to mladje ili u godinu dana sa Wagnerom,bem ti lebac sto smo i sad mogli imati dobru ekipu da se nisu zahebavali 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DoktorXabaras i 51 gost.